Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Kæmperejer i orientalsk tomatsauce — med ris

(baseret på 257 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g basmati ris
½ bouillonterning
1 spsk olie
1 fed hvidløg
250 g kæmperejer
1 stilk citrongræs
1 rødløg
½ squash
125 g cherrytomater
1 dl hakkede flåede tomater
1½ dl sødmælk
1 tsk sød chilisauce
½ spsk limesaft 
Limebåde
Salt og peber

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

300 g basmati ris
1 bouillontering
Olie
2 fed hvidløg
350 g kæmperejer
1 stilk citrongræs
1-2 rødløg
1 squash
200 g cherrytomater
½ dåse hakkede flåede tomater
2 dl sødmælk
2 tsk sød chilisauce
1 spsk limesaft
Limebåde
Salt og peber

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

400 g basmati ris
1 bouillonterning
Olie
2 fed hvidløg
525 g kæmperejer
2 stilke citrongræs
2 rødløg
1 squash
250 g cherrytomater
3 dl hakkede flåede tomater
2½ dl sødmælk
3 tsk sød chilisauce
1-1½ spsk limesaft 
Limebåde
Salt og peber

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog 3½ dl vand i en elkoger. Hæld i en gryde, tilsæt bouillonterning og ris og bring i kog. Skru ned til svag varme, rør godt rundt og kog 12 min. under låg. Lad risene trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Pil hvidløg, snit fint fint. Varm lidt olie godt op i en dyb pande. Steg hvidløg og rejer i ca. 3 min. Tag rejerne op og hold dem varme.
  3. Skær top og bund af citrongræss, knus det let fx med siden af en bred kniv. Pil rødløg og hak groft. Skyl og halvér cherrytomater. Skyl squash, halvér på langs og skær i 1 cm tykke skiver.
  4. Varm lidt olie godt op på panden, steg citrongræs og rødløg i ca. 1 min. Tilsæt squash og cherrytomater, og steg videre i ca. 3 min.
  5. Kom hakkede tomater, mælk, sød chilisauce, rejer og limesaft i, bring det i kog. Smag til med salt og peber, fjern citrongræs.
  6. Servér med ris og limebåde.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog 5 dl vand i en elkoger. Hæld i en gryde, tilsæt bouillonterning og ris og bring i kog. Skru ned til svag varme, rør godt rundt og kog 12 min. under låg. Lad risene trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Pil hvidløg, snit fint fint. Varm lidt olie godt op i en dyb pande. Steg hvidløg og rejer i ca. 3 min. Tag rejerne op og hold dem varme.
  3. Skær top og bund af citrongræss, knus det let fx med siden af en bred kniv. Pil rødløg og hak groft. Skyl og halvér cherrytomater. Skyl squash, halvér på langs og skær i 1 cm tykke skiver.
  4. Varm lidt olie godt op på panden, steg citrongræs og rødløg i ca. 1 min. Tilsæt squash og cherrytomater, og steg videre i ca. 3 min.
  5. Kom hakkede tomater, mælk, sød chilisauce, rejer og limesaft i, bring det i kog. Smag til med salt og peber, fjern citrongræs.
  6. Servér med ris og limebåde.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog 7 dl vand i en elkoger. Hæld i en gryde, tilsæt bouillonterning og ris og bring i kog. Skru ned til svag varme, rør godt rundt og kog 12 min. under låg. Lad risene trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Pil hvidløg, snit fint fint. Varm lidt olie godt op i en dyb pande. Steg hvidløg og rejer i ca. 3 min. Tag rejerne op og hold dem varme.
  3. Skær top og bund af citrongræss, knus det let fx med siden af en bred kniv. Pil rødløg og hak groft. Skyl og halvér cherrytomater. Skyl squash, halvér på langs og skær i 1 cm tykke skiver.
  4. Varm lidt olie godt op på panden, steg citrongræs og rødløg i ca. 1 min. Tilsæt squash og cherrytomater, og steg videre i ca. 3 min.
  5. Kom hakkede tomater, mælk, sød chilisauce, rejer og limesaft i, bring det i kog. Smag til med salt og peber, fjern citrongræs.
  6. Servér med ris og limebåde.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2336 kJ (558 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 488 117 21
Kulhydrat 1472 352 63
Fedt 376 90 16

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu