Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetØkonomisk

Tomatsalsa med kødspid

(baseret på 242 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød 8-12%
4 tomater
1 fed hvidløg
½ rødløg
Basilikum
1 spsk olivenolie
½ tsk paprika
Salt og peber
¼ tsk spidskommen
1/4 snack peber – brug evt resten i salsaen
Bulgur 175 g
½ spsk vand
4 træspid


TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.


TIP:
Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

450 g hakket oksekød 8-12%
6 tomater
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3/4 rødløg
Basilikum
1½ spsk olivenolie
3/4 tsk paprika
Salt og peber
½ tsk spidskommen
½ snack peber – brug evt resten i salsaen
Bulgur 250 g
3/4 spsk vand
6 træspid


TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.


TIP:
 Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

550 g hakket oksekød 8-12%
8 tomater
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 rødløg
Basilikum
2 spsk olivenolie
1 tsk paprika
Salt og peber
½ tsk spidskommen
½ snack peber – brug evt resten i salsaen
Bulgur 350 g
1 spsk vand
8 træspid


TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

850 g hakket oksekød 8-12%
12 tomater
3 fed / 1 solo hvidløg
1-2 stk rødløg
Basilikum
3 spsk olivenolie
1½ tsk paprika
Salt og peber
1 tsk spidskommen
1 snack peber – brug evt resten i salsaen
350 g bulgur 
1½ spsk vand
12 træspid


TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 225 grader eller grillen. Læg bagepapir i en bradepande eller et dobbelt lag stanniol til grillen. Læg spiddene i vand.
  2. Bland kød, ½ presset hvidløgsfed, paprika, spidskommen, salt og peber.
  3. Skyl snackpeberen, skær den igennem på langs, fjern kernerne. Skær den i tynde, korte strimler og bland dem i farsen sammen med vand. Brug evt resten i salsaen.
  4. Skyl bulguren grundigt i koldt vand. Kog den i 4 dl dl vand tilsat ½ tsk salt i 10 min. Hæld evt overskydende vand fra inden servering.
  5. Form 4 aflange kødboller og stik et træspid i hver, klem dem godt fast. Læg spiddene i bradepanden og steg dem i ovnen eller på grillen 12-14 min.
  6. Skær tomaterne i tern. Pil og hak ½  rødløg samt det resterende ½ fed hvidløg. Hak basilikumblade. Bland det hele i en skål sammen med olie, salt og peber. Lad den trække i køleskab til den skal spises.
  7. Server kødspid sammen men tomatsalsa og bulgur.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 225 grader eller grillen. Læg bagepapir i en bradepande eller et dobbelt lag stanniol til grillen. Læg spiddene i vand.
  2. Bland kød, 3/4 presset hvidløgsfed, paprika, spidskommen, salt og peber.
  3. Skyl snackpeberen, skær den igennem på langs, fjern kernerne. Skær den i tynde, korte strimler og bland dem i farsen sammen med vand. Brug evt resten i salsaen.
  4. Skyl bulguren grundigt i koldt vand. Kog den i 6 dl dl vand tilsat ½ tsk salt i 10 min. Hæld evt overskydende vand fra inden servering.
  5. Form 6 aflange kødboller og stik et træspid i hver, klem dem godt fast. Læg spiddene i bradepanden og steg dem i ovnen eller på grillen 12-14 min.
  6. Skær tomaterne i tern. Pil og hak 3/4  rødløg samt det resterende 3/4 fed hvidløg. Hak basilikumblade. Bland det hele i en skål sammen med olie, salt og peber. Lad den trække i køleskab til den skal spises.
  7. Server kødspid sammen men tomatsalsa og bulgur.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 225 grader eller grillen. Læg bagepapir i en bradepande eller et dobbelt lag stanniol til grillen. Læg spiddene i vand.
  2. Bland kød, 1 presset hvidløgsfed, paprika, spidskommen, salt og peber.
  3. Skyl snackpeberen, skær den igennem på langs, fjern kernerne. Skær den i tynde, korte strimler og bland dem i farsen sammen med vand.
  4. Skyl bulguren grundigt i koldt vand. Kog den i 8 dl dl vand tilsat 1 tsk salt i 10 min. Hæld evt overskydende vand fra inden servering.
  5. Form 8 aflange kødboller og stik et træspid i hver, klem dem godt fast. Læg spiddene i bradepanden og steg dem i ovnen eller på grillen 12-14 min.
  6. Skær tomaterne i tern. Pil og hak 1 hvidløgsfed og rødløg. Hak basilikumblade. Bland det hele i en skål sammen med olie, salt og peber. Lad den trække i køleskab til den kal spises.
  7. Server kødspid sammen men tomatsalsa og bulgur.


Opskriften er venligst udlånt af sæson for god smag.

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 225 grader eller grillen. Læg bagepapir i en bradepande eller et dobbelt lag stanniol til grillen. Læg spiddene i vand.
  2. Bland kød, 2 presset hvidløgsfed, paprika, spidskommen, salt og peber.
  3. Skyl snackpeberen, skær den igennem på langs, fjern kernerne. Skær den i tynde, korte strimler og bland dem i farsen sammen med vand. Brug evt resten i salsaen.
  4. Skyl bulguren grundigt i koldt vand. Kog den i 1 ltr vand tilsat 1½ tsk salt i 10 min. Hæld evt overskydende vand fra inden servering.
  5. Form 12 aflange kødboller og stik et træspid i hver, klem dem godt fast. Læg spiddene i bradepanden og steg dem i ovnen eller på grillen 12-14 min.
  6. Skær tomaterne i tern. Pil og hak 1½  rødløg samt det resterende 1 fed hvidløg. Hak basilikumblade. Bland det hele i en skål sammen med olie, salt og peber. Lad den trække i køleskab til den skal spises
  7. Server kødspid sammen men tomatsalsa og bulgur.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 2639 kJ (631 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 704 168 27
Kulhydrat 1156 276 44
Fedt 779 186 30

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu