Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Abrikosfyldte koteletter med asparges — kartofler og flødesauce

(baseret på 391 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 svinekoteletter
25 g tørrede abrikoser i tern
Ingefær
Salt og peber
½ kg små kartofler
200 g grønne asparges
100 g salat mix
2 spsk hindbærvinaigrette
Flødesauce:
½ skalotteløg
2 dl madlavningsfløde
Salt og peber


Ingredienser

3 svinekoteletter
40 g tørrede abrikoser i tern
Ingefær
Salt og peber
750 g små kartofler
300 g grønne asparges
150 g salat mix
3 spsk hindbærvinaigrette
Flødesauce:
½-1 skalotteløg
2½ dl madlavningsfløde
Salt og peber

Ingredienser

4 svinekoteletter
50 g tørrede abrikoser i tern
Ingefær
Salt og peber
1 kg små kartofler
400 g grønne asparges
200 g salat mix
4 spsk hindbærvinaigrette
Flødesauce:
1 skalotteløg
3½ dl madlavningsfløde
Salt og peber



Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft (eller grillen hvis du vil grille). Bland abrikoser med revet ingefær, salt og peber. Fordel fyldet i hver kotelet. Krydr med salt og peber.
  2. Del kartoflerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med lidt olie, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen ca. 25 min. (TIP: På grillen læg kartoflerne i en foliebakke i stedet og sæt den på grillen ca. samme tid).
  3. Pil og hak løget og svits det i lidt olæie eller smør i en lille gryde ved medium varme, de må ikke blive brune. Tilsæt fløde og lad det simre 5 min. Smag til med salt og peber og lad stå på lav varme til resten af retten er klar.
  4. Steg koteletter ca. 6 min på hver side på en varm pande eller grill ved direkte varme. Vend dem nogle gange. 
  5. Knæk den træede ende af asparges og kassér den. Vend asparges med lidt olie og salt og fordel dem på bagepladen med kartofler og steg dem med de sidste 5 minutter, eller grill dem ca. 2 min, indtil de får farve. De skal vendes undervejs og stadig have bid. 
  6. Skyl og tør salat og læg i et fad eller skål. Dryp vinaigretten over.
  7. Hæld de ovnstegte kartofler og asparges i et fad og server dem til koteletterne sammen med salat og flødesauce.



Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft (eller grillen hvis du vil grille). Bland abrikoser med revet ingefær, salt og peber. Fordel fyldet i hver kotelet. Krydr med salt og peber.
  2. Del kartoflerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med lidt olie, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen ca. 25 min. (TIP: På grillen læg kartoflerne i en foliebakke i stedet og sæt den på grillen ca. samme tid).
  3. Pil og hak løget og svits det i lidt olæie eller smør i en lille gryde ved medium varme, de må ikke blive brune. Tilsæt fløde og lad det simre 5 min. Smag til med salt og peber og lad stå på lav varme til resten af retten er klar.
  4. Steg koteletter ca. 6 min på hver side på en varm pande eller grill ved direkte varme. Vend dem nogle gange.
  5. Knæk den træede ende af asparges og kassér den. Vend asparges med lidt olie og salt og fordel dem på bagepladen med kartofler og steg dem med de sidste 5 minutter, eller grill dem ca. 2 min, indtil de får farve. De skal vendes undervejs og stadig have bid.
  6. Skyl og tør salat og læg i et fad eller skål. Dryp vinaigretten over.
  7. Hæld de ovnstegte kartofler og asparges i et fad og server dem til koteletterne sammen med salat og flødesauce.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft (eller grillen hvis du vil grille). Bland abrikoser med revet ingefær, salt og peber. Fordel fyldet i hver kotelet. Krydr med salt og peber.
  2. Del kartoflerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med lidt olie, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen ca. 25 min. (TIP: På grillen læg kartoflerne i en foliebakke i stedet og sæt den på grillen ca. samme tid).
  3. Pil og hak løget og svits det i lidt olæie eller smør i en lille gryde ved medium varme, de må ikke blive brune. Tilsæt fløde og lad det simre 5 min. Smag til med salt og peber og lad stå på lav varme til resten af retten er klar.
  4. Steg koteletter ca. 6 min på hver side på en varm pande eller grill ved direkte varme. Vend dem nogle gange.
  5. Knæk den træede ende af asparges og kassér den. Vend asparges med lidt olie og salt og fordel dem på bagepladen med kartofler og steg dem med de sidste 5 minutter, eller grill dem ca. 2 min, indtil de får farve. De skal vendes undervejs og stadig have bid.
  6. Skyl og tør salat og læg i et fad eller skål. Dryp vinaigretten over.
  7. Hæld de ovnstegte kartofler og asparges i et fad og server dem til koteletterne sammen med salat og flødesauce.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2075 kJ (496 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 664 159 32
Kulhydrat 913 218 44
Fedt 498 119 24

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu