Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Champignon-torsk med små kartofler

(baseret på 172 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g torsk eller lignende fisk
125 g champignon
100 g slikærter
Saft af ½ citron
Persille
Olie
Salt og peber
600 g kartofler

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g torsk eller lignende fisk
175 g champignon
150 g slikærter
Saft fra 1 citron
Persille
Olie
Salt og peber
1 kg kartofler

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g torsk eller lignende fisk
250 g champignon
200 g slikærter
Saft fra 1 citron
Persille
Olie
Salt og peber
1,2 kg kartofler

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl champignonerne, skær dem i skiver.
  2. Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand i ca. 15 min. Damp ærterne med de sidste 3-4 min.
  3. Skær fisken i 2 stykker. Læg i et ovnfast fad smurt med lidt olie. Dryp lidt olie over fisken og krydr med salt og peber.
  4. Svits champignonerne i lidt smør på en pande, hæld saften af ½ citron over, drys med salt.
  5. Læg champignonerne ovenpå fisken og drys med hakket persille. Sæt fadet i ovnen i 20 min.
  6. Servér kartofler og ærter til fisken.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl champignonerne, skær dem i skiver.
  2. Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand i ca. 15 min. Damp ærterne med de sidste 3-4 min.
  3. Skær fisken i 3 stykker. Læg i et ovnfast fad smurt med lidt olie. Dryp lidt olie over fisken og krydr med salt og peber.
  4. Svits champignonerne i lidt smør på en pande, hæld saften af ½ citron over, drys med salt.
  5. Læg champignonerne ovenpå fisken og drys med hakket persille. Sæt fadet i ovnen i 20 min.
  6. Servér kartofler og ærter til fisken.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl champignonerne, skær dem i skiver.
  2. Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand i ca. 15 min. Damp ærterne med de sidste 3-4 min.
  3. Skær fisken i 4 stykker. Læg i et ovnfast fad smurt med lidt olie. Dryp lidt olie over fisken og krydr med salt og peber.
  4. Svits champignonerne i lidt smør på en pande, hæld saften af ½ citron over, drys med salt.
  5. Læg champignonerne ovenpå fisken og drys med hakket persille. Sæt fadet i ovnen i 20 min.
  6. Servér kartofler og ærter til fisken.

Næringsindhold pr. person

Energi: 1645 kJ (393 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 638 152 39
Kulhydrat 923 221 56
Fedt 84 20 5

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu