Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Kyllingesalat med frisk mango — og belugalinser

(baseret på 241 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 mango
280 g kyllingebrystfileter
1 spsk olivenolie
75 g beluga linser
Salat
1 æble
½ chili
2 spsk pinjekerner
Salt og peber
2 skiver groft rugbrød
Dressing:
2 spsk æblejuice
1 spsk olie
1 tsk citronsaft
Salt og peber

Ingredienser

1 stor mango
450 g kyllingebrystfileter
1½ spsk olivenolie
110 g beluga linser
Salat
1 æble
½-1 chili
3 spsk pinjekerner
Salt og peber
3 skiver groft rugbrød
Dressing:
3 spsk æblejuice
1½ spsk olie
2 tsk citronsaft
Salt og peber

Ingredienser

1-2 mango
550 g kyllingebrystfileter
2 spsk olivenolie
150 g beluga linser
Salat
2 æbler
1 chili
4 spsk pinjekerner
Salt og peber
4 skiver groft rugbrød
Dressing:
4 spsk æblejuice
2 spsk olie
2 tsk citronsaft
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

Tilberedning:

1. Skyl linserne i koldt vand og sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, og kog dem i 20 min.
2. Skær kyllingekødet i 1,5 x 1,5 cm tern og mariner kødet i 1 spsk olie og salt/peber efter smag.
3. Varm en pande op og tørrist pinjekernerne ved højt blus – hold godt øje med dem. Hæld pinjekernerne ud på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af.
4. Svits kyllingestykkerne for høj varme, skru ned for varmen når kødstykkerne har fået farve. Steg færdig ved middel varme – ca 6 min i alt.
5. Skyl og snit chilien i fine skiver. Skyl salaten. Skyl æblet, fjern kernehus og skær i tynde både.
6. Skræl mangofrugten og skær smalle skiver af. Del skiverne i mindre stykker. TIP! Skræl mangoen med en kartoffelskræller, sæt den på højkant og skær skiver på den brede del. Stenen er flad og ligger i midten. Se video om mango
7. Pisk eller shake dressingen sammen af juice, olie, citronsaft og salt/peber. Tilsæt chiliskiverne. Rist evt. rugbrødet.
8. Anret salaten med mango, æble, kylling og linser. Hæld dressing over og drys med pinjekerner. Server rugbrød til.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

Tilberedning:

1. Skyl linserne i koldt vand og sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, og kog dem i 20 min.
2. Skær kyllingekødet i 1,5 x 1,5 cm tern og mariner kødet i 1½ spsk olie og salt/peber efter smag.
3. Varm en pande op og tørrist pinjekernerne ved højt blus – hold godt øje med dem. Hæld pinjekernerne ud på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af.
4. Svits kyllingestykkerne for høj varme, skru ned for varmen når kødstykkerne har fået farve. Steg færdig ved middel varme – ca 6 min i alt.
5. Skyl og snit chilien i fine skiver. Skyl salaten. Skyl æblet, fjern kernehus og skær i tynde både.
6. Skræl mangofrugten og skær smalle skiver af. Del skiverne i mindre stykker. TIP! Skræl mangoen med en kartoffelskræller, sæt den på højkant og skær skiver på den brede del. Stenen er flad og ligger i midten. Se video om mango
7. Pisk eller shake dressingen sammen af juice, olie, citronsaft og salt/peber. Tilsæt chiliskiverne. Rist evt. rugbrødet.
8. Anret salaten med mango, æble, kylling og linser. Hæld dressing over og drys med pinjekerner. Server rugbrød til.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

Tilberedning:

1. Skyl linserne i koldt vand og sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, og kog dem i 20 min.
2. Skær kyllingekødet i 1,5 x 1,5 cm tern og mariner kødet i 1 spsk olie og salt/peber efter smag.
3. Varm en pande op og tørrist pinjekernerne ved højt blus – hold godt øje med dem. Hæld pinjekernerne ud på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af.
4. Svits kyllingestykkerne for høj varme, skru ned for varmen når kødstykkerne har fået farve. Steg færdig ved middel varme – ca 6 min i alt.
5. Skyl og snit chilien i fine skiver. Skyl salaten. Skyl æblerne, fjern kernehus og skær i tynde både.
6. Skræl mangoerne og skær smalle skiver af. Del skiverne i mindre stykker. TIP! Skræl mangoen med en kartoffelskræller, sæt den på højkant og skær skiver på den brede del. Stenen er flad og ligger i midten.
7. Pisk eller shake dressingen sammen af juice, olie, citronsaft og salt/peber. Tilsæt chiliskiverne. Rist evt. rugbrødet.
8. Anret salaten med mango, æble, kylling og linser. Hæld dressing over og drys med pinjekerner. Server rugbrød til.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 3142 kJ (751 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 847 202 27
Kulhydrat 1345 321 43
Fedt 950 227 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu