Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Fyldig suppe med ising og ris — og groft brød

(baseret på 391 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g ising eller lignende fisk
100 g basmati ris
½ løg 
1 fed hvidløg
200 g gulerødder
Olie
½ spsk karry
½ liter fiskebouillon
- (1 terning + ½ l vand)
1 lille dåse kokosmælk
1 æble
Saft af 1/4 appelsin
2 forårsløg
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g ising eller lignende fisk
100 g basmati ris
½ løg
1 fed hvidløg
200 g gulerødder
Olie
½ spsk karry
½ liter fiskebouillon - (1 terning + ½ l vand)
1 lille dåse kokosmælk
1 æble
Saft af 1/4 appelsin
2 forårsløg
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges. 

Ingredienser

415 g ising eller lignende fisk
200 g basmati ris
1 løg
2 fed hvidløg
300 g gulerødder
Olie
2 tsk karry
3/4 liter fiskebouillon
- (1½ terning + 3/4 l vand)
3/4 dåse kokosmælk
1 æble
Saft af 1/4 - ½ appelsin
2-3 forårsløg
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g ising eller lignende fisk
200 g basmati ris
1 løg
2 fed hvidløg
300 g gulerødder
Olie
2 tsk karry
3/4 liter fiskebouillon
- (1½ terning + 3/4 l vand)
3/4 dåse kokosmælk
1 æble
Saft af 1/4 - ½ appelsin
2-3 forårsløg
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g ising eller lignende fisk
300 g basmati ris
1 løg 
3 fed hvidløg
350 g gulerødder
Olie
1 spsk karry
1 liter fiskebouillon
- (3 terninger + 1 l vand)
1 dåse kokosmælk
1 æble
Saft af ½ appelsin
3 forårsløg
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

700 g ising eller lignende fisk
300 g basmati ris
1 løg
3 fed hvidløg
350 g gulerødder
Olie
1 spsk karry
1 liter fiskebouillon
- (3 terninger + 1 l vand)
1 dåse kokosmælk
1 æble
Saft af ½ appelsin
3 forårsløg
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

700 g ising eller lignende fisk
400 g basmati ris
2 løg 
4 fed hvidløg
500 g gulerødder
Olie
4 tsk karry
1½ liter fiskebouillon
- (3 terninger + 1½ l vand)
1½ dåse kokosmælk
2 æbler
Saft af 1 appelsin
5 forårsløg
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Eller lun brødene på brødristeren. Kog vand til bouillonen.
  2. Kog risene i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydene vand fra.
  3. Hak løg og hvidløg. Snit gulerødder fint. Svits det hele i olie og karry i en stor gryde i 2 min.
  4. Tilsæt fiskebouillon og kokosmælk, lad suppen koge 5 min.
  5. Snit forårsløg fint. Del brødene, lun dem i ovnen ca. 6 min. eller på brødristeren.
  6. Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æble i tern. Tilsæt fisk og æbler til suppen, kog i 2 min. Smag til med appelsinsaft, salt, peber og evt. mere karry.
  7. Tilsæt risene til suppen lige inden servering. Pynt med forårsløg og servér brødet til.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Eller lun brødene på brødristeren. Kog vand til bouillonen. 
  2. Kog risene i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  3. Hak løg og hvidløg. Snit gulerødder fint. Svits det hele i olie og karry i en stor gryde i 2 min.
  4. Tilsæt fiskebouillon og kokosmælk, lad suppen koge 5 min.
  5. Snit forårsløg fint. Del brødene, lun dem i ovnen ca. 6 min.
  6. Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æble i tern. Tilsæt fisk og æbler til suppen, kog i 2 min. Smag til med appelsinsaft, salt, peber og evt. mere karry.
  7. Tilsæt risene til suppen lige inden servering. Pynt med forårsløg og servér brødet til.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Eller lun brødene på brødristeren. Kog vand til bouillonen.
  2. Kog risene i 4½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  3. Hak løg og hvidløg. Snit gulerødder fint. Svits det hele i olie og karry i en stor gryde i 2 min.
  4. Tilsæt fiskebouillon og kokosmælk, lad suppen koge 5 min.
  5. Snit forårsløg fint. Del brødene, lun dem i ovnen ca. 6 min.
  6. Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æble i tern. Tilsæt fisk og æbler til suppen, kog i 2 min. Smag til med appelsinsaft, salt, peber og evt. mere karry.
  7. Tilsæt risene til suppen lige inden servering. Pynt med forårsløg og servér brødet til.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Eller lun brødene på brødristeren. Kog vand til bouillonen.
  2. Kog risene i 4½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. Hæld evt overskydende vand fra.
  3. Hak løg og hvidløg. Snit gulerødder fint. Svits det hele i olie og karry i en stor gryde i 2 min.
  4. Tilsæt fiskebouillon og kokosmælk, lad suppen koge 5 min.
  5. Snit forårsløg fint. Del brødene, lun dem i ovnen ca. 6 min.
  6. Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æble i tern. Tilsæt fisk og æbler til suppen, kog i 2 min. Smag til med appelsinsaft, salt, peber og evt. mere karry.
  7. Tilsæt risene til suppen lige inden servering. Pynt med forårsløg og servér brødet til.

 Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Eller lun brødene på brødristeren. Kog vand til bouillonen.
  2. Kog risene i 6½ dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. Hæld evt overskydende vand fra.
  3. Hak løg og hvidløg. Snit gulerødder fint. Svits det hele i olie og karry i en stor gryde i 2 min.
  4. Tilsæt fiskebouillon og kokosmælk, lad suppen koge 5 min.
  5. Snit forårsløg fint. Del brødene, lun dem i ovnen ca. 6 min.
  6. Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æble i tern. Tilsæt fisk og æbler til suppen, kog i 2 min. Smag til med appelsinsaft, salt, peber og evt. mere karry.
  7. Tilsæt risene til suppen lige inden servering. Pynt med forårsløg og servér brødet til. 

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Eller lun brødene på brødristeren. Kog vand til bouillonen.
  2. Kog risene i 6½ dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. Hæld evt overskydende vand fra.
  3. Hak løg og hvidløg. Snit gulerødder fint. Svits det hele i olie og karry i en stor gryde i 2 min.
  4. Tilsæt fiskebouillon og kokosmælk, lad suppen koge 5 min.
  5. Snit forårsløg fint. Del brødene, lun dem i ovnen ca. 6 min.
  6. Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æble i tern. Tilsæt fisk og æbler til suppen, kog i 2 min. Smag til med appelsinsaft, salt, peber og evt. mere karry.
  7. Tilsæt risene til suppen lige inden servering. Pynt med forårsløg og servér brødet til. 

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Eller lun brødene på brødristeren. Kog vand til bouillonen.
  2. Kog risene i 9 dl vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. Hæld evt overskydende vand fra.
  3. Hak løg og hvidløg. Snit gulerødder fint. Svits det hele i olie og karry i en stor gryde i 2 min.
  4. Tilsæt fiskebouillon og kokosmælk, lad suppen koge 5 min.
  5. Snit forårsløg fint. Del brødene, lun dem i ovnen ca. 6 min.
  6. Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æblerne i tern. Tilsæt fisk og æbler til suppen, kog i 2 min. Smag til med appelsinsaft, salt, peber og evt. mere karry.
  7. Tilsæt risene til suppen lige inden servering. Pynt med forårsløg og servér brødet til.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 3641 kJ (870 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 741 177 20
Kulhydrat 1756 420 48
Fedt 1144 273 31

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Suppe

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu