Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
FiskeRet

Tunburger med syltede skalotteløg — wasabi og ingefær

(baseret på 189 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g tunbøf
½ tsk wasabi (stærk)
Fintrevet ingefær
1 tsk sennep
2 fed hvidløg
2 spsk olie 
Salt og peber
2 skalotteløg
1 tsk olie
2 tsk hvidvinseddike
½ broccoli
2 grove burgerboller
100 g rucola
2 spsk mayonnaise

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses. 

TIP: Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad

Ingredienser

450 g tunbøf
1 tsk wasabi (stærk)
Fintrevet ingefær
2 tsk sennep
3 fed hvidløg
3 spsk olie
3 skalotteløg
1½ tsk olie
3 tsk hvidvinseddike
1 broccoli
Salt og peber
3 grove burgerboller
150 g rucola
3 spsk mayonnaise

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses.
TIP: Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad

Ingredienser

600 g tunbøf
1 tsk wasabi (stærk)
Fintrevet ingefær
2 tsk sennep
4 fed hvidløg
4 spsk olie
4 skalotteløg
2 tsk olie
2 spsk hvidvinseddike
1 broccoli
Salt og peber
4 grove burgerboller 
200 g rucola
4 spsk mayonnaise

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses.
TIP: Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak tunkødet groft med en kniv eller i en blender.
  2. Bland tunkød med wasabi, ingefær, sennep, presset hvidløg, olie, salt og peber.
  3. Form 2 bøffer og pak dem ind i film, stil dem på køl indtil de skal steges.
  4. Pil skalotteløg og skær i tynde skiver. Steg løgene bløde i 1 tsk olie ved medium varme. Vend dem med eddike, smag til med salt og peber.
  5. Del broccolien i mindre buketter og kog dem 2-3 min i letsaltet vand.
  6. Gnid tunbøfferne med lidt olie og steg dem på en grillpande 3-4 min. på hver side ved høj varme. 
  7. Del bollerne og rist dem i ovn eller på brødrister. Skyl rucolaen.
  8. Smør underbollen med lidt mayonnaise, fyld med rucola, tunbøf og løg. Anret broccoli og resten af rucolaen ved siden af og server.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak tunkødet groft med en kniv eller i en blender.
  2. Bland tunkød med wasabi, ingefær, sennep, presset hvidløg, olie, salt og peber.
  3. Form 3 bøffer og pak dem ind i film, stil dem på køl indtil de skal steges.
  4. Pil skalotteløg og skær i tynde skiver. Steg løgene bløde i 1½ tsk olie ved medium varme. Vend dem med eddike, smag til med salt og peber.
  5. Del broccolien i mindre buketter og kog dem 2-3 min i letsaltet vand.
  6. Gnid tunbøfferne med lidt olie og steg dem på en grillpande 3-4 min. på hver side ved høj varme. 
  7. Del bollerne og rist dem i ovn eller på brødrister. Skyl rucolaen.
  8. Smør underbollen med lidt mayonnaise, fyld med rucola, tunbøf og løg. Anret broccoli og resten af rucolaen ved siden af og server.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1.  Hak tunkødet groft med en kniv eller i en blender.
  2. Bland tunkød med wasabi, ingefær, sennep, presset hvidløg, olie, salt og peber.
  3. Form 4 bøffer og pak dem ind i film, stil dem på køl indtil de skal steges.
  4. Pil skalotteløg og skær i tynde skiver. Steg løgene bløde i 2 tsk olie ved medium varme. Vend dem med eddike, smag til med salt og peber.
  5. Del broccolien i mindre buketter og kog dem 2-3 min i letsaltet vand.
  6. Gnid tunbøfferne med lidt olie og steg dem på en grillpande 3-4 min. på hver side ved høj varme. 
  7. Del bollerne og rist dem i ovn eller på brødrister. Skyl rucolaen.
  8. Smør underbollen med lidt mayonnaise, fyld med rucola, tunbøf og løg. Anret broccoli og resten af rucolaen ved siden af og server.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2314 kJ (553 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 822 196 36
Kulhydrat 903 216 39
Fedt 589 141 25

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu