Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Kuller med Sweet Chili

(baseret på 341 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 porre
1½ dl letmælk
100 g Philadelphia Sweet Chili
275 g kullerfilet(eller lignende
Salt & peber
175 g couscous
1 tsk olie
½ citron 

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

1 porre
1½ dl letmælk
100 g Philadelphia Sweet Chili
415 g kullerfilet eller lignende
Salt & peber
175 g couscous
1 tsk olie
½ citron 

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

1 porre
2 dl letmælk
150 g Philadelphia Sweet Chili
415 g kullerfilet eller lignende
Salt & peber
275 g couscous
1½ tsk olie
3/4 citron

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

1 porre
2 dl letmælk
150 g Philadelphia Sweet Chili
550 g kullerfilet eller lignende
Salt & peber
275 g couscous
1½ tsk olie
3/4 citron

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

2 porrer
2½ dl letmælk
200 g Philadelphia Sweet Chili
550 g kullerfilet eller lignende
Salt & peber
350 g couscous
2 tsk olie
1 citron

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

2 porrer
2½ dl letmælk
200 g Philadelphia Sweet Chili
825 g kullerfilet eller lignende
Salt & peber
350 g couscous
2 tsk olie
1 citron

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Rens porren og skær den i skiver.
  2. Pisk mælk og Philadelphia Sweet Chili sammen i en gryde, og kog et par minutter.
  3. Læg fisken i en gratinform. Kom porre og sovs over og krydr med salt og peber. Gratinér i ovnen i 10-12 min.
  4. Bring imens 3½ dl vand tilsat 1 tsk salt i kog. Når vandet koger tilsættes couscous under omrøring. Sluk for varmen og lad det stå i 5 min. under låg. Rør 1 tsk olie i.
  5. Skær citronen i både og servér til fisken med sovs og couscous rygende varme.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Rens porren og skær den i skiver.
  2. Pisk mælk og Philadelphia Sweet Chili sammen i en gryde, og kog et par minutter.
  3. Læg fisken i en gratinform. Kom porre og sovs over og krydr med salt og peber. Gratinér i ovnen i 10-12 min.
  4. Bring imens 3½ dl vand tilsat 1 tsk salt i kog. Når vandet koger tilsættes couscous under omrøring. Sluk for varmen og lad det stå i 5 min. under låg. Rør 1 tsk olie i.
  5. Skær citronen i både og servér til fisken med sovs og couscous rygende varme.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Rens porren og skær den i skiver.
  2. Pisk mælk og Philadelphia Sweet Chili sammen i en gryde, og kog et par minutter. 
  3. Læg fisken i en gratinform. Kom porre og sovs over og krydr med salt og peber. Gratinér i ovnen i 10-12 min.
  4. Bring imens 5 dl vand tilsat 1 tsk salt i kog. Når vandet koger tilsættes couscous under omrøring. Sluk for varmen og lad det stå i 5 min. under låg. Rør 1½ tsk olie i. 
  5. Skær citronen i både og servér til fisken med sovs og couscous rygende varme.

    Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Rens porren og skær den i skiver.
  2. Pisk mælk og Philadelphia Sweet Chili sammen i en gryde, og kog et par minutter.
  3. Læg fisken i en gratinform. Kom porre og sovs over og krydr med salt og peber. Gratinér i ovnen i 10-12 min.
  4. Bring imens 3½ dl vand tilsat 1 tsk salt i kog. Når vandet koger tilsættes couscous under omrøring. Sluk for varmen og lad det stå i 5 min. under låg. Rør 1 tsk olie i.
  5. Skær citronen i både og servér til fisken med sovs og couscous rygende varme.

    Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Rens porrerne og skær dem i skiver.
  2. Pisk mælk og Philadelphia Sweet Chili sammen i en gryde, og kog et par minutter.
  3. Læg fisken i en gratinform. Kom porre og sovs over og krydr med salt og peber. Gratinér i ovnen i 10-12 min.
  4. Bring imens 7 dl vand tilsat 2 tsk salt i kog. Når vandet koger tilsættes couscous under omrøring. Sluk for varmen og lad det stå i 5 min. under låg. Rør 2 tsk olie i.
  5. Skær citronen i både og servér til fisken med sovs og couscous rygende varme.


Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Rens porren og skær den i skiver.
  2. Pisk mælk og Philadelphia Sweet Chili sammen i en gryde, og kog et par minutter.
  3. Læg fisken i en gratinform. Kom porre og sovs over og krydr med salt og peber. Gratinér i ovnen i 10-12 min.
  4. Bring imens 3½ dl vand tilsat 1 tsk salt i kog. Når vandet koger tilsættes couscous under omrøring. Sluk for varmen og lad det stå i 5 min. under låg. Rør 1 tsk olie i.
  5. Skær citronen i både og servér til fisken med sovs og couscous rygende varme.

    Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Næringsindhold pr. person

Energi: 2974 kJ (711 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 838 200 28
Kulhydrat 1414 338 48
Fedt 722 173 24

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu