Butternutsquashsuppe
35
4 dages holdbarhed

Butternutsquashsuppe

I denne lækre, vegetariske græskarsuppe er der smagsnuancer fra både det stærke, krydrede og søde køkken. Serveres med topping af ristede græskarkerner og groft brød.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Butternut græskar
1 stk
Rød chili
1 stk
Løg
1½ stk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
2 terning
Ingefær
15 g
Appelsin
1 stk
Kokosmælk
2 dl
Græskarkerner
2 spsk
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 888 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 129 g
  • Protein 20 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl butternutsquash, og skær kødet i tern. Kog 1 l vand til bouillonen. Hak chilien groft. Fjern frøvægge og frø, hvis du ikke vil have det for stærkt. Skær 1-2 løg i tern.
  2. Kom butternutsquash, chili og løg i en gryde, vend med 2 tsk olie og salt. Hæld kogende vand med 2 terninger bouillon opløst i over og lad det simre i 12 min.
  3. Skræl og riv ingefær. Riv appelsinskal og pres saften. Kom det i suppen sammen med ingefær og kokosmælk. Varm det hele godt igennem. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.
  4. Rist 2 spsk græskarkerner på panden, og drys dem på suppen.
  5. Varm brødene på en brødrister og servér dem til.