Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Fyldig tyrkisk landsuppe

(baseret på 334 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1-2 løg
250 g champignon
2 spsk olie
300 g hakket oksekød
1 dåse flåede hakkede tomater
2 grøntsagsbouillonterninger
0,75 liter vand
2 tsk paprika
1 tsk salt
125 g suppehorn
1 peberfrugt

Ingredienser

1-2 løg
250 g champignon
2 spsk olie
450 g hakket oksekød
1 dåse flåede hakkede tomater
2 grøntsagsbouillonterninger
0,75 liter vand
2 tsk paprika
1 tsk salt
125 g suppehorn
1 peberfrugt

Ingredienser

1½-2 løg
375 g champignon
3 spsk olie
450 g hakket oksekød
1½ dåse flåede hakkede tomater
3 grøntsagsbouillonterninger
1 1/4 liter vand
3 tsk paprika
1 tsk salt
200 g suppehorn
1½ peberfrugt

Ingredienser

1½-2 løg
375 g champignon
3 spsk olie
600 g hakket oksekød
1½ dåse flåede hakkede tomater
3 grøntsagsbouillonterninger
1 1/4 liter vand
3 tsk paprika
1 tsk salt
200 g suppehorn
1½ peberfrugt

Ingredienser

2-3 løg
500 g champignon
3 spsk olie
600 g hakket oksekød
2 dåser flåede hakkede tomater
3 grøntsagsbouillonterninger
1,5  liter vand
4 tsk paprika
2 tsk salt
250 g suppehorn
2 peberfrugter

Ingredienser

2-3 løg
500 g champignon
3 spsk olie
900 g hakket oksekød
2 dåser flåede hakkede tomater
3 grøntsagsbouillonterninger
1,5 liter vand
4 tsk paprika
2 tsk salt
250 g suppehorn
2 peberfrugter

Ingredienser

3 løg
750 g champignon
4 spsk olie
900 g hakket oksekød
3 dåser flåede hakkede tomater
4 grøntsagsbouillonterninger
2 liter vand
6 tsk paprika
2½ tsk salt
375 g suppehorn
3 peberfrugter

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil løg og hak fint. Rens champignon og hak groft. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern. 
  2. Varm olien godt op i en stor gryde. Svits løgene, til de er gyldne. Kom kødet i gryden og svits til kødet har skiftet farve.
  3. Tilsæt champignon, tomat, bouillon, vand, paprika og salt. Bring i kog, rør rundt og lad retten småkoge under låg i 8 min.
  4. Kom suppehorn i gryden og lad dem koge med i 3 min.
  5. Tilsæt peberfrugt og kog suppen yderligere 1 min.
  6. Servér suppen rygende varm.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil løg og hak fint. Rens champignon og hak groft. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern. 
  2. Varm olien godt op i en stor gryde. Svits løgene, til de er gyldne. Kom kødet i gryden og svits til kødet har skiftet farve.
  3. Tilsæt champignon, tomat, bouillon, vand, paprika og salt. Bring i kog, rør rundt og lad retten småkoge under låg i 8 min.
  4. Kom suppehorn i gryden og lad dem koge med i 3 min.
  5. Tilsæt peberfrugt og kog suppen yderligere 1 min.
  6. Servér suppen rygende varm.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil løg og hak fint. Rens champignon og hak groft. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern.
  2. Varm olien godt op i en stor gryde. Svits løgene, til de er gyldne. Kom kødet i gryden og svits til kødet har skiftet farve.
  3. Tilsæt champignon, tomat, bouillon, vand, paprika og salt. Bring i kog, rør rundt og lad retten småkoge under låg i 8 min.
  4. Kom suppehorn i gryden og lad dem koge med i 3 min.
  5. Tilsæt peberfrugt og kog suppen yderligere 1 min.
  6. Servér suppen rygende varm.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil løg og hak fint. Rens champignon og hak groft. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern. 
  2. Varm olien godt op i en stor gryde. Svits løgene, til de er gyldne. Kom kødet i gryden og svits til kødet har skiftet farve.
  3. Tilsæt champignon, tomat, bouillon, vand, paprika og salt. Bring i kog, rør rundt og lad retten småkoge under låg i 8 min.
  4. Kom suppehorn i gryden og lad dem koge med i 3 min.
  5. Tilsæt peberfrugt og kog suppen yderligere 1 min.
  6. Servér suppen rygende varm.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil løg og hak fint. Rens champignon og hak groft. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern.
  2. Varm olien godt op i en stor gryde. Svits løgene, til de er gyldne. Kom kødet i gryden og svits til kødet har skiftet farve.
  3. Tilsæt champignon, tomat, bouillon, vand, paprika og salt. Bring i kog, rør rundt og lad retten småkoge under låg i 8 min.
  4. Kom suppehorn i gryden og lad dem koge med i 3 min.
  5. Tilsæt peberfrugt og kog suppen yderligere 1 min.
  6. Servér suppen rygende varm. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil løg og hak fint. Rens champignon og hak groft. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern. 
  2. Varm olien godt op i en stor gryde. Svits løgene, til de er gyldne. Kom kødet i gryden og svits til kødet har skiftet farve.
  3. Tilsæt champignon, tomat, bouillon, vand, paprika og salt. Bring i kog, rør rundt og lad retten småkoge under låg i 8 min.
  4. Kom suppehorn i gryden og lad dem koge med i 3 min.
  5. Tilsæt peberfrugt og kog suppen yderligere 1 min.
  6. Servér suppen rygende varm.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil løg og hak fint. Rens champignon og hak groft. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern.
  2. Varm olien godt op i en stor gryde. Svits løgene, til de er gyldne. Kom kødet i gryden og svits til kødet har skiftet farve.
  3. Tilsæt champignon, tomat, bouillon, vand, paprika og salt. Bring i kog, rør rundt og lad retten småkoge under låg i 8 min.
  4. Kom suppehorn i gryden og lad dem koge med i 3 min.
  5. Tilsæt peberfrugt og kog suppen yderligere 1 min.
  6. Servér suppen rygende varm.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3398 kJ (812 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 791 189 23
Kulhydrat 1471 352 43
Fedt 1136 272 33

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Efterårsmad Hovedretter Hverdagsmad Suppe

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu