Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få økologisk og nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få økologisk og nem aftensmad
  • Ingen binding

Mangosalat med kylling
— belugalinser og chili

 
(baseret på 173 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 mango
2 kyllingebrystfileter
1 spsk olivenolie
75 g beluga linser
1 stk hjertesalat
½ chili
2 spsk pinjekerner
Salt og peber
2 skiver groft rugbrød
Dressing:
2 spsk æblejuice
1 spsk olie
1 tsk citronsaft
Salt og peber

Ingredienser

1 stor mango
3 kyllingebrystfileter
1½ spsk olivenolie
110 g beluga linser
2 stk hjertesalat
½-1 chili
3 spsk pinjekerner
Salt og peber
3 skiver groft rugbrød
Dressing:
3 spsk æblejuice
1½ spsk olie
2 tsk citronsaft
Salt og peber

Ingredienser

2 stk mango
4 kyllingebrystfileter
2 spsk olivenolie
150 g beluga linser
1 romaine- eller icebergsalat
1 chili
4 spsk pinjekerner
Salt og peber
4 skiver groft rugbrød
Dressing:
4 spsk æblejuice
2 spsk olie
2 tsk citronsaft
Salt og peber

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Skyl linserne i koldt vand og sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, og kog dem i 20 minutter.
2. Skær kyllingekødet i 1,5 x 1,5 cm tern og mariner kødet i 1 spsk olie og salt/peber efter smag.
3. Varm en pande op og tørrist pinjekernerne ved højt blus – hold godt øje med dem. Hæld pinjekernerne ud på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af.
4. Svits kyllingestykkerne for høj varme, skru ned for varmen når kødstykkerne har fået farve. Steg færdig ved middel varme – ca 6 min i alt.
5. Skyl og snit chilien i fine skiver. Skyl salaten.
6. Skræl mangofrugten og skær smalle skiver af. Del skiverne i mindre stykker. TIP! Skræl mangoen med en kartoffelskræller, sæt den på højkant og skær skiver på den brede del. Stenen er flad og ligger i midten. Se video om mango
7. Pisk eller shake dressingen sammen af juice, olie, citronsaft og salt/peber. Tilsæt chiliskiverne. Rist evt. rugbrødet.
8. Anret salaten med mango, kylling og linser. Hæld dressing over og drys med pinjekerner. Server rugbrød til.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Skyl linserne i koldt vand og sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, og kog dem i 20 minutter.
2. Skær kyllingekødet i 1,5 x 1,5 cm tern og mariner kødet i 1½ spsk olie og salt/peber efter smag.
3. Varm en pande op og tørrist pinjekernerne ved højt blus – hold godt øje med dem. Hæld pinjekernerne ud på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af.
4. Svits kyllingestykkerne for høj varme, skru ned for varmen når kødstykkerne har fået farve. Steg færdig ved middel varme – ca 6 min i alt.
5. Skyl og snit chilien i fine skiver. Skyl salaten.
6. Skræl mangofrugten og skær smalle skiver af. Del skiverne i mindre stykker. TIP! Skræl mangoen med en kartoffelskræller, sæt den på højkant og skær skiver på den brede del. Stenen er flad og ligger i midten. Se video om mango
7. Pisk eller shake dressingen sammen af juice, olie, citronsaft og salt/peber. Tilsæt chiliskiverne. Rist evt. rugbrødet.
8. Anret salaten med mango, kylling og linser. Hæld dressing over og drys med pinjekerner. Server rugbrød til.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Skyl linserne i koldt vand og sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, og kog dem i 20 minutter.
2. Skær kyllingekødet i 1,5 x 1,5 cm tern og mariner kødet i 1 spsk olie og salt/peber efter smag.
3. Varm en pande op og tørrist pinjekernerne ved højt blus – hold godt øje med dem. Hæld pinjekernerne ud på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af.
4. Svits kyllingestykkerne for høj varme, skru ned for varmen når kødstykkerne har fået farve. Steg færdig ved middel varme – ca 6 min i alt.
5. Skyl og snit chilien i fine skiver. Skyl salaten.
6. Skræl mangoerne og skær smalle skiver af. Del skiverne i mindre stykker. TIP! Skræl mangoen med en kartoffelskræller, sæt den på højkant og skær skiver på den brede del. Stenen er flad og ligger i midten.
7. Pisk eller shake dressingen sammen af juice, olie, citronsaft og salt/peber. Tilsæt chiliskiverne. Rist evt. rugbrødet.
8. Anret salaten med mango, kylling og linser. Hæld dressing over og drys med pinjekerner. Server rugbrød til.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 3142 kJ (751 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 847 202 27
Kulhydrat 1345 321 43
Fedt 950 227 30

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt.dk og spare fragten.

tilmeld dig nu