Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Grøn thaikarry med kalkun — og vildrisblanding

(baseret på 1100 kunders bedømmelse)

Ingredienser

175 g vildrisblanding
1 chili
4 forårsløg
½ broccoli
275 g kalkunstrimler
1-2 tsk karrypasta
Olie
1 lille dåse kokosmælk
1-2 tsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Basilikum
 

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

175 g vildrisblanding
1 chili
4 forårsløg
½ broccoli
415 g kalkunstrimler
1-2 tsk karrypasta
Olie
1 lille dåse kokosmælk
1-2 tsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Basilikum 

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

275 g vildrisblanding
1 chili
6 forårsløg
½ broccoli
415 g kalkunstrimler
2 tsk karrypasta
Olie
3/4 dåse kokosmælk  
3 tsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Basilikum 

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

275 g vildrisblanding
1 chili
6 forårsløg
½ broccoli
550 g kalkunstrimler
2 tsk karrypasta
Olie
3/4 dåse kokosmælk  
3 tsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Basilikum 

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

350 g vildrisblanding
2 chili
8 forårsløg
1 broccoli
550 g kalkunstrimler
2-3 tsk karrypasta
Olie
1 dåse kokosmælk 
1-2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Basilikum 

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

350 g vildrisblanding
2 chili
8 forårsløg
1 broccoli
825 g kalkunstrimler
2-3 tsk karrypasta
Olie
1 dåse kokosmælk 
1-2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Basilikum 

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

550 g vildrisblanding
2 chilier
10 forårsløg
2 broccoli
825 g kalkunstrimler
3 tsk karrypasta
Olie
1½ dåse kokosmælk 
1-2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Basilikum 

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Halvér chili, fjern kernerne. Skær i meget tynde strimler. Rens forårsløg, skær i tykke skiver på skrå. Skyl broccoli, del i mindre buketter.
  3. Brun kalkunen ca. 2 min. i olie tilsat karry i en dyb pande. Reducér mængden af karry, hvis du ikke ønsker retten så stærk. Kom kokosmælk, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min. Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min.
  4. Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og servér med ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Halvér chili, fjern kernerne. Skær i meget tynde strimler. Rens forårsløg, skær i tykke skiver på skrå. Skyl broccoli, del i mindre buketter.
  3. Brun kalkunen ca. 2 min. i olie tilsat karry i en dyb pande. Reducér mængden af karry, hvis du ikke ønsker retten så stærk. Kom kokosmælk, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min. Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min.
  4. Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og servér med ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Halvér chili, fjern kernerne. Skær i meget tynde strimler. Rens forårsløg, skær i tykke skiver på skrå. Skyl broccoli, del i mindre buketter.
  3. Brun kalkunen ca. 2 min. i olie tilsat karry i en dyb pande. Reducér mængden af karry, hvis du ikke ønsker retten så stærk. Kom kokosmælk, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min. Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min.
  4. Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og servér med ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Halvér chili, fjern kernerne. Skær i meget tynde strimler. Rens forårsløg, skær i tykke skiver på skrå. Skyl broccoli, del i mindre buketter.
  3. Brun kalkunen ca. 2 min. i olie tilsat karry i en dyb pande. Reducér mængden af karry, hvis du ikke ønsker retten så stærk. Kom kokosmælk, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min. Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min.
  4. Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og servér med ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Halvér chili, fjern kernerne. Skær i meget tynde strimler. Rens forårsløg, skær i tykke skiver på skrå. Skyl broccoli og del i mindre buketter.
  3. Brun kalkunen ca. 2 min. i olie tilsat karry i en dyb pande. Reducér mængden af karry, hvis du ikke ønsker retten så stærk. Kom kokosmælk, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min. Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min.
  4. Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og servér med ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Halvér chili, fjern kernerne. Skær i meget tynde strimler. Rens forårsløg, skær i tykke skiver på skrå. Skyl broccoli og del i mindre buketter.
  3. Brun kalkunen ca. 2 min. i olie tilsat karry i en dyb pande. Reducér mængden af karry, hvis du ikke ønsker retten så stærk. Kom kokosmælk, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min. Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min.
  4. Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og servér med ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Halvér chili, fjern kernerne. Skær i meget tynde strimler. Rens forårsløg, skær i tykke skiver på skrå. Skyl broccoli, del i mindre buketter.
  3. Brun kalkunen ca. 2 min. i olie tilsat karry i en dyb pande. Reducér mængden af karry, hvis du ikke ønsker retten så stærk. Kom kokosmælk, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min. Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min.
  4. Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og servér med ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3339 kJ (798 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 868 207 26
Kulhydrat 1436 343 43
Fedt 1035 247 31

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kalkun Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu