And i granatæble-orange sky med nøddekartofler og spæd salat
50
4 dages holdbarhed

And i granatæble-orange sky med nøddekartofler og spæd salat

Berberiandebryster med en sky af granatæble- og appelsinsaft, der giver en forrygende smag. Som tilbehør serveres små nøddekartofler og en luksuriøs salat.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
600 g
Confiteret andebryst
1 stk
Granatæblesaft
1 dl
Appelsin
⅔ stk
Andebouillon
5 g
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Blodappelsin
1 stk
Æble
1 stk
Abrikos i tern
50 g
Valnøddebrud
20 pose
Salatmix Napolitana
100 g
Hasselnødder i flager (Nødder)
10 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 794 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 99 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 16 min.
  2. Rids skindet på andebrystet og steg det 12 min. på skindsiden. Vend og steg videre 6-8 min. Den må godt være rosa indeni.
  3. Pisk imens 1 spsk appelsinsaft (gem resten til senere), olie og hvidvinseddike sammen og smag dressingen til med salt og peber.
  4. Skær skrællen af blodappelsinen tæt til kødet. Skær blodappelsinen i tykke skiver og skær dem i kvarte. Skær æblet i både.
  5. Hæld fedtet fra panden med andebrystet og krydr brystet med salt og peber. Hæld granatæblesaft, resten af appelsinsaften samt bouillon over og lad det koge i ca. 12 min. uden låg.
  6. Skyl og tør salatbladene. Vend blodappelsin, æble, abrikoser og valnødder med dressingen og bland med salat lige inden servering.
  7. Rist kartoflerne et kort øjeblik i smør og vend dem i hasselnøddeflager.
  8. Skær andebrystet i tynde skiver. Kog evt. skyen lidt ekstra ind og smag til med salt og peber. Server kartoflerne til anden sammen med sky og salat.