Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
FiskeRet

Kæmperejer i orientalsk tomatsauce — med økologiske ris

(baseret på 211 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g basmati ris
½ bouillonterning
1 spsk olie
1 fed hvidløg
200 g kæmperejer
1 stilk citrongræs
1 rødløg
½ squash
125 g cherrytomater
1 dl hakkede flåede tomater
1½ dl sødmælk
1 tsk sød chilisauce
½ spsk friskpresset limesaft 
½ tsk salt
Friskkværnet peber


Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

200 g basmati ris
½ bouillonterning
1 spsk olie
1 fed hvidløg
300 g kæmperejer
1 stilk citrongræs
1 rødløg
½ squash
125 g cherrytomater
1 dl hakkede flåede tomater
1½ dl sødmælk
1 tsk sød chilisauce
½ spsk friskpresset limesaft 
½ tsk salt
Friskkværnet peber


Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

300 g basmati ris
1 bouillontering
1½ spsk olie
2 fed hvidløg
300 g kæmperejer
1 stilk citrongræs
1-2 rødløg
1 squash
200 g cherrytomater
½ dåse hakkede flåede tomater
2 dl sødmælk
2 tsk sød chilisauce
1 spsk friskpresset limesaft
½ tsk salt
Friskkværnet peber


Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

300 g basmati ris
1 bouillontering
1½ spsk olie
2 fed hvidløg
400 g kæmperejer
1 stilk citrongræs
1-2 rødløg
1 squash
200 g cherrytomater
½ dåse hakkede flåede tomater
2 dl sødmælk
2 tsk sød chilisauce
1 spsk friskpresset limesaft
½ tsk salt
Friskkværnet peber


Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

400 g basmati ris
1 bouillonterning
2 spsk olie (gerne oliven)
2 fed hvidløg
400 g kæmperejer
2 stilke citrongræs
2 rødløg
1 squash
250 g cherrytomater
3/4 dåse hakkede flåede tomater
2½ dl sødmælk
3 tsk sød chilisauce
1-1½ spsk friskpresset limesaft 
1 tsk salt
Friskkværnet peber


Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

400 g basmati ris
1 bouillonterning
2 spsk olie (gerne oliven)
2 fed hvidløg
600 g kæmperejer
2 stilke citrongræs
2 rødløg
1 squash
250 g cherrytomater
3/4 dåse hakkede flåede tomater
2½ dl sødmælk
3 tsk sød chilisauce
1-1½ spsk friskpresset limesaft
1 tsk salt
Friskkværnet peber 


Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring 3½ dl vand i kog i en elkoger, hæld i en gryde tilsat bouillonterning og ris og bring i kog. Skru ned til svag varme, rør godt rundt og lad dem koge 12 min. under låg. Lad dem derpå trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Snit hvidløg fint. Lad ½ spsk af olien blive godt varm i en dyb pande og steg hvidløg og rejer i ca. 3 min. Tag rejerne op og hold dem varme.
  3. Skær top og bund af citrongræsset og knus det let fx med siden af en bred kniv. Hak rødløg groft. Skyl og halvér cherrytomaterne. Halver squash på langs og skær dem i 1 cm tykke skiver.
  4. Lad resten af olien blive godt varm på panden og steg citrongræs og rødløg i ca. 1 min. Tilsæt squash og cherrytomater og steg videre i ca. 3 min.
  5. Kom hakkede tomater, mælk, chilisauce, rejer og limesaft i og bring det i kog. Smag til med salt og peber.
  6. Fjern citrongræsset. Servér med ris og limebåde.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring 3½ dl vand i kog i en elkoger, hæld i en gryde tilsat bouillonterning og ris og bring i kog. Skru ned til svag varme, rør godt rundt og lad dem koge 12 min. under låg. Lad dem derpå trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Snit hvidløg fint. Lad ½ spsk af olien blive godt varm i en dyb pande og steg hvidløg og rejer i ca. 3 min. Tag rejerne op og hold dem varme.
  3. Skær top og bund af citrongræsset og knus det let fx med siden af en bred kniv. Hak rødløg groft. Skyl og halvér cherrytomaterne. Halver squash på langs og skær dem i 1 cm tykke skiver.
  4. Lad resten af olien blive godt varm på panden og steg citrongræs og rødløg i ca. 1 min. Tilsæt squash og cherrytomater og steg videre i ca. 3 min.
  5. Kom hakkede tomater, mælk, chilisauce, rejer og limesaft i og bring det i kog. Smag til med salt og peber.
  6. Fjern citrongræsset. Servér med ris og limebåde.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog 5 dl vand i en elkoger, hæld i en gryde tilsat bouillonterning og ris, bring i kog. Skru ned til svag varme, rør godt rundt og lad dem koge 12 min. under låg. Lad dem derpå trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Snit hvidløg fint. Lad 3/4 spsk af olien blive godt varm i en dyb pande og steg hvidløg og rejer i ca. 3 min. Tag rejerne op og hold dem varme.
  3. Skær top og bund af citrongræsset og knus det let fx med siden af en bred kniv. Hak rødløg groft. Skyl og halvér cherrytomaterne. Halver squash på langs og skær dem i 1 cm tykke skiver.
  4. Lad resten af olien blive godt varm på panden og steg citrongræs og rødløg i ca. 1 min. Tilsæt squash og cherrytomater og steg videre i ca. 3 min.
  5. Kom hakkede tomater, mælk, chilisauce, rejer og limesaft i og bring det i kog. Smag til med salt og peber.
  6. Fjern citrongræsset. Servér med ris og limebåde.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring 5 dl vand i kog i en elkoger, hæld i en gryde tilsat bouillonterning og ris og bring i kog. Skru ned til svag varme, rør godt rundt og lad dem koge 12 min. under låg. Lad dem derpå trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Snit hvidløg fint. Lad 3/4 spsk af olien blive godt varm i en dyb pande og steg hvidløg og rejer i ca. 3 min. Tag rejerne op og hold dem varme.
  3. Skær top og bund af citrongræsset og knus det let fx med siden af en bred kniv. Hak rødløg groft. Skyl og halvér cherrytomaterne. Halver squash på langs og skær dem i 1 cm tykke skiver.
  4. Lad resten af olien blive godt varm på panden og steg citrongræs og rødløg i ca. 1 min. Tilsæt squash og cherrytomater og steg videre i ca. 3 min.
  5. Kom hakkede tomater, mælk, chilisauce, rejer og limesaft i og bring det i kog. Smag til med salt og peber.
  6. Fjern citrongræsset. Servér med ris og limebåde.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring 7½ dl vand i kog i en elkoger, hæld i en gryde tilsat bouillonterning og ris og bring i kog. Skru ned til svag varme, rør godt rundt og lad dem koge 12 min. under låg. Lad dem derpå trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Snit hvidløg fint. Lad 1 spsk af olien blive godt varm i en dyb pande og steg hvidløg og rejer i ca. 3 min. Tag rejerne op og hold dem varme.
  3. Skær top og bund af citrongræsset og knus det let fx med siden af en bred kniv. Hak rødløg groft. Skyl og halvér cherrytomaterne. Halver squash på langs og skær dem i 1 m tykke skiver.
  4. Lad resten af olien blive godt varm på panden og steg citrongræs og rødløg i ca. 1 min. Tilsæt squash og cherrytomater og steg videre i ca. 3 min.
  5. Kom hakkede tomater, mælk, chilisauce, rejer og limesaft i og bring det i kog. Smag til med salt og peber.
  6. Fjern citrongræsset. Servér med ris og resten af lime.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring 7½ dl vand i kog i en elkoger, hæld i en gryde tilsat bouillonterning og ris og bring i kog. Skru ned til svag varme, rør godt rundt og lad dem koge 12 min. under låg. Lad dem derpå trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Snit hvidløg fint. Lad 1 spsk af olien blive godt varm i en dyb pande og steg hvidløg og rejer i ca. 3 min. Tag rejerne op og hold dem varme.
  3. Skær top og bund af citrongræsset og knus det let fx med siden af en bred kniv. Hak rødløg groft. Skyl og halvér cherrytomaterne. Halver squash på langs og skær dem i 1 cm tykke skiver.
  4. Lad resten af olien blive godt varm på panden og steg citrongræs og rødløg i ca. 1 min. Tilsæt squash og cherrytomater og steg videre i ca. 3 min.
  5. Kom hakkede tomater, mælk, chilisauce, rejer og limesaft i og bring det i kog. Smag til med salt og peber.
  6. Fjern citrongræsset. Servér med ris og limebåde.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2336 kJ (558 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 488 117 21
Kulhydrat 1472 352 63
Fedt 376 90 16

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu