Subcategory poster

Grillretter

Selvom vi i Danmark ikke kan prale af et tropisk eller eksotisk klima med varme sommernætter i massevis, så er danskerne verdensmestre i at grille. Faktisk er vi så gode til det, at vi nærmest er kendt for det ude i verden. Men grillmad hører sig ikke kun sommeren til. Du kan med fordel grille hele året rundt, og hvis du tror, at grillretter kun indebærer stegte pølser med tilhørende kartoffelsalat, så tager du fejl. Lækker grillmad er meget mere end det, og det vil du opdage, så snart du dykker ned her på siden og opdager de mange muligheder. Vi er specialister, når det kommer til spændende madopskrifter, og grillmad er ingen undtagelse.

VÆLG IMELLEM ET HAV AF GRILLOPSKRIFTER

Heldigvis er det både børn og voksne, der er vilde med grillmad, og derfor kan du aldrig gå helt galt i byen med vores grillopskrifter her på siden. Vi kommer med vores bedste bud på nem grillmad, tilbehør til grillmad og farverige salater til grillmad.

Der er bare noget helt særligt ved at tilberede sin mad under åben himmel, og den røgede grillsmag er bare noget af det bedste ved sommeren. Føler du altid, at du er nødt at sætte en hel aften af, når der skal grilles? Med vores grillopskrifter kan du nemt finde tid til at grille i en travl hverdag, for vi har nemlig udviklet alle vores opskrifter til at være både nemme og hurtige – og selvfølgelig lækre og velsmagende.

I vores udvalg af grillopskrifter kan du kaste dig over alt lige fra kylling og fisk til saftige stege, sprødt tilbehør, spændende salater og meget andet. Vores retter egner sig perfekt til både en almindelig tirsdag, hvor du føler for at kræse lidt ekstra for aftensmaden, samt weekenden, hvor du har inviteret et hold venner på besøg. Med lækre grillretter er der garanti for god stemning og glade gæster, og med vores opskrifter bliver det ikke meget nemmere. Prøv en af vores spændende grillopskrifter som fx disse grillede thaiburgere med ananas-relish. Her finder du et lidt anderledes grillret, men en, du bestemt ikke vil fortryde, du prøvede.

TILBEHØR TIL GRILLMAD

For de fleste grillmads-entusiaster gælder det, at kødet er en stor del af oplevelsen. Men uden det rette tilbehør, så kan det godt gå hen og blive en smule kedeligt. Omvendt kan lækkert grilltilbehør være lige præcis det, der sætter prikken over i’et. Hos RetNemt Måltidskasser foreslår vi tilbehør til grillmad i form af både pastasalater, grønne salater, forskellig dyppelse, stegte grønsager mm. Grillmad skal ikke være kedeligt, og derfor har vi gjort os umage med at sammensætte opskrifterne, så de er fyldt med smag og samtidig er fedtfattige og ikke mindst nemme at lave.

Sommerens varme og lyse aftener kalder på grillmad i godt selskab med dem, du holder af. Her på siden gør vi den perfekte grillaften til virkelighed via appetitlige opskrifter, som både børn og voksne vil elske.

PRØV VORES FARVESTRÅLENDE SALATER TIL GRILLMAD

En lækker salat er altid en god måde at tilføje noget grønt til grillmaden på, og hos os kan du finde et hav af slagsen. Vi synes, at salater er et must til grillmaden, og derfor synes vi selvfølgelig, du skal vælge en af vores opskrifter her på siden. Et oplagt valg kunne være vores sommersalat med perlespelt, der i en lækker kombination af blandt andet asparges og radiser er det perfekte tilbehør til grillmaden.

Har du inviteret vennerne på grillaften, så sørg for et indbydende grillbord, der ikke mindst byder på farverige salater. Det er helt sikkert noget, dine gæster vil sætte pris på.

GRILLMAD ER GOD MAD

Der kan være stor forskel på, hvad man betragter som god grillmad. Nogle foretrækker traditionel grillmad, imens andre kan lide at eksperimentere med forskelligt kød og tilbehør. Uanset hvad, så er det ikke svært at blive enige om, at grillmad er god mad. Og med vores opskrifter hos RetNemt kan grillmad også blive utrolig nemt. Husk, at du også altid kan bestille en af vores mange måltidskasser til levering direkte til døren. Du bestemmer helt selv, hvilken måltidskasse, du vil have leveret samt hvornår, den skal leveres, og hvor ofte. Der er nemlig ingen binding, og du er derfor ikke afhængig af at skulle have en måltidskasse leveret hver uge.