Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Æggekage med serrano — og pasta

(baseret på 413 kunders bedømmelse)

Ingredienser

125 g frisk pasta
3/4 dl minimælk
5 æg
Salt og peber
½ spsk olie
50 g babyspinat
150 g cherrytomater
½ agurk
60 g serranoskinke
4 skiver groft rugbrød

Ingredienser

125 g frisk pasta
3/4 dl minimælk
5 æg
Salt og peber
½ spsk olie
50 g babyspinat
150 g cherrytomater
½ agurk
90 g serranoskinke
4 skiver groft rugbrød

Ingredienser

200 g frisk pasta
1 dl minimælk
8 æg 
Salt og peber
3/4 spsk olie
75 g babyspinat
200 g cherrytomater
½ agurk
90 g serranoskinke
6 skiver groft rugbrød

Ingredienser

200 g frisk pasta
1 dl minimælk
8 æg
Salt og peber
3/4 spsk olie
75 g babyspinat
200 g cherrytomater
½ agurk
135 g serranoskinke
6 skiver groft rugbrød

Ingredienser

250 g frisk pasta
1½ dl minimælk
10 æg 
Salt og peber
1 spsk olie
100 g babyspinat
250 g cherrytomater
1 agurk
135 g serranoskinke
8 skiver groft rugbrød

Ingredienser

250 g frisk pasta
1½ dl minimælk
10 æg
Salt og peber
1 spsk olie
100 g babyspinat
250 g cherrytomater
1 agurk
200 g serranoskinke
8 skiver groft rugbrød

Ingredienser

400 g frisk pasta
2-2½ dl minimælk
15 æg 
Salt og peber
1½ spsk olie
150 g babyspinat
250 g cherrytomater
2 agurker
200 g serranoskinke
12 skiver groft rugbrød

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen 2-3 min. i rigeligt letsaltet vand, lad dryppe af i en si.
  2. Pisk æggene med mælk og krydr med salt og peber og vend pastaen i.
  3. Varm olien i en dyb pande. Kom æggemassen på panden, læg låg på. Lad stivne ved svag varme.
  4. Skyl og tør spinat. Skyl tomaterne, skær i halve. Skyl agurk, skær i små tern.
  5. Fordel serranoskinke og grøntsager over æggekagen, server med rugbrød til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen 2-3 min. i rigeligt letsaltet vand, lad dryppe af i en si.
  2. Pisk æggene med mælk og krydr med salt og peber og vend pastaen i.
  3. Varm olien i en dyb pande. Kom æggemassen på panden, læg låg på. Lad stivne ved svag varme.
  4. Skyl og tør spinat. Skyl tomaterne, skær i halve. Skyl agurk, skær i små tern.
  5. Fordel serranoskinke og grøntsager over æggekagen, server med rugbrød til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen 2-3 min. i rigeligt letsaltet vand, lad dryppe af i en si.
  2. Pisk æggene med mælk og krydr med salt og peber og vend pastaen i.
  3. Varm olien i en dyb pande. Kom æggemassen på panden, læg låg på. Lad stivne ved svag varme.
  4. Skyl og tør spinat. Skyl tomaterne, skær i halve. Skyl agurk, skær i små tern.
  5. Fordel serranoskinke og grøntsager over æggekagen, server med rugbrød til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen 2-3 min. i rigeligt letsaltet vand, lad dryppe af i en si.
  2. Pisk æggene med mælk og krydr med salt og peber og vend pastaen i.
  3. Varm olien i en dyb pande. Kom æggemassen på panden, læg låg på. Lad stivne ved svag varme.
  4. Skyl og tør spinat. Skyl tomaterne, skær i halve. Skyl agurk, skær i små tern.
  5. Fordel serranoskinke og grøntsager over æggekagen, server med rugbrød til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen 2-3 min. i rigeligt letsaltet vand, lad dryppe af i en si.
  2. Pisk æggene med mælk og krydr med salt og peber og vend pastaen i.
  3. Varm olien i en dyb pande. Kom æggemassen på panden, læg låg på. Lad stivne ved svag varme.
  4. Skyl og tør spinat. Skyl tomaterne, skær i halve. Skyl agurk, skær i små tern.
  5. Fordel serranoskinke og grøntsager over æggekagen, server med rugbrød til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen 2-3 min. i rigeligt letsaltet vand, lad dryppe af i en si.
  2. Pisk æggene med mælk og krydr med salt og peber og vend pastaen i.
  3. Varm olien i en dyb pande. Kom æggemassen på panden, læg låg på. Lad stivne ved svag varme.
  4. Skyl og tør spinat. Skyl tomaterne, skær i halve. Skyl agurk, skær i små tern.
  5. Fordel serranoskinke og grøntsager over æggekagen, server med rugbrød til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen 2-3 min. i rigeligt letsaltet vand, lad dryppe af i en si.
  2. Pisk æggene med mælk og krydr med salt og peber og vend pastaen i.
  3. Varm olien i en dyb pande. Kom æggemassen på panden, læg låg på. Lad stivne ved svag varme.
  4. Skyl og tør spinat. Skyl tomaterne, skær i halve. Skyl agurk, skær i små tern.
  5. Fordel serranoskinke og grøntsager over æggekagen, server med rugbrød til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 3603 kJ (861 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 758 181 21
Kulhydrat 1777 425 49
Fedt 1068 255 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Opskrifter med pasta

Godt at vide om opskriften

LAV DEN PERFEKTE ÆGGEKAGE HER

Mange forbinder en æggekage, eller en omelet, med at være en hurtig lappeløsning de dage, hvor man overhovedet ikke har tid til at lave mad. Det tager nemlig ingen tid at smække en gang æg, krydderier og grønsager sammen, for efterfølgende bare at lade det stå og passe sig selv i panden eller i ovnen. Men en æggekage behøver ikke blot være en nødløsning – hvis du laver den rigtigt og tilsætter nogle lækre råvarer og ingredienser, så kan det faktisk blive en skøn smagsoplevelse, der både er sund og meget mættende.

Der findes et hav af bud på, hvordan man laver den perfekte æggekage, men faktum er, at du kan gøre lige, som du har lyst. Der er ikke nogen opskrift, der er mere korrekt en andre. I bund og grund handler æggekage om at sammensætte de ting man godt kan lide i en æggemasse, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Er du fx vild med udenlandsk, stærk mad, så tilsæt en masse chili, eventuelt bønner, salsa eller hvad du ellers har lyst til. Du kan også lave en børnevenlig version med cocktailpølser og bacon. Mulighederne er uendelige alt efter, hvad formålet samt smag og behag er. På denne side finder du vores bud på den perfekte æggekage. Vi har fokus på, at det skal være nemt at lave og gerne relativt sundt. Derfor har vi sammensat nogle spændende ingredienser, der vil falde i god jord hos både børn og voksne.

Vores erfaring fortæller os, at det i de fleste børnefamilier går så stærkt i hverdagene, at der sjældent er tid til at bruge masser af tid på madlavningen. Vi ved derfor, at de fleste familier sætter pris på nemme og overskuelige opskrifter, der er hurtige at lave, men som samtidig er sunde og fulde af smag. Prøv derfor vores opskrift på æggekage her på siden og opdag, hvordan noget simpelt kan blive utroligt indbydende ved blot at tilsætte de helt rette ting.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu