Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Kylling i salat — med ristede kartofler

(baseret på 281 kunders bedømmelse)

Ingredienser

½ kg små kartofler
Olie
Salt og peber
300 g kyllingebryst
1/4 dl let mayonnaise
1/4 dl creme frisk 9 %
Persille
Salat
½ rødløg
2 tomater
½ agurk

Ingredienser

½ kg små kartofler
Olie
Salt og peber
450 g kyllingebryst
1/4 dl let mayonnaise
1/4 dl creme frisk 9 %
Persille
Salat
½ rødløg
2 tomater
½ agurk

Ingredienser

750 g små kartofler
Olie
Salt og peber
450 g kyllingebryst
2 spsk let mayonnaise
3 spsk creme frisk 9 %
Persille
Salat
3/4 rødløg 
3 tomater
3/4 agurk

Ingredienser

750 g små kartofler
Olie
Salt og peber
600 g kyllingebryst
2 spsk let mayonnaise
3 spsk creme frisk 9 %
Persille
Salat
3/4 rødløg
3 tomater
3/4 agurk

Ingredienser

1 kg små kartofler
Olie
Salt og peber
600 g kyllingebryst
½ dl let mayonnaise
½ dl creme frisk 9 %
Persille
Salat
1 rødløg
4 tomater
1 agurk

Ingredienser

1 kg små kartofler
Olie
Salt og peber
900 g kyllingebryst
½ dl let mayonnaise
½ dl creme frisk 9 %
Persille
Salat
1 rødløg
4 tomater
1 agurk

Ingredienser

1,2 kg små kartofler
Olie
salt og peber
900 g kyllingebryst
3/4 dl let mayonnaise
3/4 dl creme frisk 9 %
Persille
Salat
1 rødløg
6 tomater
2 agurker

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne, vend dem i olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber, steg dem i ovnen i ca. 25 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 6 min på hver side til kødet er gennemstegt. Vend jævnligt.
  3. Rør mayonnaise med creme fraiche og finthakket persille. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salat, tomat og agurk. Slyng salaten tør. Pil løg og skær i tynde skiver. Skær tomat i både og agurk i skiver.
  5. Anret salat på et fad med løg, tomat og agurk. Skær kyllingen i skiver og fordel over salaten sammen med kartoflerne. Dryp urtemayonnaise over.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne, vend dem i olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber, steg dem i ovnen i ca. 25 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 6 min på hver side til kødet er gennemstegt. Vend jævnligt.
  3. Rør mayonnaise med creme fraiche og finthakket persille. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salat, tomat og agurk. Slyng salaten tør. Pil løg og skær i tynde skiver. Skær tomat i både og agurk i skiver.
  5. Anret salat på et fad med løg, tomat og agurk. Skær kyllingen i skiver og fordel over salaten sammen med kartoflerne. Dryp urtemayonnaise over.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson
 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne, vend dem i olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber, steg dem i ovnen i ca. 25 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 6 min på hver side til kødet er gennemstegt. Vend jævnligt.
  3. Rør mayonnaise med creme fraiche og finthakket persille. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salat, tomat og agurk. Slyng salaten tør. Pil løg og skær i tynde skiver. Skær tomat i både og agurk i skiver.
  5. Anret salat på et fad med løg, tomat og agurk. Skær kyllingen i skiver og fordel over salaten sammen med kartoflerne. Dryp urtemayonnaise over.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne, vend dem i olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber, steg dem i ovnen i ca. 25 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 6 min på hver side til kødet er gennemstegt. Vend jævnligt.
  3. Rør mayonnaise med creme fraiche og finthakket persille. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salat, tomat og agurk. Slyng salaten tør. Pil løg og skær i tynde skiver. Skær tomat i både og agurk i skiver.
  5. Anret salat på et fad med løg, tomat og agurk. Skær kyllingen i skiver og fordel over salaten sammen med kartoflerne. Dryp urtemayonnaise over.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne, vend dem i olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber, steg dem i ovnen i ca. 25 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 6 min på hver side til kødet er gennemstegt. Vend jævnligt.
  3. Rør mayonnaise med creme fraiche og finthakket persille. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salat, tomat og agurk. Slyng salaten tør. Pil løg og skær i tynde skiver. Skær tomat i både og agurk i skiver.
  5. Anret salat på et fad med løg, tomat og agurk. Skær kyllingen i skiver og fordel over salaten sammen med kartoflerne. Dryp urtemayonnaise over.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne, vend dem i olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber, steg dem i ovnen i ca. 25 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 6 min på hver side til kødet er gennemstegt. Vend jævnligt.
  3. Rør mayonnaise med creme fraiche og finthakket persille. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salat, tomat og agurk. Slyng salaten tør. Pil løg og skær i tynde skiver. Skær tomat i både og agurk i skiver.
  5. Anret salat på et fad med løg, tomat og agurk. Skær kyllingen i skiver og fordel over salaten sammen med kartoflerne. Dryp urtemayonnaise over.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne, vend dem i olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber, steg dem i ovnen i ca. 25 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 6 min på hver side til kødet er gennemstegt. Vend jævnligt.
  3. Rør mayonnaise med creme fraiche og finthakket persille. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salat, tomat og agurk. Slyng salaten tør. Pil løg og skær i tynde skiver. Skær tomat i både og agurk i skiver.
  5. Anret salat på et fad med løg, tomat og agurk. Skær kyllingen i skiver og fordel over salaten sammen med kartoflerne. Dryp urtemayonnaise over.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 2276 kJ (544 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 561 134 25
Kulhydrat 852 204 37
Fedt 863 206 38

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu