Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Indisk curry med torsk — og ris

(baseret på 187 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g torsk eller lignende
175 g basmatiris
½ løg
Olie
2 fed hvidløg
Ingefær
1 spsk karrypasta
1 dl vand
1 dåse hakkede tomater
Saft fra ½ lime
1 dl creme frisk
100 g slikærter
Salt og peber
Koriander
Mangochutney

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

415 g torsk eller lignende
275 g basmatiris
1 løg
Olie
3 fed hvidløg
Ingefær
1½ spsk karrypasta
1½ dåse hakkede tomater
Saft fra 1 lime
1½ dl creme frisk
150 g slikærter
Salt og peber
Koriander
Mangochutney


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

550 g torsk eller lignende
350 basmatiris
1-2 løg
Olie
4 fed hvidløg
Ingefær
2 spsk karrypasta
2 dåser hakkede tomater
Saft fra 1 lime
2 dl creme frisk
200 g slikærter
Salt og peber
Koriander
Mangochutney


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hak løg fint. Riv ingefær og hvidløg. Svits løg i olie i en pande, til de er klare.
  3. Tilsæt ingefær, hvidløg og karrypasta (brug mindre karrypasta, hvis du ikke vil have retten for stærk), svits med 1 min.
  4. Tilsæt hakkede tomater og vand. Lad simre i ca. 10 min. på lavt blus.
  5. Hæld limesaft og creme frisk i panden, smag til med salt. Lad ikke saucen koge for voldsomt.
  6. Skær fisken ud i stykker på ca. 3x3 cm. Læg dem ned i saucen og rør forsigtigt rundt.
  7. Lad det hele simre under låg i 5 min. Skær slikærterne ud i 1 cm stykker, drys i det sidste min.
  8. Drys med frisk koriander, og servér med kogte ris og chutney. 

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hak løg fint. Riv ingefær og hvidløg. Svits løg i olie i en pande, til de er klare.
  3. Tilsæt ingefær, hvidløg og karrypasta (brug mindre karrypasta, hvis du ikke vil have retten for stærk), svits med 1 min.
  4. Tilsæt hakkede tomater og vand. Lad simre i ca. 10 min. på lavt blus.
  5. Hæld limesaft og creme frisk i panden, smag til med salt. Lad ikke saucen koge for voldsomt.
  6. Skær fisken ud i stykker på ca. 3x3 cm. Læg dem ned i saucen og rør forsigtigt rundt.
  7. Lad det hele simre under låg i 5 min. Skær slikærterne ud i 1 cm stykker, drys i det sidste min.
  8. Drys med frisk koriander, og servér med kogte ris og chutney.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hak løg fint. Riv ingefær og hvidløg. Svits løg i olie i en pande, til de er klare.
  3. Tilsæt ingefær, hvidløg og karrypasta (brug mindre karrypasta, hvis du ikke vil have retten for stærk), svits med 1 min.
  4. Tilsæt hakkede tomater og vand. Lad simre i ca. 10 min. på lavt blus.
  5. Hæld limesaft og creme frisk i panden, smag til med salt. Lad ikke saucen koge for voldsomt.
  6. Skær fisken ud i stykker på ca. 3x3 cm. Læg dem ned i saucen og rør forsigtigt rundt.
  7. Lad det hele simre under låg i 5 min. Skær slikærterne ud i 1 cm stykker, drys i det sidste min.
  8. Drys med frisk koriander, og servér med kogte ris og chutney.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2931 kJ (701 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 831 199 28
Kulhydrat 1367 327 47
Fedt 733 175 25

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Indisk mad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu