Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Paprikagryde — med skinke og pasta

(baseret på 73 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g tynde skinkestrimler
1 løg
1 tsk margarine eller olie 
1½ spsk paprika 
½ dåse hakkede flåede tomater
1 tsk kommen 
½ spsk rødvinseddike
Tilbehør
Pasta, 250 g 
Grillet peberfrugt

Ingredienser

400 g tynde skinkestrimler
1 løg 
1½ tsk margarine eller olie 
1½ spsk paprika 
1 dåse hakkede flåede tomater
2 tsk kommen 
½-1 spsk rødvinseddike
Tilbehør
Pasta, 375 g 
Grillet peberfrugt

Ingredienser

550 g tynde skinkestrimler
2 løg 
2 tsk margarine eller olie
3 spsk paprika
1 dåse hakkede flåede tomater
2 tsk kommen
1 spsk rødvinseddike
Tilbehør
Pasta, 500 g 
Grillet peberfrugt

Ingredienser

800 g tynde skinkestrimler
3 løg
2 tsk margarine eller olie 
4 spsk paprika 
1½ dåse hakkede flåede tomater
3 tsk kommen 
1½ spsk rødvinseddike
Tilbehør
Pasta, 750 g 
Grillet peberfrugt

Tilberedning – ca. 30 min.

Tilberedning:

1. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
2. Hak løgene fint. Varm fedtstoffet i en gryde og hæld kød og løg i. Det hele svitses uden at brune til løgene er klare.
3. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten simre i ca. 18-20 min. under låg ved ganske svag varme. Rør 3-4 gange under kogningen.
4. Kog imens pasta i 3-4 min. i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt.
5. Mærk efter om kødet er mørt og smag retten til med salt. Skær peberfrugterne i strimler og drys dem over kødet til sidst, eller server dem til sammen med pastaen.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

Tilberedning:

1. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
2. Hak løgene fint. Varm fedtstoffet i en gryde og hæld kød og løg i. Det hele svitses uden at brune til løgene er klare.
3. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten simre i ca. 18-20 min.under låg ved ganske svag varme. Rør 3-4 gange under kogningen.
4. Kog imens pasta i 3-4 min. i rigeligt vand tilsat 3/4 tsk salt.
5. Mærk efter om kødet er mørt og smag retten til med salt. Skær peberfrugterne i strimler og drys dem over kødet til sidst eller server dem til sammen med pastaen.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

Tilberedning:

1. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
2. Hak løgene fint. Varm fedtstoffet i en gryde og hæld kød og løg i. Det hele svitses uden at brune til løgene er klare.
3. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten simre i ca. 18-20 min .under låg ved ganske svag varme. Rør 3-4 gange under kogningen.
4. Kog imens pasta i 3-4 min. i rigeligt vand tilsat 1 tsk salt.
5. Mærk efter om kødet er mørt og smag retten til med salt. Skær peberfrugterne i strimler og drys dem over kødet til sidst eller server dem til sammen med pastaen.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

Tilberedning:
1. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
2. Hak løgene fint. Varm fedtstoffet i en gryde og hæld kød og løg i. Det hele svitses uden at brune til løgene er klare.
3. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten simre i ca. 18-20 min. under låg ved ganske svag varme. Rør 3-4 gange under kogningen.
4. Kog imens pasta i 3-4 min. i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt.
5. Mærk efter om kødet er mørt og smag retten til med salt. Skær peberfrugterne i strimler og drys dem over kødet til sidst, eller server dem til sammen med pastaen.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2464 kJ (589 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 616 147 25
Kulhydrat 1454 348 59
Fedt 394 94 16

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu