Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Persillefyldt svinemørbrad — med lune radiser og mormor-salat

(baseret på 34 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Mørbrad og skysauce
1 afpudset svinemørbrad med lomme  
Bredbladet persille  
15 g smør
Salt og peber 
3/4 dl vand og kyllingefond
Snor
Kartofler
½ kg små vaskede kartofler
Lune radiser
15 radiser med top 
1½ spsk æblecidereddike   
1/4 dl olie (gerne koldpresset)
½ tsk honning
Salt og peber
Mormorsalat 
Salat 
Purløg
½-1 spsk æblecidereddike  
1/4 dl fløde
½-1 spsk sukker
Frisk kværnet peber
Salt

Ingredienser

Mørbrad og skysauce
1 afpudset svinemørbrad med lomme
Bredbladet persille
20 g smør
Salt og peber
1 dl vand og kyllingefond
Snor
Kartofler
750 g små vaskede kartofler
Lune radiser
20 radiser med top
2½ spsk æblecidereddike
½ dl olie (gerne koldpresset)
3/4 tsk honning
Salt og peber
Mormorsalat
Salat
Purløg
1½ spsk æblecidereddike
1/4-½ dl fløde
1 spsk sukker
Frisk kværnet peber
Salt

Ingredienser

Mørbrad og skysauce
2 afpudsede svinemørbrad med lomme 
Bredbladet persille 
30 g smør
Salt og peber
1½ dl vand og kyllingefond
Snor
Kartofler
1 kg små vaskede kartofler
Lune radiser
30 radiser med top
3 spsk æblecidereddike 
½ dl olie (gerne koldpresset)
1 tsk honning
Salt og peber
Mormorsalat
Salat
Purløg
1-2 spsk æblecidereddike 
½ dl fløde
1-2 spsk sukker
Frisk kværnet peber
Salt

Tilberedning – ca. 45 min.

  1. Bank mørbraden flad mellem to fryseposer  - brug en tung ikke for stor gryde eller en kødhammer.
  2. Skyl og hak persillen groft. Krydr mørbraden indvendigt og udvendigt med salt og peber, fyld den med persille. Rul kødet sammen og snør dem med snor.
  3. Sæt kartoflerne over i vand tilsat 1 tsk salt og kog dem ca. 15 min.
  4. Lad smørret blive brunt i en stegegryde. Brun mørbraden på alle sider til den har en flot brun farve. Hæld fond og vand ved og grydesteg under låg i 6-7 min. Vend kødet og steg videre i yderlige 6-7 min.
  5. Tag mørbraden op og hold den varm i stanniol.
  6. Kog skyen op smag evt. til med lidt mere salt og peber juster evt. med 1 tsk æbleeddike. Server mørbraden i skiver med skyen.
    Lune radiser
  7. Skyl og nip bunden af radiserne tag de største blade af og lad de mindste blive siddende.
  8. Halver radiserne og kom dem i en gryde. Tilsæt eddike, olie og honning, varm igennem i 1-2 minutter. Smag til med salt og peber og server lune og sprøde.
    Mormorsalat
  9. Skyl salaten i koldt vand, tør den og pluk den i mindre stykker.
  10. Kom eddiken i fløden, lad det trække til fløden tykner. Tilsæt sukker og rør den godt ud.
  11. Smag til med salt og peber. Klip/skær purløg i tynde ringe. Vend dressingen sammen med salaten og purløgen i sidste øjeblik, så den ikke bliver slatten.

Tilberedning – ca. 45 min.

  1. Bank mørbraden flad mellem to fryseposer - brug en tung, ikke for stor gryde eller en kødhammer.
  2. Skyl og hak persillen groft. Krydr mørbraden indvendigt og udvendigt med salt og peber, fyld den med persille. Rul kødet sammen og snør dem med snor.
  3. Sæt kartoflerne over i vand tilsat 1 tsk salt og kog dem ca. 15 min.
  4. Lad smørret blive brunt i en stegegryde. Brun mørbraden på alle sider til den har en flot brun farve. Hæld fond og vand ved og grydesteg under låg i 6-7 min. Vend kødet og steg videre i yderlige 6-7 min.
  5. Tag mørbraden op og hold den varm i stanniol.
  6. Kog skyen op smag evt. til med lidt mere salt og peber juster evt. med 1½ tsk æbleeddike. Server mørbraden i skiver med skyen.
    Lune radiser
  7. Skyl og nip bunden af radiserne tag de største blade af og lad de mindste blive siddende.
  8. Halver radiserne og kom dem i en gryde. Tilsæt eddike, olie og honning, varm igennem i 1-2 minutter. Smag til med salt og peber og server lune og sprøde.
    Mormorsalat
  9. Skyl salaten i koldt vand, tør den og pluk den i mindre stykker.
  10. Kom eddiken i fløden, lad det trække til fløden tykner. Tilsæt sukker og rør den godt ud.
  11. Smag til med salt og peber. Klip/skær purløg i tynde ringe. Vend dressingen sammen med salaten og purløgen i sidste øjeblik så den ikke bliver slatten.

Tilberedning – ca. 45 min.

Tilberedningstid: ca. 45 minutter

1. Bank mørbradene flade mellem to fryseposer  - brug en tung ikke for stor gryde eller en kødhammer.
2. Skyl og hak persillen groft. Krydr mørbradene indvendigt og udvendigt med salt og peber, fyld dem med persille. Rul kødet sammen og snør dem med snor.
3. Sæt kartoflerne over i vand tilsat 1 tsk salt og kog dem ca. 15 min.
4. Lad smørret blive brunt i en stegegryde. Brun mørbradene på alle sider til de har en flot brun farve. Hæld fond og vand ved og grydesteg under låg i 6-7 min. Vend kødet og steg videre i yderlige 6-7 min.
5. Tag mørbradene op og hold dem varme i stanniol.
6. Kog skyen op smag evt. til med lidt mere salt og peber juster evt. med 1 tsk æbleeddike. Server mørbraden i skiver med skyen.
Lune radiser
1. Skyl og nip bunden af radiserne tag de største blade af og lad de mindste blive siddende.
2. Halvér radiserne og kom dem i en gryde. Tilsæt eddike, olie og honning, varm igennem i 1-2 min. Smag til med salt og peber og server lune og sprøde.
Mormorsalat
1. Skyl salaten i koldt vand, tør den og pluk den i mindre stykker.
2. Kom eddiken i fløden, lad det trække til fløden tykner. Tilsæt sukker og rør den godt ud.
3. Smag til med salt og peber. Klip/skær purløg i tynde ringe. Vend dressingen sammen med salaten og purløgen i sidste øjeblik så den ikke bliver slatten.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2517 kJ (602 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 660 158 26
Kulhydrat 804 192 32
Fedt 1053 252 42

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu