Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Klassisk burger med kartoffelbåde

(baseret på 384 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 bagekartofler
½ spsk olie
Salt og peber
300 g hakket oksekød
2 tomater
Salat
Rødløg
1 stilk bladselleri
2 grove burgerboller
Ketchup





Ingredienser

2 bagekartofler
½ spsk olie
Salt og peber
450g hakket oksekød
2 tomater
Salat
Rødløg
1 stilk bladselleri
2 grove burgerboller
Ketchup





Ingredienser

3 bagekartofler
3/4 spsk olie
Salt og peber
450 g hakket oksekød 
3 tomater
Salat
Rødløg
2 stilke bladselleri
3 grove burgerboller
Ketchup





Ingredienser

3 bagekartofler
3/4 spsk olie
Salt og peber
600 g hakket oksekød 
3 tomater
Salat
Rødløg
2 stilke bladselleri
3 grove burgerboller
Ketchup





Ingredienser

4 bagekartofler
1 spsk olie
Salt og peber
600 g hakket oksekød 
4 tomater
Salat
Rødløg
2 stilke bladselleri
4 grove burgerboller
Ketchup





Ingredienser

4 bagekartofler
1 spsk olie
Salt og peber
900 g hakket oksekød 
4 tomater
Salat
Rødløg
2 stilke bladselleri
4 grove burgerboller
Ketchup





Ingredienser

6 bagekartofler
1½ spsk olie
Salt og peber
900 g hakket oksekød 
6 tomater
Salat
Rødløg
3 stilk bladselleri
6 grove burgerboller
Ketchup





Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen 220°C (200°C varmluft). Skær kartoflerne i tynde både. Læg i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 2 flade burgerbøffer, steg dem på en pande ved medium varme ca. 6-8 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl tomater, skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Skyl bladselleri, skær i skiver. Pil løg og skær i tynde skiver.
  4. Del bollerne, kom dem i ovnen i 3-4 min.
  5. Smør bollerne med ketchup og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Server med sprøde kartoffelbåde.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen 220°C (200°C varmluft). Skær kartoflerne i tynde både. Læg i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 2 flade burgerbøffer. Steg dem på en pande ved medium varme ca. 6-8 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl tomater, skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Skyl bladselleri, skær i skiver. Pil løg og skær det i tynde skiver.
  4. Del bollerne, kom dem i ovnen i 3-4 min.
  5. Smør bollerne med ketchup, og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Server med sprøde kartoffelbåde.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen 220°C (200°C varmluft). Skær kartoflerne i tynde både. Læg i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 3 flade burgerbøffer, steg dem på en pande ved medium varme ca. 6-8 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl tomater, skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Skyl bladselleri, skær i skiver. Pil løg og skær det i tynde skiver.
  4. Del bollerne, kom dem i ovnen i 3-4 min.
  5. Smør bollerne med ketchup, og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Server med sprøde kartoffelbåde.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen 220°C (200°C varmluft). Skær kartoflerne i tynde både. Læg i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 3 flade burgerbøffer. Steg dem på en pande ved medium varme ca. 6-8 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl tomater, skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Skyl bladselleri, skær i skiver. Pil løg og skær det i tynde skiver.
  4. Del bollerne, kom dem i ovnen i 3-4 min.
  5. Smør bollerne med ketchup, og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Server med sprøde kartoffelbåde.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen 220°C (200°C varmluft). Skær kartoflerne i tynde både. Læg i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 4 flade burgerbøffer. Steg dem på en pande ved medium varme ca. 6-8 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl tomater, skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Skyl bladselleri, skær i skiver. Pil løg og skær det i tynde skiver.
  4. Del bollerne, kom dem i ovnen i 3-4 min.
  5. Smør bollerne med ketchup, og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Server med sprøde kartoffelbåde.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen 220°C (200°C varmluft). Skær kartoflerne i tynde både. Læg i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 4 flade burgerbøffer. Steg dem på en pande ved medium varme ca. 6-8 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl tomater, skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Skyl bladselleri, skær i skiver. Pil løg og skær det i tynde skiver.
  4. Del bollerne, kom dem i ovnen i 3-4 min.
  5. Smør bollerne med ketchup, og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Server med sprøde kartoffelbåde.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen 220°C (200°C varmluft). Skær kartoflerne i tynde både. Læg i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
  2. Form 6 flade burgerbøffer. Steg dem på en pande ved medium varme ca. 6-8 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl tomater, skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Skyl bladselleri, skær i skiver. Pil løg og skær det i tynde skiver.
  4. Del bollerne, kom dem i ovnen i 3-4 min.
  5. Smør bollerne med ketchup, og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Server med sprøde kartoffelbåde.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3857 kJ (922 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 906 217 23
Kulhydrat 1703 407 44
Fedt 1248 298 32

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Burger Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu