Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Thailandske stegte ris med æg og rejer

(baseret på 180 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g jasmin- eller basmatiris
3 forårsløg
1 spsk olie
1 tsk karry
3 stk skrabeæg - pasteuriseret
½ tsk sambal oelek
1½ spsk sojasauce
100 g slikærter
150 g rejer
Koriander
Salt og peber

Ingredienser

400 g jasmin- eller basmatiris
4 forårsløg
1½ spsk olie
1½ tsk karry
4 stk skrabeæg - pasteuriseret
1 tsk sambal oelek
2 spsk sojasauce
150 g slikærter
225 g rejer
Koriander
Salt og peber

Ingredienser

400 g jasmin- eller basmatiris
5 forårsløg
2 spsk olie
2 tsk karry
6 stk skrabeæg - pasteuriseret
1 tsk sambal oelek
3 spsk sojasauce
200 g slikærter
300 g rejer
Koriander
Salt og peber

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 20 minutter

1. Sæt risene over i en gryde med 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Kog dem 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til de skal på panden.
2. Skyl forårsløgene og skær dem i ½ cm stykker. Skyl ærterne, og snit dem herefter i mindre stykker.
3. Dræn rejerne. Svits forårsløgene i olie i en dyb pande.
4. Tilsæt karry og svits med. Kom risene på panden og svits med i ca. 2 min. Vend hele tiden i dem. Tilsæt æggene, vend hele tiden i retten.
5. Tilsæt ærter og varm godt igennem under omrøring ca. 2 min. Smag til med sambal oelek, sojasauce, salt og peber.
6. Pynt med rejer og koriander og server rygende varm.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 20 minutter

1. Sæt risene over i en gryde med 5 dl vand tilsat ½ tsk salt. Kog dem 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til de skal på panden.
2. Skyl forårsløgene og skær dem i ½ cm stykker. Skyl ærterne, og snit dem herefter i mindre stykker.
3. Dræn rejerne. Svits forårsløgene i olie i en dyb pande.
4. Tilsæt karry og svits med. Kom risene på panden og svits med i ca. 2 min. Vend hele tiden i dem. Tilsæt æggene, vend hele tiden i retten.
5. Tilsæt ærter og varm godt igennem under omrøring ca. 2 min. Smag til med sambal oelek, sojasauce, salt og peber.
6. Pynt med rejer og koriander og server rygende varm.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 20 minutter

1. Sæt risene over i en gryde med 7 dl vand tilsat 1 tsk salt. Kog dem 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til de skal på panden.
2. Skyl forårsløgene og skær dem i ½ cm stykker. Skyl ærterne, og snit dem herefter i mindre stykker.
3.  Dræn rejerne. Svits forårsløgene i olie i en dyb pande.
4. Tilsæt karry og svits med. Kom risene på panden og svits med i ca. 2 min. Vend hele tiden i dem. Tilsæt æggene, vend hele tiden i retten.
5. Tilsæt ærter og varm godt igennem under omrøring ca. 2 min. Smag til med sambal oelek, sojasauce, salt og peber.
6. Pynt med rejer og koriander og server rygende varm.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Næringsindhold pr. person

Energi: 3356 kJ (802 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 775 185 23
Kulhydrat 1418 339 42
Fedt 1163 278 35

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu