Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Abrikosfyldte koteletter og spinat — med grillede asparges

(baseret på 391 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 svinekoteletter
25 g tørrede abrikoser i tern
Ingefær
Salt og peber
Bag selv dej
200 g grønne asparges
75 g babyspinat
Citronskal
½ spsk citronsaft 
1 spsk olie
1 tsk sukker



Ingredienser

3 svinekoteletter
40 g tørrede abrikoser i tern
Ingefær
Salt og peber
Bag selv dej
300 g grønne asparges
125 g babyspinat
Citronskal
3/4 spsk citronsaft
1 spsk olie
1 tsk sukker



Ingredienser

4 svinekoteletter
50 g tørrede abrikoser i tern
Ingefær
Salt og peber
Bag selv dej
400 g grønne asparges
150 g babyspinat
Citronskal
1 spsk citronsaft 
1 spsk olie
1½ tsk sukker



Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen (eller ovnen på 210 grader almindelig ovn). Bland abrikoser med revet ingefær, salt og peber. Fordel fyldet i hver kotelet. Krydr med salt og peber.
  2. Form dejen til 2 boller eller et lille flute (Dejen kan med fordel sættes til hævning på køkkenbordet i 30 min.). Bag brødet på grillens indirekte varme ca. 15 minutter. Eller bag brødet i ovnen ca. 15 minutter.
  3. Grill de fyldte koteletter ca. 6 min på hver side på direkte varme. Vend dem nogle gange. Grilltid i alt ca. 12 min. TIP: Koteletterne kan også steges på en pande, de skal have nogenlunde samme tid.
  4. Knæk den træede ende af aspargesene, kassér den. Pensl aspargesene med olie, krydr med salt og peber. Grill ca. 2 min, indtil de får farve. De skal stadig have bid. 
  5. Skyl og afdryp spinat. Riv citronskal med fx et juliennejern. Ryst citronsaft med olie og sukker.
  6. Læg spinaten på et fad, læg asparges ovenpå, hæld dressing over og drys med citronskal. Servér med koteletter og frisk bagt brød


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen (eller ovnen på 210 grader alm. ovn). Bland abrikoser med revet ingefær, salt og peber. Fordel fyldet i hver kotelet. Krydr med salt og peber.
  2. Form dejen til 3 boller eller et flute (Dejen kan med fordel sættes til hævning på køkkenbordet i 30 min.). Bag brødet på grillens indirekte varme ca. 15 minutter. Eller bag brødet i ovnen ca. 15 minutter.
  3. Grill de fyldte koteletter ca. 6 min på hver side. Vend dem nogle gange. Grilltid i alt ca. 12 min. TIP: Koteletterne kan også steges på en pande, de skal have nogenlunde samme tid.
  4. Knæk den træede ende af aspargesene, kassér den. Pensl aspargesene med olie, krydr med salt og peber. Grill ca. 2 min, indtil de får farve. De skal stadig have bid. 
  5. Skyl og afdryp spinat. Riv citronskal med fx et juliennejern. Ryst citronsaft med olie og sukker.
  6. Læg spinaten på et fad, læg asparges ovenpå, hæld dressing over og drys med citronskal. Servér med koteletter og frisk bagt brød.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen (eller ovnen på 210 grader alm. ovn). Bland abrikoser med revet ingefær, salt og peber. Fordel fyldet i hver kotelet. Krydr med salt og peber.
  2. Form dejen til 4 boller eller et flute (Dejen kan med fordel sættes til hævning på køkkenbordet i 30 min.). Bag brødet på grillens indirekte varme ca. 15 minutter. Eller bag brødet i ovnen ca. 15 minutter.
  3. Grill de fyldte koteletter ca. 6 min på hver side. Vend dem nogle gange. Grilltid i alt ca. 12 min. TIP: Koteletterne kan også steges på en pande, de skal have nogenlunde samme tid.
  4. Knæk den træede ende af aspargesene, kassér den. Pensl aspargesene med olie, krydr med salt og peber. Grill ca. 2 min, indtil de får farve. De skal stadig have bid. 
  5. Skyl og afdryp spinat. Riv citronskal med fx et juliennejern. Ryst citronsaft med olie og sukker.
  6. Læg spinaten på et fad, læg asparges ovenpå, hæld dressing over og drys med citronskal. Servér med koteletter og frisk bagt brød.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2075 kJ (496 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 664 159 32
Kulhydrat 913 218 44
Fedt 498 119 24

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu