Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Cremet pasta med kylling sweet chili

(baseret på 608 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
1 peberfrugt
1 rødløg
½ tsk olie
250 g pasta penne
100 g Philadelphia Sweet Chili
½ dl hønsebouillon
- (1/4 terning + ½ dl vand)
Frisk basilikum
Salt og peber

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1 peberfrugt
1 rødløg
½ tsk olie
250 g pasta penne
100 g Philadelphia Sweet Chili
½ dl hønsebouillon
- (1/4 terning + ½ dl vand)
Frisk basilikum
Salt og peber

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1 peberfrugt
1 rødløg
3/4 tsk olie
375 g pasta penne
150 g Philadelphia Sweet Chili
3/4 dl hønsebouillon
- (½ terning + 3/4 dl vand)
Frisk basilikum
Salt og peber

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
1 peberfrugt
1 rødløg
3/4 tsk olie
375 g pasta penne
150 g Philadelphia Sweet Chili
3/4 dl hønsebouillon
-(½ terning + 3/4 dl vand)
Frisk basilikum
Salt og peber

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
2 peberfrugter
1-2 rødløg
1 tsk olie
500 g pasta penne
200 g Philadelphia Sweet Chili
1 dl hønsebouillon
- (½ terning + 1 dl vand)
Frisk basilikum
Salt og peber

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
2 peberfrugter
1-2 rødløg
1 tsk olie
500 g pasta penne
200 g Philadelphia Sweet Chili
1 dl hønsebouillon
- (½ terning + 1 dl vand)
Frisk basilikum
Salt og peber

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
3 peberfrugter
2 rødløg
1½ tsk olie
500 g pasta penne
300 g Philadelphia Sweet Chili
1½ dl hønsebouillon
- (3/4 terning + 1½ dl vand)
Frisk basilikum
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i rigeligt letsaltet vand. 
  2. Pil løg, skyl peberfrugt og fjern kerner. Skær kylling, peberfrugt og løg i tern.
  3. Varm olien op i en gryde. Steg først kyllingen ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne og steg det hele i ca. 8 min. Tilsæt vand bouillon efter ca. 4 min.
  4. Tilsæt Philadelphia, smag til med salt og peber. Varm det forsigtigt igennem, det må ikke koge.
  5. Bland pasta med kylling og grøntsagsblanding. Server med et drys af frisk basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i rigeligt letsaltet vand.
  2. Pil løg, skyl peberfrugt og fjern kerner. Skær kylling, peberfrugt og løg i tern.
  3. Varm olien op i en gryde. Steg først kyllingen ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne og steg det hele i ca. 8 min. Tilsæt vand bouillon efter ca. 4 min.
  4. Tilsæt Philadelphia, smag til med salt og peber. Varm det forsigtigt igennem, det må ikke koge.
  5. Bland pasta med kylling og grøntsagsblanding. Server med et drys af frisk basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i rigeligt letsaltet vand.
  2. Pil løg, skyl peberfrugt og fjern kerner. Skær kylling, peberfrugt og løg i tern.
  3. Varm olien op i en gryde. Steg først kyllingen ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne og steg det hele i ca. 8 min. Tilsæt vand bouillon efter ca. 4 min.
  4. Tilsæt Philadelphia, smag til med salt og peber. Varm det forsigtigt igennem, det må ikke koge.
  5. Bland pasta med kylling og grøntsagsblanding. Server med et drys af frisk basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i rigeligt letsaltet vand.
  2. Pil løg, skyl peberfrugt og fjern kerner. Skær kylling, peberfrugt og løg i tern.
  3. Varm olien op i en gryde. Steg først kyllingen ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne og steg det hele i ca. 8 min. Tilsæt vand bouillon efter ca. 4 min.
  4. Tilsæt Philadelphia, smag til med salt og peber. Varm det forsigtigt igennem, det må ikke koge.
  5. Bland pasta med kylling og grøntsagsblanding. Server med et drys af frisk basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i rigeligt letsaltet vand.
  2. Pil løg, skyl peberfrugt og fjern kerner. Skær kylling, peberfrugt og løg i tern.
  3. Varm olien op i en gryde. Steg først kyllingen ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne og steg det hele i ca. 8 min. Tilsæt vand bouillon efter ca. 4 min.
  4. Tilsæt Philadelphia, smag til med salt og peber. Varm det forsigtigt igennem, det må ikke koge.
  5. Bland pasta med kylling og grøntsagsblanding. Server med et drys af frisk basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft Foods

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i rigeligt letsaltet vand.
  2. Pil løg, skyl peberfrugt og fjern kerner. Skær kylling, peberfrugt og løg i tern.
  3. Varm olien op i en gryde. Steg først kyllingen ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne og steg det hele i ca. 8 min. Tilsæt vand bouillon efter ca. 4 min.
  4. Tilsæt Philadelphia, smag til med salt og peber. Varm det forsigtigt igennem, det må ikke koge.
  5. Bland pasta med kylling og grøntsagsblanding. Server med et drys af frisk basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i rigeligt letsaltet vand.
  2. Pil løg, skyl peberfrugt og fjern kerner. Skær kylling, peberfrugt og løg i tern.
  3. Varm olien op i en gryde. Steg først kyllingen ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne og steg det hele i ca. 8 min. Tilsæt vand bouillon efter ca. 4 min.
  4. Tilsæt Philadelphia, smag til med salt og peber. Varm det forsigtigt igennem, det må ikke koge.
  5. Bland pasta med kylling og grøntsagsblanding. Server med et drys af frisk basilikum.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Næringsindhold pr. person

Energi: 2411 kJ (576 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 837 200 35
Kulhydrat 1038 248 43
Fedt 536 128 22

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu