Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Pasta med pancetta — og rucola

(baseret på 424 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g pasta
130 g pancetta
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3/4 dl vand
1½ dl madlavningsfløde
120 g slikærter
40 g rucola
20 g revet parmesan
Salt og peber



Ingredienser

250 g pasta
200 g pancetta
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3/4 dl vand
1½ dl madlavningsfløde
120 g slikærter
40 g rucola
20 g revet parmesan
Salt og peber



Ingredienser

375 g pasta 
200 g pancetta
2 fed hvidløgs / 2/3 solo hvidløg
1 1/4 dl vand
2 dl madlavningsfløde
180 g slikærter
50 g rucola
30 g revet parmesan
Salt og peber


Ingredienser

375 g pasta
270 g pancetta
2 fed hvidløgs / 2/3 solo hvidløg
1 1/4 dl vand
2 dl madlavningsfløde
180 g slikærter
50 g rucola
30 g revet parmesan
Salt og peber



Ingredienser

400 g pasta 
270 g pancetta
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1½ dl vand
2½ dl madlavningsfløde
200 g slikærter
70 g rucola
40 g revet parmesan
Salt og peber


Ingredienser

400 g pasta
400 g pancetta
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1½ dl vand
2½ dl madlavningsfløde
200 g slikærter
70 g rucola
40 g revet parmesan
Salt og peber



Ingredienser

500 g pasta 
400 g pancetta
4 fed hvidløg / 1½ solo hvidløg
2 dl vand
4 dl madlavningsfløde
300 g slikærter
100 g rucola
40 g revet parmesan
Salt og peber

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 9 min.
  2. Steg pancettaen på en tør pande til den er gylden. Pil og hak hvidløg fint, kom hvidløg og vand på panden sammen med pancetta. Lad det simre 5 min.
  3. Skyl ærterne og skær dem i stykker på 1½ cm. Tilsæt fløde og ærter til pancettaen på panden. Lad det simre yderligere 3 min. og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør rucola. Vend den i saucen sammen med afdryppet pasta.
  5. Servér straks og drys med parmesan.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 9 min.
  2. Steg pancettaen på en tør pande til den er gylden. Pil og hak hvidløg fint, kom hvidløg og vand på panden sammen med pancetta. Lad det simre 5 min.
  3. Skyl ærterne og skær dem i stykker på 1½ cm. Tilsæt fløde og ærter til pancettaen på panden. Lad det simre yderligere 3 min. og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør rucola. Vend den i saucen sammen med afdryppet pasta.
  5. Servér straks og drys med parmesan.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 9 min.
  2. Steg pancettaen på en tør pande til den er gylden. Pil og hak hvidløg fint, kom hvidløg og vand på panden sammen med pancetta. Lad det simre 5 min.
  3. Skyl ærterne og skær dem i stykker på 1½ cm. Tilsæt fløde og ærter til pancettaen på panden. Lad det simre yderligere 3 min. og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør rucola. Vend den i saucen sammen med afdryppet pasta.
  5. Servér straks og drys med parmesan.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 9 min.
  2. Steg pancettaen på en tør pande til den er gylden. Pil og hak hvidløg fint, kom hvidløg og vand på panden sammen med pancetta. Lad det simre 5 min.
  3. Skyl ærterne og skær dem i stykker på 1½ cm. Tilsæt fløde og ærter til pancettaen på panden. Lad det simre yderligere 3 min. og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør rucola. Vend den i saucen sammen med afdryppet pasta.
  5. Servér straks og drys med parmesan.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 9 min.
  2. Steg pancettaen på en tør pande til den er gylden. Pil og hak hvidløg fint, kom hvidløg og vand på panden sammen med pancetta. Lad det simre 5 min.
  3. Skyl ærterne og skær dem i stykker på 1½ cm. Tilsæt fløde og ærter til pancettaen på panden. Lad det simre yderligere 3 min. og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør rucola. Vend den i saucen sammen med afdryppet pasta.
  5. Servér straks og drys med parmesan.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 9 min.
  2. Steg pancettaen på en tør pande til den er gylden. Pil og hak hvidløg fint, kom hvidløg og vand på panden sammen med pancetta. Lad det simre 5 min.
  3. Skyl ærterne og skær dem i stykker på 1½ cm. Tilsæt fløde og ærter til pancettaen på panden. Lad det simre yderligere 3 min. og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør rucola. Vend den i saucen sammen med afdryppet pasta.
  5. Servér straks og drys med parmesan.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 9 min.
  2. Steg pancettaen på en tør pande til den er gylden. Pil og hak hvidløg fint, kom hvidløg og vand på panden sammen med pancetta. Lad det simre 5 min.
  3. Skyl ærterne og skær dem i stykker på 1½ cm. Tilsæt fløde og ærter til pancettaen på panden. Lad det simre yderligere 3 min. og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør rucola. Vend den i saucen sammen med afdryppet pasta.
  5. Servér straks og drys med parmesan.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3270 kJ (782 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 609 146 19
Kulhydrat 1658 396 51
Fedt 1003 240 31

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu