Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Kyllingenuggets med kartoffelbåde

(baseret på 316 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
1 dl rasp
½ æg
1 spsk olie
2 bagekartofler
½ spsk olie
Salt og peber
Ketchup
½ agurk
Salat
150 g majs

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1½ dl rasp
1 æg 
1½ spsk olie
3 bagekartofler
3/4 spsk olie
Salt og peber
Ketchup
1 agurk
Salat
150 g majs

Ingredienser

550 g kyllingeinderfilet
2 dl rasp
1 æg
2 spsk olie
4 bagekartofler
1 spsk olie
Salt og peber
Ketchup
1 agurk
Salat
300 g majs

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Vask kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoffelbådene på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Steg dem i ovnen i ca. 25 min.
  2. Hæld æg og rasp i hver sin tallerken. Bland rasp med 1 tsk salt og lidt peber. Dup kyllingen tør med køkkenrulle, og vend den først i æg og bagefter i rasp.
  3. Brun kyllingen i olie på begge sider på en pande ved høj varme. Skru ned til middel varme og steg ca. 8 min. De skal tage farve og blive sprøde.
  4. Skær agurken i tern. Skyl og tør salat og snit i strimler. Hæld væden fra majsene og bland dem med agurk og salat.
  5. Server kyllingenuggets med kartoffelbåde, majssalat og ketchup.

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Vask kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoffelbådene på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Steg dem i ovnen i ca. 25 min.
  2. Hæld æg og rasp i hver sin tallerken. Bland rasp med 1½ tsk salt og lidt peber. Dup kyllingen tør med køkkenrulle, og vend den først i æg og bagefter i rasp.
  3. Brun kyllingen i olie på begge sider på en pande ved høj varme. Skru ned til middel varme og steg ca. 8 min. De skal tage farve og blive sprøde.
  4. Skær agurken i tern. Skyl og tør salat og snit i strimler. Hæld væden fra majsene og bland dem med agurk og salat.
  5. Server kyllingenuggets med kartoffelbåde, majssalat og ketchup.

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Vask kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoffelbådene på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Steg dem i ovnen i ca. 25 min.
  2. Hæld æg og rasp i hver sin tallerken. Bland rasp med 2 tsk salt og lidt peber. Dup kyllingen tør med køkkenrulle, og vend den først i æg og bagefter i rasp.
  3. Brun kyllingen i olie på begge sider på en pande ved høj varme. Skru ned til middel varme og steg ca. 8 min. De skal tage farve og blive sprøde.
  4. Skær agurken i tern. Skyl og tør salat og snit i strimler. Hæld væden fra majsene og bland dem med agurk og salat.
  5. Server kyllingenuggets med kartoffelbåde, majssalat og ketchup.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3160 kJ (755 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 731 175 23
Kulhydrat 1559 373 49
Fedt 870 208 28

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu