Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Cremet risotto med tomat — og bacon

(baseret på 615 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 tsk olie
1 fed hvidløg
½ rødløg
12 skiver bacon
175 g risottoris
1 dl hvidvin
6 dl grøntsagsbouillon
- (1 terning + 6 dl vand)
50 g Philadelphia purløg
175 g cherrytomater
Salt og peber

Ingredienser

2 tsk olie
1 fed hvidløg
½ rødløg
18 skiver bacon
175 g risottoris
1 dl hvidvin
6 dl grøntsagsbouillon
- (1 terning + 6 dl vand)
50 g Philadelphia purløg
175 g cherrytomater
Salt og peber

Ingredienser

3 tsk olie
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3/4 rødløg
18 skiver bacon
275 g risottoris
1½ dl hvidvin
9 dl grøntsagsbouillon
- (1½ terning + 9 dl vand)
75 g Philadelphia purløg
250 g cherrytomater
Salt og peber

Ingredienser

3 tsk olie
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3/4 rødløg
24 skiver bacon
275 g risottoris
1½ dl hvidvin
9 dl grøntsagsbouillon
- (1½ terning + 9 dl vand)
75 g Philadelphia purløg
250 g cherrytomater
Salt og peber

Ingredienser

1½ spsk olie
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 rødløg
24 skiver bacon
350 g risottoris
2 dl hvidvin
1,2 l grøntsagsbouillon
- (2 terninger + 1,2 l. vand)
100 g Philadelphia purløg 
400 g cherrytomater
Salt og peber

Ingredienser

1½ spsk olie
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 rødløg
30 skiver bacon
350 g risottoris
2 dl hvidvin
1,2 l. grøntsagsbouillon
- (2 terninger + 1,2 l. vand)
100 g Philadelphia purløg
400 g cherrytomater
Salt og peber

Ingredienser

2 spsk olie
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
2 rødløg
30 skiver bacon
450 g risottoris
3 dl hvidvin
1½ l. grøntsagsbouillon
- (3 terninger + 1½ l. vand)
150 g Philadelphia purløg
500 g cherrytomater
Salt og peber

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Riv eller skær bacon i små stykker. Varm olien i en stor gryde og steg baconen. Pil og pres imens hvidløg. Pil og halvér rødløg og skær i tynde skiver.
  2. Bring vandet i kog i en gryde eller el-kedel, opløs bouillon i vandet. Tilsæt vinen og rør rundt til bouillonen er helt opløst.
  3. Kom hvidløg og rødløg i gryden med bacon og steg ved middel varme i 1-2 min. Tilsæt risene og steg videre i 2 min. 
  4. Tilsæt gradvis den varme bouillon til risottoen. Rør hele tiden i gryden til væsken er absorberet og risene kogt, ca. 20 min. Risene må gerne have lidt bid. 
  5. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Rør Philadelphiaosten i risottoen og tilsæt tomaterne. Kog videre 1 min. Smag til med salt og peber og server.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Riv eller skær bacon i små stykker. Varm olien i en stor gryde og steg baconen. Pil og pres imens hvidløg. Pil og halvér rødløg og skær i tynde skiver.
  2. Bring vandet i kog i en gryde eller el-kedel, opløs bouillon i vandet. Tilsæt vinen og rør rundt til bouillonen er helt opløst.
  3. Kom hvidløg og rødløg i gryden med bacon og steg ved middel varme i 1-2 min. Tilsæt risene og steg videre i 2 min. 
  4. Tilsæt gradvis den varme bouillon til risottoen. Rør hele tiden i gryden til væsken er absorberet og risene kogt, ca. 20 min. Risene må gerne have lidt bid. 
  5. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Rør Philadelphiaosten i risottoen og tilsæt tomaterne. Kog videre 1 min. Smag til med salt og peber og server.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Riv eller skær bacon i små stykker. Varm olien i en stor gryde og steg baconen. Pil og pres imens hvidløg. Pil og halvér rødløg og skær i tynde skiver.
  2. Bring vandet i kog i en gryde eller el-kedel, opløs bouillon i vandet. Tilsæt vinen og rør rundt til bouillonen er helt opløst.
  3. Kom hvidløg og rødløg i gryden med bacon og steg ved middel varme i 1-2 min. Tilsæt risene og steg videre i 2 min.
  4. Tilsæt gradvis den varme bouillon til risottoen. Rør hele tiden i gryden til væsken er absorberet og risene kogt, ca. 20 min. Risene må gerne have lidt bid.
  5. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Rør Philadelphiaosten i risottoen og tilsæt tomaterne. Kog videre 1 min. Smag til med salt og peber og server.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Riv eller skær bacon i små stykker. Varm olien i en stor gryde og steg baconen. Pil og pres imens hvidløg. Pil og halvér rødløg og skær i tynde skiver.
  2. Bring vandet i kog i en gryde eller el-kedel, opløs bouillon i vandet. Tilsæt vinen og rør rundt til bouillonen er helt opløst.
  3. Kom hvidløg og rødløg i gryden med bacon og steg ved middel varme i 1-2 min. Tilsæt risene og steg videre i 2 min. 
  4. Tilsæt gradvis den varme bouillon til risottoen. Rør hele tiden i gryden til væsken er absorberet og risene kogt, ca. 20 min. Risene må gerne have lidt bid. 
  5. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Rør Philadelphiaosten i risottoen og tilsæt tomaterne. Kog videre 1 min. Smag til med salt og peber og server.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Riv eller skær bacon i små stykker. Varm olien i en stor gryde og steg baconen. Pil og pres imens hvidløg. Pil og halvér rødløg og skær i tynde skiver.
  2. Bring vandet i kog i en gryde eller el-kedel, opløs bouillon i vandet. Tilsæt vinen og rør rundt til bouillonen er helt opløst.
  3. Kom hvidløg og rødløg i gryden med bacon og steg ved middel varme i 1-2 min. Tilsæt risene og steg videre i 2 min.
  4. Tilsæt gradvis den varme bouillon til risottoen. Rør hele tiden i gryden til væsken er absorberet og risene kogt, ca. 20 min. Risene må gerne have lidt bid.
  5. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Rør Philadelphiaosten i risottoen og tilsæt tomaterne. Kog videre 1 min. Smag til med salt og peber og server.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Riv eller skær bacon i små stykker. Varm olien i en stor gryde og steg baconen. Pil og pres imens hvidløg. Pil og halvér rødløg og skær i tynde skiver.
  2. Bring vandet i kog i en gryde eller el-kedel, opløs bouillon i vandet. Tilsæt vinen og rør rundt til bouillonen er helt opløst.
  3. Kom hvidløg og rødløg i gryden med bacon og steg ved middel varme i 1-2 min. Tilsæt risene og steg videre i 2 min. 
  4. Tilsæt gradvis den varme bouillon til risottoen. Rør hele tiden i gryden til væsken er absorberet og risene kogt, ca. 20 min. Risene må gerne have lidt bid. 
  5. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Rør Philadelphiaosten i risottoen og tilsæt tomaterne. Kog videre 1 min. Smag til med salt og peber og server.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Riv eller skær bacon i små stykker. Varm olien i en stor gryde og steg baconen. Pil og pres imens hvidløg. Pil og halvér rødløg og skær i tynde skiver.
  2. Bring vandet i kog i en gryde eller el-kedel, opløs bouillon i vandet. Tilsæt vinen og rør rundt til bouillonen er helt opløst.
  3. Kom hvidløg og rødløg i gryden med bacon og steg ved middel varme i 1-2 min. Tilsæt risene og steg videre i 2 min.
  4. Tilsæt gradvis den varme bouillon til risottoen. Rør hele tiden i gryden til væsken er absorberet og risene kogt, ca. 20 min. Risene må gerne have lidt bid.
  5. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Rør Philadelphiaosten i risottoen og tilsæt tomaterne. Kog videre 1 min. Smag til med salt og peber og server.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Næringsindhold pr. person

Energi: 2655 kJ (635 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 345 82 13
Kulhydrat 1455 348 55
Fedt 855 204 32

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu