Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
1 dag holdbarhed
30-70 % økologisk

Fiskefrikadeller med remoulade – kartofler og broccoli

(baseret på 565 kunders bedømmelse)
Hav
Børnevenlige og nemme retter med fisk og 30-70% økologi

Ingredienser

Du skal selv have:
Salt, peber, olie
Ugens tip
Fiskefars skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Fremgangsmåde

Næringsværdi

Energi pr. portion: 2100 kJ / 502 kcal

Godt at vide om opskriften

LETTE OG LÆKRE FISKEFRIKADELLER

Fiskefrikadeller er nemme og hurtige at lave, super sunde og så smager de fantastisk. Det forholder sig endda ofte således, at selv dem, der normalt ikke kan lide fisk er vilde med fiskefrikadeller. Måske er det måden, det bliver tilberedt på, eller måske er det fordi farsen bliver blandet med løg og krydderier, som giver det en lækker smag. Uanset hvad, så anbefaler vi dig i hvert fald at prøve vores populære opskrift på fiskefrikadeller her på siden. Denne ret tager kun 35 minutter at tilberede, og det vil sige, at du selv på de aller travleste dage kan få tid til at servere en smagfuld og indbydende gang aftensmad til hele familien.

Fiskefrikadeller spises typisk sammen med remoulade. Dog kan du sætte nærmest hvilken som helst slags tilbehør til. Vi har valgt at gøre det simpelt og sundt her på siden, og derfor bliver det med en omgang kartofler og broccoli. Igennem årene er der blevet lavet et væld af forskellige fortolkninger på fiskefrikadeller. Det er meget individuelt, hvilken konsistens man kan lide. Nogen foretrækker, at den er meget fast imens andre bedre kan lide, at den er lidt svampet. Men ikke nok med, at de smager fantastisk og det som oftest er hele familien, der elsker at sætte tænderne i et par velsmagende fiskefrikadeller, så vil du også elske denne ret, fordi den simpelthen bare er nem.

Selve opskriften er let tilgængelig uden behov for den helt store erfaring inden for madlavning. Derudover er det kun få ingredienser der skal til, for at gøre denne ret fuldendt, og den er derfor også budgetvenlig. Er I en familie med både mor, far og børn, så er det sikkert sjældent, at I i hverdagene har tid til at bruge timevis på madlavningen, men det tager jo ofte lidt tid og forberedelse, hvis der skal en gang sund aftensmad på bordet, og hvad gør du så? Du vælger selvfølgelig en af vores nemme opskrifter her fra siden, og pludselig har du både sund, lækker og nem mad klar til at mætte alle maver.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 566,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu