Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Karrykylling i ovn — med grønne bønner og ris

(baseret på 551 kunders bedømmelse)

Ingredienser

700 g kyllingeoverlår
Salt og peber
1 æble
1 løg
2 tsk karry
½ spsk hvedemel
2 ½ dl hønsebouillon
- (½ terning+2½ dl kogende vand)
¼ dl fløde 9%
Basmatiris
150 g grønne bønner





Deadline for ændring til levering efter St.bededag er flyttet fra fredag frem til
TORSDAG d. 16/5-19 - Kl. 7.00.
 

Ingredienser

900 g kyllingeoverlår
1 æble
1 løg
2 tsk karry
½ spsk hvedemel
2 ½ dl hønsebouillon
- (½ terning+2½ dl kogende vand)
¼ dl fløde 9%
Basmatiris
150 g grønne bønner






Deadline for ændring til levering efter St.bededag er flyttet fra fredag frem til
TORSDAG d. 16/5-19 - Kl. 7.00.
 

Ingredienser

900 g kyllingeoverlår
Salt og peber
1 æble
2 løg
2-3 tsk karry
3/4 spsk hvedemel
3  3/4 dl hønsebouillon
- (1 terning+3 3/4 dl kogende vand)
½ dl fløde 9%
Basmatiris
225 g grønne bønner





Deadline for ændring til levering efter St.bededag er flyttet fra fredag frem til
TORSDAG d. 16/5-19 - Kl. 7.00.
 

Ingredienser

1200 g kyllingeoverlår
Salt og peber
1 æble
2 løg
2-3 tsk karry
3/4 spsk hvedemel
3 3/4 dl hønsebouillon
- (1 terning+3 3/4 dl kogende vand)
½ dl fløde 9%
Basmatiris
225 g grønne bønner





Deadline for ændring til levering efter St.bededag er flyttet fra fredag frem til
TORSDAG d. 16/5-19 - Kl. 7.00.
 

Ingredienser

1200 g kyllingeoverlår
Salt og peber
2 æbler
2 løg
3-4 tsk karry
1 spsk hvedemel
4½ dl hønsebouillon
- (1 terning + 4½ dl vand)
1 dl fløde 9%
Basmatiris
300 g grønne bønner





Deadline for ændring til levering efter St.bededag er flyttet fra fredag frem til
TORSDAG d. 16/5-19 - Kl. 7.00.

Ingredienser

1800 g kyllingeoverlår
Salt og peber
2 æbler
2 løg
3-4 tsk karry
1 spsk hvedemel
4½ dl hønsebouillon
- (1 terning + 4½ dl vand)
1 dl fløde 9%
Basmatiris
300 g grønne bønner





Deadline for ændring til levering efter St.bededag er flyttet fra fredag frem til
TORSDAG d. 16/5-19 - Kl. 7.00.

Ingredienser

1800 g kyllingeoverlår
Salt og peber
3 æbler
2-3 løg
4-6 tsk karry
1½ spsk hvedemel
7½ dl hønsebouillon
- (1½ terning + 7½ dl vand)
1½ dl fløde 9%
Basmatiris
450 g grønne bønner





Deadline for ændring til levering efter St.bededag er flyttet fra fredag frem til
TORSDAG d. 16/5-19 - Kl. 7.00.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Brun kyllingen på begge sider, krydr med salt og peber. Hak løg og skær æble i tern. Læg de brunede kyllingestykker i et ovnfast fad.
  3. Svits løg sammen med karry i lidt olie på panden. Tilsæt æbletern og mel, rør godt rundt. Tilsæt bouillon og fløde, lad saucen koge op og krydr med salt og peber. Hæld blandingen over kyllingen og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min.
  4. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  5. Server kyllingen med ris og kogte bønner.


Opskriften er venligst udlånt af: Landbrug & Fødevarer

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Brun kyllingen på begge sider, krydr med salt og peber. Hak løg og skær æble i tern. Læg de brunede kyllingestykker i et ovnfast fad.
  3. Svits løg sammen med karry i lidt olie på panden. Tilsæt æbletern og mel, rør godt rundt. Tilsæt bouillon og fløde, lad saucen koge op og krydr med salt og peber. Hæld blandingen over kyllingen og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min.
  4. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  5. Server kyllingen med ris og kogte bønner.


Opskriften er venligst udlånt af: Landbrug & Fødevarer

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Brun kyllingen på begge sider, krydr med salt og peber. Hak løg og skær æble i tern. Læg de brunede kyllingestykker i et ovnfast fad.
  3. Svits løg sammen med karry i lidt olie på panden. Tilsæt æbletern og mel, rør godt rundt. Tilsæt bouillon og fløde, lad saucen koge op og krydr med salt og peber. Hæld blandingen over kyllingen og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min.
  4. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  5. Server kyllingen med ris og kogte bønner. 


Opskriften er venligst udlånt af: Landbrug & Fødevarer 

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Brun kyllingen på begge sider, krydr med salt og peber. Hak løg og skær æble i tern. Læg de brunede kyllingestykker i et ovnfast fad.
  3. Svits løg sammen med karry i lidt olie på panden. Tilsæt æbletern og mel, rør godt rundt. Tilsæt bouillon og fløde, lad saucen koge op og krydr med salt og peber. Hæld blandingen over kyllingen og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min.
  4. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  5. Server kyllingen med ris og kogte bønner.


Opskriften er venligst udlånt af: Landbrug & Fødevarer

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Brun kyllingen på begge sider, krydr med salt og peber. Hak løg og skær æble i tern. Læg de brunede kyllingestykker i et ovnfast fad.
  3. Svits løg sammen med karry i lidt olie på panden. Tilsæt æbletern og mel, rør godt rundt. Tilsæt bouillon og fløde, lad saucen koge op og krydr med salt og peber. Hæld blandingen over kyllingen og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min.
  4. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  5. Server kyllingen med ris og kogte bønner.


Opskriften er venligst udlånt af: Landbrug & Fødevarer

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Brun kyllingen på begge sider, krydr med salt og peber. Hak løg og skær æble i tern. Læg de brunede kyllingestykker i et ovnfast fad.
  3. Svits løg sammen med karry i lidt olie på panden. Tilsæt æbletern og mel, rør godt rundt. Tilsæt bouillon og fløde, lad saucen koge op og krydr med salt og peber. Hæld blandingen over kyllingen og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min.
  4. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  5. Server kyllingen med ris og kogte bønner. 


Opskriften er venligst udlånt af: Landbrug & Fødevarer

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Brun kyllingen på begge sider, krydr med salt og peber. Hak løg og skær æble i tern. Læg de brunede kyllingestykker i et ovnfast fad.
  3. Svits løg sammen med karry i lidt olie på panden. Tilsæt æbletern og mel, rør godt rundt. Tilsæt bouillon og fløde, lad saucen koge op og krydr med salt og peber. Hæld blandingen over kyllingen og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min.
  4. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  5. Server kyllingen med ris og kogte bønner.


Opskriften er venligst udlånt af: Landbrug & Fødevarer

Næringsindhold pr. person

Energi: 3340 kJ (798 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 860 206 26
Kulhydrat 1321 316 40
Fedt 1159 277 35

Godt at vide om opskriften

KARRYKYLLING FYLDT MED SMAG

Hvis du leder efter en simpel ret, der ikke kræver de helt store forberedelser eller indkøb, så er du landet på den rette side. Hos RetNemt Måltidskasser har vi fokus på at skabe nogle velsmagende opskrifter, der er nemme og hurtige at lave i en travl hverdag. Når det skal gå stærkt, så skal det helst tage under en time at lave, og måske føler du ofte det bliver på kompromis af smagen? Men sådan behøver det slet ikke være. Du kan sagtens få masser af smag og lækre råvarer i en ret, der kun tager 40 minutter at lave. Se bare her på siden, hvor du kan lave en lækker karrykylling i ovn med grønne bønner og ris. Denne ret er perfekt til en travl hverdag, hvor du gerne vil mætte alle maver i familien uden, at det bliver med en kedelig omgang rugbrødsmadder. Vi forsøger altid at gøre det super nemt at spise sundt, og de fleste af vores opskrifter afspejler netop dette. Vi tager nemlig udgangspunkt i de officielle kostråd, hvor der indgår grove ingredienser, ofte økologiske varer, magert kød og så videre.

Hvad end du abonnerer på vores måltidskasser eller ej, så er du mere end velkommen til at afprøve vores populære opskrifter, som du finder ved at søge rundt her på siden. Denne kyllingeret i ovn er for hele familien, og det er næsten med garanti for glade og tilfredse børn. Med lækkert mad, der er hurtigt overstået, så får I mere tid til at hygge som familie, og det ved vi er noget, som rigtig mange børnefamilier sætter stor pris på. Vil du gerne spare endnu mere tid i hverdagen, så bør du prøve at få en af vores måltidskasser leveret. Så slipper du nemlig ikke kun for selv at finde på, hvad aftensmaden skal bestå af, men du slipper også for at bruge tid på at handle ind og stå i kø i supermarkedet.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu