Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Bagt kuller med græske kartofler — og tzatziki

(baseret på 331 kunders bedømmelse)

Ingredienser

500 g kartofler
Saft af 1/4 citron
1/4 citron i tern
½ fed hvidløg
1 peberfrugt
Timian
1 spsk olie
25 g sorte oliven
Salt og peber
Tzatziki:
½ agurk
½ fed hvidløg
1 dl yoghurt
Fisk:
2 tomater
275 g kuller eller anden hvid fisk 
½ tsk tørret oregano

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

750 g vaskede kartofler
Saft af 1/4 citron
1/4 citron i tern
1 fed hvidløg
1 peberfrugt
Timian
1½ spsk olie
40 g sorte oliven
Salt og peber
Tzatziki:
1 agurk
1 fed hvidløg
1½ dl yoghurt
Fisk:
3 tomater
415 g kuller eller anden hvid fisk 
1 tsk tørret oregano

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

1 kg vaskede kartofler
Saft af ½ citron
½ citron i tern
1 fed hvidløg
2 peberfrugter
Timian
2 spsk olie
50 g sorte oliven
Salt og peber
Tzatziki:
1 agurk
1 fed hvidløg
2 dl yoghurt
Fisk:
4 tomater
550 g kuller eller anden hvid fisk 
1 tsk tørret oregano

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.
 

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader. Halver kartoflerne, læg dem i et stort ildfast fad.
  2. Pres citronsaft og skær den anden kvarte citron i tern. Pil og hak hvidløg (skal bruges to steder). Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i grove stykker.
  3. Bland citronsaft og -tern, peberfrugt, hvidløg, timian, olie, oliven, salt og peber grundigt sammen med kartoflerne i fadet, bag det i ovnen 30 min.
  4. Skyl agurk, riv groft og pres saften let ud med hænderne. Rør revet agurk og presset hvidløg i yoghurten, smag til med salt og peber. Sæt tzatzikien i køleskabet til den skal bruges.
  5. Skyl tomater og skær i skiver. Læg dem taglagt i et ildfast fad smurt med lidt olie. Skær fisken i 4x4 cm stykker og læg oven på tomaterne. Dryp fisken med lidt olie, krydr med salt og peber og drys med tørret oregano.
  6. 6. Bag fisken i ovnen samme med kartoflerne de sidste 8-10 min.
  7. Server fisk og kartofler sammen med tzatziki.

    Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader. Halver kartoflerne, læg dem i et stort ildfast fad.
  2. Pres citronsaft og skær den anden kvarte citron i tern. Pil og hak hvidløg (skal bruges to steder). Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i grove stykker.
  3. Bland citronsaft og -tern, peberfrugt, hvidløg, timian, olie, oliven, salt og peber grundigt sammen med kartoflerne i fadet, bag det i ovnen 30 min.
  4. Skyl agurk, riv groft og pres saften let ud med hænderne. Rør revet agurk og presset hvidløg i yoghurten, smag til med salt og peber. Sæt tzatzikien i køleskabet til den skal bruges.
  5. Skyl tomater og skær i skiver. Læg dem taglagt i et ildfast fad smurt med lidt olie. Skær fisken i 4x4 cm stykker og læg oven på tomaterne. Dryp fisken med lidt olie, krydr med salt og peber og drys med tørret oregano.
  6. Bag fisken i ovnen samme med kartoflerne de sidste 8-10 min.
  7. Server fisk og kartofler sammen med tzatziki.

    Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader. Halver kartoflerne, læg dem i et stort ildfast fad.
  2. Pres citronsaft og skær den anden halve citron i tern. Pil og hak hvidløg (skal bruges to steder). Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i grove stykker.
  3. Bland citronsaft og -tern, peberfrugt, hvidløg, timian, olie, oliven, salt og peber grundigt sammen med kartoflerne i fadet, bag det i ovnen 30 min.
  4. Skyl agurk, riv groft og pres saften let ud med hænderne. Rør revet agurk og presset hvidløg i yoghurten, smag til med salt og peber. Sæt tzatzikien i køleskabet til den skal bruges.
  5. Skyl tomater og skær i skiver. Læg dem taglagt i et ildfast fad smurt med lidt olie. Skær fisken i 4x4 cm stykker og læg oven på tomaterne. Dryp fisken med lidt olie, krydr med salt og peber og drys med tørret oregano.
  6. 6. Bag fisken i ovnen samme med kartoflerne de sidste 8-10 min.
  7. Server fisk og kartofler sammen med tzatziki.

    Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2162 kJ (517 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 643 154 30
Kulhydrat 1040 249 48
Fedt 479 114 22

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Ovnretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu