Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Risotto med røget laks — purløg og citron

(baseret på 637 kunders bedømmelse)

Ingredienser

½ løg
1 spsk olivenolie
175 g risottoris
½ fed hvidløg
0,6 liter vand
1½ grøntsagsbouillonterning
60 g friskost med purløg
125 g røget laks
Saft og skal fra ½ citron
Rucola
Salt og peber

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

½ løg
1 spsk olivenolie
175 g risottoris
½ fed hvidløg
0,6 liter vand
1½ grøntsagsbouillonterning
60 g friskost med purløg
175 g røget laks
Saft og skal fra ½ citron
Rucola
Salt og peber

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

3/4 løg
1½ spsk olivenolie
275 g risottoris
3/4 fed hvidløg
0,9 liter vand
2 grøntsagsbouillonterning
90 g friskost med purløg
175 g røget laks
Saft og skal fra 3/4 citron
Rucola
Salt og peber

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

3/4 løg
1½ spsk olivenolie
275 g risottoris
3/4 fed hvidløg
0,9 liter vand
2 grøntsagsbouillonterning
90 g friskost med purløg
250 g røget laks
Saft og skal fra 3/4 citron
Rucola
Salt og peber

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

1 løg
2 spsk olivenolie
350 g risottoris
1 fed hvidløg
1,25 liter vand
3 grøntsagsbouillonterninger
120 g friskost med purløg
250 g røget laks
Saft og skal fra 1 citron
Rucola
Salt og peber

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

1 løg
2 spsk olivenolie
350 g risottoris
1 fed hvidløg
1,25 liter vand
3 grøntsagsbouillonterninger
120 g friskost med purløg
350 g røget laks
Saft og skal fra 1 citron
Rucola
Salt og peber

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

1½ løg
2½ spsk olivenolie
450 g risottoris
2 fed hvidløg
1½ liter vand
4 grøntsagsbouillonterning
160 g friskost med purløg
350 g røget laks
Saft og skal fra 1 citron
Rucola
Salt og peber

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog vandet op i en gryde, tilsæt bouillonterning. Pil løg, hak fint. Pil og pres hvidløg.
  2. Steg løg i olivenolie i en tykbundet gryde. Tilsæt hvidløg og ris, svits forsigtigt under omrøring, til både løg og ris er blanke, ca. 2-3 min.
  3. Hæld ca. halvdelen af bouillonen i. Lad koge under omrøring, til væden er optaget. Tilsæt mere bouillon og rør jævnligt. Kogetiden er i alt 15-18 min. uden låg.
  4. Skær laks i strimler. Riv citronskal. Skyl og tær rucola.
  5. Tilsæt friskost til risottoen - sørg for, at det ikke koger. Bland laks og citronskal i, smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. Drys rucola over risottoen og servér rygende varm. 


Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog vandet op i en gryde, tilsæt bouillonterning. Pil løg, hak fint. Pil og pres hvidløg.
  2. Steg løg i olivenolie i en tykbundet gryde. Tilsæt hvidløg og ris, svits forsigtigt under omrøring, til både løg og ris er blanke, ca. 2-3 min.
  3. Hæld ca. halvdelen af bouillonen i. Lad koge under omrøring, til væden er optaget. Tilsæt mere bouillon og rør jævnligt. Kogetiden er i alt 15-18 min. uden låg.
  4. Skær laks i strimler. Riv citronskal. Skyl og tær rucola.
  5. Tilsæt friskost til risottoen - sørg for, at det ikke koger. Bland laks og citronskal i, smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. Drys rucola over risottoen og servér rygende varm.


Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog vandet op i en gryde, tilsæt bouillonterning. Pil løg, hak fint. Pil og pres hvidløg.
  2. Steg løg i olivenolie i en tykbundet gryde. Tilsæt hvidløg og ris, svits forsigtigt under omrøring, til både løg og ris er blanke, ca. 2-3 min.
  3. Hæld ca. halvdelen af bouillonen i. Lad koge under omrøring, til væden er optaget. Tilsæt mere bouillon og rør jævnligt. Kogetiden er i alt 15-18 min. uden låg.
  4. Skær laks i strimler. Riv citronskal. Skyl og tær rucola.
  5. Tilsæt friskost til risottoen - sørg for, at det ikke koger. Bland laks og citronskal i, smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. Drys rucola over risottoen og servér rygende varm.


Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog vandet op i en gryde, tilsæt bouillonterning. Pil løg, hak fint. Pil og pres hvidløg.
  2. Steg løg i olivenolie i en tykbundet gryde. Tilsæt hvidløg og ris, svits forsigtigt under omrøring, til både løg og ris er blanke, ca. 2-3 min.
  3. Hæld ca. halvdelen af bouillonen i. Lad koge under omrøring, til væden er optaget. Tilsæt mere bouillon og rør jævnligt. Kogetiden er i alt 15-18 min. uden låg.
  4. Skær laks i strimler. Riv citronskal. Skyl og tær rucola.
  5. Tilsæt friskost til risottoen - sørg for, at det ikke koger. Bland laks og citronskal i, smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. Drys rucola over risottoen og servér rygende varm.


Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog vandet op i en gryde, tilsæt bouillonterning. Pil løg, hak fint. Pil og pres hvidløg.
  2. Steg løg i olivenolie i en tykbundet gryde. Tilsæt hvidløg og ris, svits forsigtigt under omrøring, til både løg og ris er blanke, ca. 2-3 min.
  3. Hæld ca. halvdelen af bouillonen i. Lad koge under omrøring, til væden er optaget. Tilsæt mere bouillon og rør jævnligt. Kogetiden er i alt 15-18 min. uden låg.
  4. Skær laks i strimler. Riv citronskal. Skyl og tær rucola.
  5. Tilsæt friskost til risottoen - sørg for, at det ikke koger. Bland laks og citronskal i, smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. Drys rucola over risottoen og servér rygende varm.


Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog vandet op i en gryde, tilsæt bouillonterning. Pil løg, hak fint. Pil og pres hvidløg.
  2. Steg løg i olivenolie i en tykbundet gryde. Tilsæt hvidløg og ris, svits forsigtigt under omrøring, til både løg og ris er blanke, ca. 2-3 min.
  3. Hæld ca. halvdelen af bouillonen i. Lad koge under omrøring, til væden er optaget. Tilsæt mere bouillon og rør jævnligt. Kogetiden er i alt 15-18 min. uden låg.
  4. Skær laks i strimler. Riv citronskal. Skyl og tær rucola.
  5. Tilsæt friskost til risottoen - sørg for, at det ikke koger. Bland laks og citronskal i, smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. Drys rucola over risottoen og servér rygende varm.


Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog vandet op i en gryde, tilsæt bouillonterning. Pil løg, hak fint. Pil og pres hvidløg.
  2. Steg løg i olivenolie i en tykbundet gryde. Tilsæt hvidløg og ris, svits forsigtigt under omrøring, til både løg og ris er blanke, ca. 2-3 min.
  3. Hæld ca. halvdelen af bouillonen i. Lad koge under omrøring, til væden er optaget. Tilsæt mere bouillon og rør jævnligt. Kogetiden er i alt 15-18 min. uden låg.
  4. Skær laks i strimler. Riv citronskal. Skyl og tær rucola.
  5. Tilsæt friskost til risottoen - sørg for, at det ikke koger. Bland laks og citronskal i, smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. Drys rucola over risottoen og servér rygende varm.


Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Næringsindhold pr. person

Energi: 2546 kJ (609 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 405 97 16
Kulhydrat 1370 327 54
Fedt 771 184 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med laks Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu