Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Wrap med karrykrydret oksekød — salat og yoghurtdip

(baseret på 716 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød
1½ dl yoghurt naturel
½ tsk spidskommen 
1 løg 
4 stilke bladselleri 
½ spsk olie 
1-2 tsk karry
Salt og peber
Salat 
250 g cherrytomater
4 wraps

Ingredienser

450 g hakket oksekød
1½ dl yoghurt naturel
½ tsk spidskommen 
1 løg 
4 stilke bladselleri 
½ spsk olie 
1-2 tsk karry
Salt og peber
Salat 
250 g cherrytomater
4 wraps

Ingredienser

450 g hakket oksekød
2 dl yoghurt naturel
1 tsk spidskommen
1 løg
6 stilke bladselleri
3/4 spsk olie
2 tsk karry
Salt og peber
Salat
400 g cherrytomater
6 wraps

Ingredienser

600 g hakket oksekød
2 dl yoghurt naturel
1 tsk spidskommen
1 løg
6 stilke bladselleri
3/4 spsk olie
2 tsk karry
Salt og peber
Salat
400 g cherrytomater
6 wraps

Ingredienser

600 g hakket oksekød
3 dl yoghurt naturel 
1 tsk spidskommen 
1-2 løg
8 stilke bladselleri
1 spsk olie
2 tsk karry
Salt og peber 
Salat
500 g cherrytomater
8 wraps

Ingredienser

900 g hakket oksekød
3 dl yoghurt naturel
1 tsk spidskommen
1-2 løg
8 stilke bladselleri
1 spsk olie
2 tsk karry
Salt og peber
Salat
500 g cherrytomater
8 wraps

Ingredienser

900 g hakket oksekød
4 dl yoghurt naturel
1½ tsk spidskommen 
2 løg 
11 stilke bladselleri 
1½ spsk olie 
3 tsk karry
Salt og peber
Salat 
750 g cherrytomater
12 wraps

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Rør yoghurt med spidskommen og salt. Stil det i køleskabet. 
  2. Pil løg, skær i tynde skiver fra rod til top. Skær bladselleri i tynde skiver.
  3. Varm olie i en tykbundet gryde. Steg løg så de ikke bruner, i ca. 5 min. Kom kødet i, lad det stege med løgene i 5 min. eller til kødet har skiftet farve. Bland bladselleri og karry i. Lad det simre ca. 2 min. Smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og sluk for varmen.
  4. Skyl salat og tomaterne. Snit salat fint. Skær tomater i mindre stykker.
  5. Pak wraps ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 5 min. Fordel kødblanding, salat, tomat og yoghurtdip på wrap'sene, rul dem sammen og server. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Rør yoghurt med spidskommen og salt. Stil det i køleskabet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver fra rod til top. Skær bladselleri i tynde skiver.
  3. Varm olie i en tykbundet gryde. Steg løg så de ikke bruner, i ca. 5 min. Kom kødet i, lad det stege med løgene i 5 min. eller til kødet har skiftet farve. Bland bladselleri og karry i. Lad det simre ca. 2 min. Smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og sluk for varmen.
  4. Skyl salat og tomaterne. Snit salat fint. Skær tomater i mindre stykker.
  5. Pak wraps ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 5 min. Fordel kødblanding, salat, tomat og yoghurtdip på wrap'sene, rul dem sammen og server.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Rør yoghurt med spidskommen og salt. Stil det i køleskabet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver fra rod til top. Skær bladselleri i tynde skiver.
  3. Varm olie i en tykbundet gryde. Steg løg så de ikke bruner, i ca. 5 min. Kom kødet i, lad det stege med løgene i 5 min. eller til kødet har skiftet farve. Bland bladselleri og karry i. Lad det simre ca. 2 min. Smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og sluk for varmen.
  4. Skyl salat og tomaterne. Snit salat fint. Skær tomater i mindre stykker.
  5. Pak wraps ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 5 min. Fordel kødblanding, salat, tomat og yoghurtdip på wrap'sene, rul dem sammen og server. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Rør yoghurt med spidskommen og salt. Stil det i køleskabet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver fra rod til top. Skær bladselleri i tynde skiver.
  3. Varm olie i en tykbundet gryde. Steg løg så de ikke bruner, i ca. 5 min. Kom kødet i, lad det stege med løgene i 5 min. eller til kødet har skiftet farve. Bland bladselleri og karry i. Lad det simre ca. 2 min. Smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og sluk for varmen.
  4. Skyl salat og tomaterne. Snit salat fint. Skær tomater i mindre stykker.
  5. Pak wraps ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 5 min. Fordel kødblanding, salat, tomat og yoghurtdip på wrap'sene, rul dem sammen og server.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Rør yoghurt med spidskommen og salt. Stil det i køleskabet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver fra rod til top. Skær bladselleri i tynde skiver.
  3. Varm olie i en tykbundet gryde. Steg løg så de ikke bruner, i ca. 5 min. Kom kødet i, lad det stege med løgene i 5 min. eller til kødet har skiftet farve. Bland bladselleri og karry i. Lad det simre ca. 2 min. Smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og sluk for varmen.
  4. Skyl salat og tomaterne. Snit salat fint. Skær tomater i mindre stykker.
  5. Pak wraps ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 5 min. Fordel kødblanding, salat, tomat og yoghurtdip på wrap'sene, rul dem sammen og server.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Rør yoghurt med spidskommen og salt. Stil det i køleskabet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver fra rod til top. Skær bladselleri i tynde skiver.
  3. Varm olie i en tykbundet gryde. Steg løg så de ikke bruner, i ca. 5 min. Kom kødet i, lad det stege med løgene i 5 min. eller til kødet har skiftet farve. Bland bladselleri og karry i. Lad det simre ca. 2 min. Smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og sluk for varmen.
  4. Skyl salat og tomaterne. Snit salat fint. Skær tomater i mindre stykker.
  5. Pak wraps ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 5 min. Fordel kødblanding, salat, tomat og yoghurtdip på wrap'sene, rul dem sammen og server.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Rør yoghurt med spidskommen og salt. Stil det i køleskabet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver fra rod til top. Skær bladselleri i tynde skiver.
  3. Varm olie i en tykbundet gryde. Steg løg så de ikke bruner, i ca. 5 min. Kom kødet i, lad det stege med løgene i 5 min. eller til kødet har skiftet farve. Bland bladselleri og karry i. Lad det simre ca. 2 min. Smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og sluk for varmen.
  4. Skyl salat og tomaterne. Snit salat fint. Skær tomater i mindre stykker.
  5. Pak wraps ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 5 min. Fordel kødblanding, salat, tomat og yoghurtdip på wrap'sene, rul dem sammen og server.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2684 kJ (641 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 698 167 26
Kulhydrat 1154 276 43
Fedt 832 199 31

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Mexicansk mad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu