Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

GRILL - Bøf med sensommerbiks — og blommerelish

(baseret på 259 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 oksemedaljoner af tykstegsfilet
Blommerelish:
2 blommer
½ skalotteløg
½ dl rødvin
1½ spsk balsamico
1 laurbærblad
1 stjerneanis
25 g sukker
1/4 tsk salt
Sensommerbiks:
500 g vaskede kartofler
250 g svampe
Olie
Salt & peber
1 skalotteløg
Persille 

Ingredienser

3 oksemedaljoner af tykstegsfilet
Blommerelish:
3 blommer
1 skalotteløg
3/4 dl rødvin
2 spsk balsamico
2 laurbærblade
2 stjerneanis
35 g sukker
1/4 tsk salt
Sensommerbiks:
750 g vaskede kartofler
375 g svampe
Olie
Salt & peber
1 skalotteløg
Persille

Ingredienser

4 oksemedaljoner af tykstegsfilet
Blommerelish:
4 blommer
1 skalotteløg
1 dl rødvin
3 spsk balsamico
2 laurbærblade
2 stjerneanis
50 g sukker
½ tsk salt
Sensommerbiks:
1 kg vaskede kartofler
500 g svampe
Olie
Salt & peber
2 skalotteløg
Persille  

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 160 grader. Skyl og halver blommerne, tag stenene ud og læg dem med snitfladen nedad i et ildfast fad.
  2. Kog balsamico, rødvin, sukker, salt, skalotteløg i skiver, laurbærblad og stjerneanis op i en gryde.
  3. Hæld lagen over blommerne og sæt i ovnen i ca. 12 min. De skal være bløde. Tag blommerne ud af ovnen og skru op til 200 grader.
  4. Skær kartoflerne i 2x2 cm tern, vend dem med lidt olivenolie, salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og sæt i ovnen i ca. 20 min.
  5. Tag blommerne op af lagen og kog den ind til det halve. Hæld den over blommerne og sæt dem til side.
  6. Varm olie op på en pande ved høj varme. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle, krydr med salt og peber og steg dem 2 min. på hver side.
  7. Skru ned for varmen og steg dem i ca. 5 min. på hver side eller mindre alt efter smag. Hak skalotteløg og persille og bland det sammen.
  8. Rengør svampene og skær dem i kvarte. Tilsæt dem til kartoflerne de sidste 5 min. Vend dem godt sammen.
  9. Servér bøfferne med sensommerbiks og blommerelish og pynt med hakket persille/løg drys.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 160 grader. Skyl og halver blommerne, tag stenene ud og læg dem med snitfladen nedad i et ildfast fad.
  2. Kog balsamico, rødvin, sukker, salt, skalotteløg i skiver, laurbærblad og stjerneanis op i en gryde.
  3. Hæld lagen over blommerne og sæt i ovnen i ca. 12 min. De skal være bløde. Tag blommerne ud af ovnen og skru op til 200 grader.
  4. Skær kartoflerne i 2x2 cm tern, vend dem med lidt olivenolie, salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og sæt i ovnen i ca. 20 min
  5. Tag blommerne op af lagen og kog den ind til det halve. Hæld den over blommerne og sæt dem til side.
  6. Varm olie op på en pande ved høj varme. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle, krydr med salt og peber og steg dem 2 min. på hver side.
  7. Skru ned for varmen og steg dem i ca. 5 min. på hver side eller mindre alt efter smag. Hak skalotteløg og persille og bland det sammen.
  8. Rengør svampene og skær dem i kvarte. Tilsæt dem til kartoflerne de sidste 5 min. Vend dem godt sammen.
  9. Servér bøfferne med sensommerbiks og blommerelish og pynt med hakket persille/løg drys.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 160 grader. Skyl og halver blommerne, tag stenene ud og læg dem med snitfladen nedad i et ildfast fad.
  2. Kog balsamico, rødvin, sukker, salt, skalotteløg i skiver, laurbærblad og stjerneanis op i en gryde.
  3. Hæld lagen over blommerne og sæt i ovnen i ca. 12 min. De skal være bløde. Tag blommerne ud af ovnen og skru op til 200 grader.
  4. Skær kartoflerne i 2x2 cm tern, vend dem med lidt olivenolie, salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og sæt i ovnen i ca. 20 min
  5. Tag blommerne op af lagen og kog den ind til det halve. Hæld den over blommerne og sæt dem til side.
  6. Varm olie op på en pande ved høj varme. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle, krydr med salt og peber og steg dem 2 min. på hver side.
  7. Skru ned for varmen og steg dem i ca. 5 min. på hver side eller mindre alt efter smag. Hak skalotteløg og persille og bland det sammen.
  8. Rengør svampene og skær dem i kvarte. Tilsæt dem til kartoflerne de sidste 5 min. Vend dem godt sammen.
  9. Server bøfferne med sensommerbiks og blommerelish og pynt med hakket persille/løg drys.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2313 kJ (553 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 717 171 31
Kulhydrat 1157 277 50
Fedt 439 105 19

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Hovedretter Hverdagsmad Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu