Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetSpændende

Kødspid med tomatsalsa — og bulgur

(baseret på 278 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød
½ fed hvidløg
½ tsk paprika
¼ tsk spidskommen
Salt og peber
1 peberfrugt
Bulgur 175 g
4 træspid
Tomatsalsa:
4 tomater
½ rødløg
½ fed hvidløg
Basilikum
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

450 g hakket oksekød
½ fed hvidløg
½ tsk paprika
¼ tsk spidskommen
Salt og peber
1 peberfrugt
Bulgur 175 g
4 træspid
Tomatsalsa:
4 tomater
½ rødløg
½ fed hvidløg
Basilikum
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

450 g hakket oksekød 
3/4 fed hvidløg / 1/4 solo hvidløg
3/4 tsk paprika
½ tsk spidskommen
Salt og peber
1½ peberfrugt
250 g bulgur 
6 træspid
Tomatsalsa
6 tomater
3/4 fed hvidløg / 1/4 solo hvidløg
3/4 rødløg
Basilikum
1½ spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

600 g hakket oksekød
3/4 fed hvidløg / 1/4 solo hvidløg
3/4 tsk paprika
½ tsk spidskommen
Salt og peber
1½ peberfrugt
250 g bulgur
6 træspid
Tomatsalsa
6 tomater
3/4 fed hvidløg / 1/4 solo hvidløg
3/4 rødløg
Basilikum
1½ spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

600 g hakket oksekød
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
1 tsk paprika
½ tsk spidskommen
Salt og peber
2 peberfrugter
350 g bulgur
8 træspid
Tomatsala
8 tomater
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
1 rødløg
Basilikum
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

900 g hakket oksekød
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
1 tsk paprika
½ tsk spidskommen
Salt og peber
2 peberfrugter
350 g bulgur
8 træspid
Tomatsala
8 tomater
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
1 rødløg
Basilikum
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

900 g hakket oksekød
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ tsk paprika
1 tsk spidskommen
Salt og peber
3 peberfrugter
350 g bulgur 
12 træspid
Tomatsalsa
12 tomater
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1,2 rødløg
Basilikum
3 spsk olivenolie
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg bagepapir i en bradepande. Læg spiddene i vand.
  2. Pil og hak hvidløg, husk at hvidløg også skal bruges i salsaen. Bland kød, hvidløg, paprika, spidskommen, salt og peber.
  3. Skyl peberfrugt, skær den igennem på langs, fjern kernerne. Skær i tynde, korte strimler, bland strimlerne i farsen sammen med vand. 
  4. Skyl bulguren grundigt i koldt vand. Kog den i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt i 10 min. Hæld evt overskydende vand fra inden servering.
  5. Tag træspiddene og form en aflang kødbolle om hvert spid, klem dem godt fast. Læg spiddene i bradepanden og steg dem i ovnen 12-14 min.
  6. Skær tomaterne i tern. Pil og hak rødløg. Hak basilikum. Bland tomat, hvidløg, rødløg og basilikum i en skål sammen med olie, salt og peber. Lad den trække i køleskab til den skal spises.
  7. Server kødspid sammen men tomatsalsa og bulgur.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson 

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg bagepapir i en bradepande. Læg spiddene i vand.
  2. Pil og hak hvidløg, husk at hvidløg også skal bruges i salsaen. Bland kød, hvidløg, paprika, spidskommen, salt og peber.
  3. Skyl peberfrugt, skær den igennem på langs, fjern kernerne. Skær i tynde, korte strimler, bland strimlerne i farsen sammen med vand. 
  4. Skyl bulguren grundigt i koldt vand. Kog den i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt i 10 min. Hæld evt overskydende vand fra inden servering.
  5. Tag træspiddene og form en aflang kødbolle om hvert spid, klem dem godt fast. Læg spiddene i bradepanden og steg dem i ovnen 12-14 min.
  6. Skær tomaterne i tern. Pil og hak rødløg. Hak basilikum. Bland tomat, hvidløg, rødløg og basilikum i en skål sammen med olie, salt og peber. Lad den trække i køleskab til den skal spises.
  7. Server kødspid sammen men tomatsalsa og bulgur.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson 

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg bagepapir i en bradepande. Læg spiddene i vand.
  2. Pil og hak hvidløg, husk at hvidløg også skal bruges i salsaen. Bland kød, hvidløg, paprika, spidskommen, salt og peber.
  3. Skyl peberfrugt, skær den igennem på langs, fjern kernerne. Skær i tynde, korte strimler, bland strimlerne i farsen sammen med vand. 
  4. Skyl bulguren grundigt i koldt vand. Kog den i 6 dl vand tilsat ½ tsk salt i 10 min. Hæld evt overskydende vand fra inden servering.
  5. Tag træspiddene og form en aflang kødbolle om hvert spid, klem dem godt fast. Læg spiddene i bradepanden og steg dem i ovnen 12-14 min.
  6. Skær tomaterne i tern. Pil og hak rødløg. Hak basilikum. Bland tomat, hvidløg, rødløg og basilikum i en skål sammen med olie, salt og peber. Lad den trække i køleskab til den skal spises.
  7. Server kødspid sammen men tomatsalsa og bulgur.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg bagepapir i en bradepande. Læg spiddene i vand.
  2. Pil og hak hvidløg, husk at hvidløg også skal bruges i salsaen. Bland kød, hvidløg, paprika, spidskommen, salt og peber.
  3. Skyl peberfrugt, skær den igennem på langs, fjern kernerne. Skær i tynde, korte strimler, bland strimlerne i farsen sammen med vand. 
  4. Skyl bulguren grundigt i koldt vand. Kog den i 6 dl vand tilsat ½ tsk salt i 10 min. Hæld evt overskydende vand fra inden servering.
  5. Tag træspiddene og form en aflang kødbolle om hvert spid, klem dem godt fast. Læg spiddene i bradepanden og steg dem i ovnen 12-14 min.
  6. Skær tomaterne i tern. Pil og hak rødløg. Hak basilikum. Bland tomat, hvidløg, rødløg og basilikum i en skål sammen med olie, salt og peber. Lad den trække i køleskab til den skal spises.
  7. Server kødspid sammen men tomatsalsa og bulgur.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson 

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg bagepapir i en bradepande. Læg spiddene i vand.
  2. Pil og hak hvidløg, husk at hvidløg også skal bruges i salsaen. Bland kød, hvidløg, paprika, spidskommen, salt og peber.
  3. Skyl peberfrugt, skær den igennem på langs, fjern kernerne. Skær i tynde, korte strimler, bland strimlerne i farsen sammen med vand. 
  4. Skyl bulguren grundigt i koldt vand. Kog den i 8 dl vand tilsat 1 tsk salt i 10 min. Hæld evt overskydende vand fra inden servering.
  5. Tag træspiddene og form en aflang kødbolle om hvert spid, klem dem godt fast. Læg spiddene i bradepanden og steg dem i ovnen 12-14 min.
  6. Skær tomaterne i tern. Pil og hak rødløg. Hak basilikum. Bland tomat, hvidløg, rødløg og basilikum i en skål sammen med olie, salt og peber. Lad den trække i køleskab til den skal spises.
  7. Server kødspid sammen men tomatsalsa og bulgur. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg bagepapir i en bradepande. Læg spiddene i vand.
  2. Pil og hak hvidløg, husk at hvidløg også skal bruges i salsaen. Bland kød, hvidløg, paprika, spidskommen, salt og peber.
  3. Skyl peberfrugt, skær den igennem på langs, fjern kernerne. Skær i tynde, korte strimler, bland strimlerne i farsen sammen med vand. 
  4. Skyl bulguren grundigt i koldt vand. Kog den i 8 dl vand tilsat ½ tsk salt i 10 min. Hæld evt overskydende vand fra inden servering.
  5. Tag træspiddene og form en aflang kødbolle om hvert spid, klem dem godt fast. Læg spiddene i bradepanden og steg dem i ovnen 12-14 min.
  6. Skær tomaterne i tern. Pil og hak rødløg. Hak basilikum. Bland tomat, hvidløg, rødløg og basilikum i en skål sammen med olie, salt og peber. Lad den trække i køleskab til den skal spises.
  7. Server kødspid sammen men tomatsalsa og bulgur.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson 

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Læg bagepapir i en bradepande. Læg spiddene i vand.
  2. Pil og hak hvidløg, husk at hvidløg også skal bruges i salsaen. Bland kød, hvidløg, paprika, spidskommen, salt og peber.
  3. Skyl peberfrugt, skær den igennem på langs, fjern kernerne. Skær i tynde, korte strimler, bland strimlerne i farsen sammen med vand. 
  4. Skyl bulguren grundigt i koldt vand. Kog den i 1 l vand tilsat 1 tsk salt i 10 min. Hæld evt overskydende vand fra inden servering.
  5. Tag træspiddene og form en aflang kødbolle om hvert spid, klem dem godt fast. Læg spiddene i bradepanden og steg dem i ovnen 12-14 min.
  6. Skær tomaterne i tern. Pil og hak rødløg. Hak basilikum. Bland tomat, hvidløg, rødløg og basilikum i en skål sammen med olie, salt og peber. Lad den trække i køleskab til den skal spises.
  7. Server kødspid sammen men tomatsalsa og bulgur.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 2639 kJ (631 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 704 168 27
Kulhydrat 1156 276 44
Fedt 779 186 30

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu