Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Eventyrsuppe med grøntsagsfyld — og skinkestrimler

(baseret på 239 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g skinkestrimler
1/4 broccoli
1/4 blomkål
200 g gulerødder
1 spsk olie
50 g suppehorn
8½ dl vand
2 bouillonterninger
1 spsk sojasauce
Peber
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

375 g skinkestrimler
1/4 broccoli
1/4 blomkål
200 g gulerødder
1 spsk olie
50 g suppehorn
8½ dl vand
2 bouillonterninger
1 spsk sojasauce
Peber
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

375 g skinkestrimler 
½ broccoli
1/4 blomkål
200 g gulerødder
1½ spsk olie
75 g suppehorn
12½ dl vand
3 bouillonterninger
1½ spsk sojasauce
Peber
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

500 g skinkestrimler
½ broccoli
1/4 blomkål
200 g gulerødder
1½ spsk olie
75 g suppehorn
12½ dl vand
3 bouillonterninger
1½ spsk sojasauce
Peber
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

500 g skinkestrimler
½ broccoli
½ blomkål
350 g gulerødder
2 spsk olie
100 g suppehorn
1,6 liter vand
3 bouillonterninger
2 spsk sojasauce
Peber
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

750 g skinkestrimler
½ broccoli
½ blomkål
350 g gulerødder
2 spsk olie
100 g suppehorn
1,6 liter vand
3 bouillonterninger
2 spsk sojasauce
Peber
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

750 g skinkestrimler
1 broccoli
½ blomkål
500 g gulerødder
3 spsk olie
150 g suppehorn
1,8 l. vand
4 bouillonterninger
3 spsk sojasauce
Peber
Tilbehør:
Groft brød

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl broccoli og blomkål, skær i små buketter. Skræl gulerødder og skær i små, korte stænger.
  2. Bring vand og bouillonterninger i kog. Tilsæt suppehorn og kog 3-4 min. under låg.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kom halvdelen af olien i en stor gryde og steg kødet ca. 2 min. til det er brunet. Tag det op på en tallerken.
  4. Kom resten af olien i gryden og svits grøntsagerne i ca. 1 min. Tilsæt suppen og lad det koge i 2 min. Varm brødet på brødristeren.
  5. Kom kødet i suppen og kog det kort igennem. Smag til med sojasauce og peber, og server suppen med brødet til.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl broccoli og blomkål, skær i små buketter. Skræl gulerødder og skær i små, korte stænger.
  2. Bring vand og bouillonterninger i kog. Tilsæt suppehorn og kog 3-4 min. under låg.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kom halvdelen af olien i en stor gryde og steg kødet ca. 2 min. til det er brunet. Tag det op på en tallerken.
  4. Kom resten af olien i gryden og svits grøntsagerne i ca. 1 min. Tilsæt suppen og lad det koge i 2 min. Varm brødet på brødristeren.
  5. Kom kødet i suppen og kog det kort igennem. Smag til med sojasauce og peber, og server suppen med brødet til.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl broccoli og blomkål, skær i små buketter. Skræl gulerødder og skær i små, korte stænger.
  2. Bring vand og bouillonterninger i kog. Tilsæt suppehorn og kog 3-4 min. under låg.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kom halvdelen af olien i en stor gryde og steg kødet ca. 2 min. til det er brunet. Tag det op på en tallerken.
  4. Kom resten af olien i gryden og svits grøntsagerne i ca. 1 min. Tilsæt suppen og lad det koge i 2 min. Varm brødet på brødristeren.
  5. Kom kødet i suppen og kog det kort igennem. Smag til med sojasauce og peber, og server suppen med brødet til.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl broccoli og blomkål, skær i små buketter. Skræl gulerødder og skær i små, korte stænger.
  2. Bring vand og bouillonterninger i kog. Tilsæt suppehorn og kog 3-4 min. under låg.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kom halvdelen af olien i en stor gryde og steg kødet ca. 2 min. til det er brunet. Tag det op på en tallerken.
  4. Kom resten af olien i gryden og svits grøntsagerne i ca. 1 min. Tilsæt suppen og lad det koge i 2 min. Varm brødet på brødristeren.
  5. Kom kødet i suppen og kog det kort igennem. Smag til med sojasauce og peber, og server suppen med brødet til.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl broccoli og blomkål, skær i små buketter. Skræl gulerødder og skær i små, korte stænger.
  2. Bring vand og bouillonterninger i kog. Tilsæt suppehorn og kog 3-4 min. under låg.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kom halvdelen af olien i en stor gryde og steg kødet ca. 2 min. til det er brunet. Tag det op på en tallerken.
  4. Kom resten af olien i gryden og svits grøntsagerne i ca. 1 min. Tilsæt suppen og lad det koge i 2 min. Varm brødet på brødristeren.
  5. Kom kødet i suppen og kog det kort igennem. Smag til med sojasauce og peber, og server suppen med brødet til. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl broccoli og blomkål, skær i små buketter. Skræl gulerødder og skær i små, korte stænger.
  2. Bring vand og bouillonterninger i kog. Tilsæt suppehorn og kog 3-4 min. under låg.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kom halvdelen af olien i en stor gryde og steg kødet ca. 2 min. til det er brunet. Tag det op på en tallerken.
  4. Kom resten af olien i gryden og svits grøntsagerne i ca. 1 min. Tilsæt suppen og lad det koge i 2 min. Varm brødet på brødristeren.
  5. Kom kødet i suppen og kog det kort igennem. Smag til med sojasauce og peber, og server suppen med brødet til.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl broccoli og blomkål, skær i små buketter. Skræl gulerødder og skær i små, korte stænger.
  2. Bring vand og bouillonterninger i kog. Tilsæt suppehorn og kog 3-4 min. under låg.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kom halvdelen af olien i en stor gryde og steg kødet ca. 2 min. til det er brunet. Tag det op på en tallerken.
  4. Kom resten af olien i gryden og svits grøntsagerne i ca. 1 min. Tilsæt suppen og lad det koge i 2 min. Varm brødet på brødristeren.
  5. Kom kødet i suppen og kog det kort igennem. Smag til med sojasauce og peber, og server suppen med brødet til. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 2661 kJ (636 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 682 163 26
Kulhydrat 1173 280 44
Fedt 806 193 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Suppe

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu