Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Stegt laks med lun speltsalat — flere slags kål, karse og hasselnødder

(baseret på 21 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 gram laksefilet med skind befriet for skæl fordelt i 2 stykker

100 g blomkål
100 g spidskål 
½ broccoli
1 dl yoghurt naturel
Revet muskatnød
150 g bygkerner 
25 g hasselnødder
1-1½ spsk æblecidereddike  
½ bakke karse

Salt og peber

Ingredienser

Ingredienser

600 gram laksefilet med skind befriet for skæl delt i 4 stykker
200 g blomkål
200 g spidskål 
1 broccoli
2 dl yoghurt naturel
Revet muskatnød
300 g bygkerner
50 g hasselnødder
2-3 spsk æblecidereddike 
1 bakke karse

Salt og peber

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog bygkernerne i 3 dl letsaltet vand i ca. 18 min. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Skyl grønsagerne grundigt i koldt vand og del blomkål og broccoli i små buketter. Skær spidskål groft.
  3. Bring en gryde i kog med letsaltet vand, blanchér grønsagerne og kom dem derpå direkte i koldt vand så de holder sprødhed og farve.
  4. Rør yoghurten med revet muskatnød, salt og peber.
  5. Varm en pande op og steg laksestykkerne i olie først på skindsiden i 4-5 minutter så laksen får en flot sprød stegeskorpe, vend stykket om, og steg videre i 4-5 minutter.
  6. Hak nødderne groft. Rist bygkernerne i lidt koldpresset olie ved høj varme i 1-2 minutter tilsæt kålen og nødderne. Varm godt igennem og smag til med æbleeddiken, salt og peber. Kom karsen over lige inden du serverer. Spis yoghurten til.

Tilberedning – ca. 40 min.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog bygkernerne i 6 dl letsaltet vand i ca. 18 min. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Skyl grønsagerne grundigt i koldt vand og del blomkål og broccoli i små buketter. Skær spidskål groft.
  3. Bring en gryde i kog med letsaltet vand, blanchér grønsagerne kom dem derpå direkte i koldt vand så de holder sprødhed og farve.
  4. Rør yoghurten med revet muskatnød, salt og peber.
  5. Varm en pande op og steg laksestykkerne i olie først på skindsiden i 4-5 minutter så laksen får en flot sprød stegeskorpe, vend stykket om, og steg videre i 4-5 minutter.
  6. Hak nødderne groft. Rist bygkernerne i lidt koldpresset olie ved høj varme i 1-2 minutter tilsæt kålen og nødderne. Varm godt igennem og smag til med æbleeddiken, salt og peber. Kom karsen over lige inden du serverer. Spis yoghurten til.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu