Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Fyldig middags salat med mørbrad — og friske blommer

(baseret på 340 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1½ dl perlebyg eller -spelt
1 lille svinemørbrad
½ tsk tørret rosmarin
Salt og peber
Olie til stegning
2 skiver lufttørret skinke
400 g rødbeder
2 blommer
Salat
Persille
½ spsk olie (gerne olivenolie)
1 fed hvidløg / 1/3 solo
Salt og peber

Ingredienser

1½ dl perlebyg eller -spelt
1 svinemørbrad
½ tsk tørret rosmarin
Salt og peber
½ spsk olie til stegning
2 skiver serranoskinke
400 g rødbeder
2 blommer
Salat
Persille
½ spsk olie (gerne olivenolie)
1 fed hvidløg / 1/3 solo
Salt og peber

Ingredienser

2½ dl perlebyg eller -spelt
1 svinemørbrad
1 tsk tørret rosmarin
Salt og peber
3/4 spsk olie til stegning
4 skiver lufttørret skinke
600 g rødbeder
3 blommer
Salat
Persille
3/4 spsk olie (gerne olivenolie)
1 fed hvidløg / 1/3 solo
Salt og peber

Ingredienser

2½ dl perlebyg eller -spelt
1 stor svinemørbrad
1 tsk tørret rosmarin
Salt og peber
3/4 spsk olie til stegning
4 skiver serranoskinke
600 g rødbeder
3 blommer
Salat
Persille
3/4 spsk olie (gene olivenolie)
1 fed hvidløg / 1/3 solo
Salt og peber

Ingredienser

3 dl perlebyg eller -spelt
1 stor svinemørbrad
1 tsk tørret rosmarin
Salt og peber
1 spsk olie til stegning
4 skiver serranoskinke
800 g rødbeder
4 blommer
Salat
Persille
1 spsk olie (gerne olivenolie)
1-2 fed hvidløg / ½ solo
Salt og peber

Ingredienser

3 dl perlebyg eller -spelt
2 små svinemørbrad
2 tsk tørret rosmarin
Salt og peber
1 spsk olie til stegning
6 skiver serranoskinke
800 g rødbeder
4 blommer
Salat
Persille
1 spsk olie (gerne olivenolie)
1-2 fed hvidløg / ½ solo
Salt og peber

Ingredienser

5 dl perlebyg eller -spelt
2 svinemørbrad
2 tsk tørret rosmarin
Salt og peber
Olie til stegning
8 skiver lufttørret skinke
1,2 kg g rødbeder
6 blommer
Salat
Persille
2 spsk olie (gerne olivenolie)
2 fed hvidløg / 2/3 solo
Salt og peber

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend rødbeder med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Kog perlebyg/-spelt i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min . Afdryp og afkøl kornene.
  3. Afpuds mørbraden. Krydr mørbraden med rosmarin, salt og peber. Varm olie på en pande og brun mørbraden godt på alle sider. Læg skinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbraden herpå. Svøb mørbraden i skinke.
  4. Steg mørbrad og rødbeder i ovnen med rødbederne nederst. Tag mørbraden ud efter ca. 20 min og bag rødbederne videre i ca. 10 min.til de er møre.
  5. Skær blommer i kvarte. Skyl og slyng salaten godt. Skyl og hak persille og vend med perlebyg/-spelt sammen med presset hvidløg, olie, rødbeder, blommer og salat. Krydr med salt og peber.
  6. Skær kødet i skiver og anret på med salaten eller server den ved siden af..

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend rødbeder med olie og læg dem på en bageplade beklæødt med bagepapir.
  2.  Kog perlebyg/-spelt i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min . Afdryp og afkøl kornene.
  3. Afpuds mørbraden. Krydr mørbraden med rosmarin, salt og peber. Varm olien på en pande og brun mørbraden godt på alle sider. Læg skinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbraden herpå. Svøb mørbraden i skinke.
  4. Steg mørbrad og rødbeder i ovnen. med rødbederne nederst. Tag mørbraden ud efter ca. 20 min og bag rødbederne videre i ca. 10 min.til de er møre.
  5. Skær blommer i kvarte. Skyl og slyng salaten godt. Skyl og hak persille og vend med perlebyg/-spelt sammen med presset hvidløg, olie, rødbeder, blommer og salat. Krydr med salt og peber.
  6. Skær kødet i skiver og anret på salaten eller server ved siden af.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend rødbeder med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Kog perlebyg/-spelt i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min . Afdryp og afkøl kornene.
  3. Afpuds mørbraden. Krydr mørbraden med rosmarin, salt og peber. Varm olien på en pande og brun mørbraden godt på alle sider. Læg skinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbraden herpå. Svøb mørbraden i skinke.
  4. Steg mørbrad og rødbeder i ovnen med rødbederne nederst. Tag mørbraden ud efter ca. 20 min. og bag rødbederne videre i ca. 10 min til de er møre.
  5. Skær blommer i kvarte. Skyl og slyng salaten godt. Skyl og hak persille og vend med perlebyg/-spelt sammen med presset hvidløg, olie, rødbeder, blommer og salat. Krydr med salt og peber.
  6. Skær kødet i skiver og anret på salaten eller server ved siden af.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend rødbeder med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir..
  2. Kog perlebyg/-spelt i 5 vand tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min . Afdryp og afkøl kornene.
  3. Afpuds mørbraden. Krydr mørbraden med rosmarin, salt og peber. Varm olien på en pande og brun mørbraden godt på alle sider. Læg skinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbraden herpå. Svøb mørbraden i skinke.
  4. Steg mørbrad og rødbeder i ovnen med rødbederne nederst. Tag mørbraden ud efter ca. 20 min og bag rødbederne videre i ca. 10 min.til de er møre.
  5. Skær blommer i kvarte. Skyl og slyng salaten godt. Skyl og hak persille og vend med perlebyg/-spelt sammen med presset hvidløg, olie, rødbeder, blommer og salat. Krydr med salt og peber.
  6. Skær kødet i skiver og anret på salaten eller server dem til.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend rødbeder med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Kog perlebyg/-spelt i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 20 min. Når perlerne er færdigkogte, hældes overskydende vand fra.
  3. Afpuds mørbraden. Krydr mørbraden med rosmarin, salt og peber. Varm olien på en pande og brun mørbraden godt på alle sider. Læg skinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbraden herpå. Svøb mørbraden i skinke.
  4. Steg mørbrad og rødbeder i ovnen med rødbeder nederst. Tag mørbraden ud efter ca. 20 min og bag rødbederne videre i ca. 10 min.til de er møre.
  5. Skær blommer i kvarte. Skyl og slyng salaten godt. Skyl og hak persille og vend med perlebyg/-spelt sammen med presset hvidløg, olie, rødbeder, blommer og salat. Krydr med salt og peber.
  6. Skær kødet i skiver og anret på salaten eller server det til.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend rødbeder med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Kog perlebyg/-spelt i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i ca. 20 min . Afdryp og afkøl kornene.
  3. Afpuds mørbraden. Krydr mørbraderne med rosmarin, salt og peber. Varm olien på en pande og brun mørbraden godt på alle sider. Læg skinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbraden herpå. Svøb mørbraden i skinke.
  4. Steg mørbrad og rødbeder i ovnen med rødbeder nederst. Tag mørbraden ud efter ca. 20 min og bag rødbederne videre i ca. 10 min.til de er møre.
  5. Skær blommer i kvarte. Skyl og slyng salaten godt. Skyl og hak persille og vend med perlebyg/-spelt sammen med presset hvidløg, olie, rødbeder, blommer og salat. Krydr med salt og peber.
  6. Skær kødet i skiver og anret på salaten eller server det til.

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend rødbeder med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Kog perlebyg/-spelt i 1 l vand tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min . Afdryp og afkøl kornene.
  3. Afpuds mørbraden. Krydr mørbraderne med rosmarin, salt og peber. Varm olie på en pande og brun mørbrad godt på alle sider. Læg skinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbrad herpå. Svøb mørbraden i skinke.
  4. Steg mørbrad og rødbeder i ovnen med rødbederne nederst. Tag mørbrad ud efter ca. 20 min og bag rødbederne videre i ca. 10 min.til de er møre.
  5. Skær blommer i kvarte. Skyl og slyng salaten godt. Skyl og hak persille og vend med perlebyg/-spelt sammen med presset hvidløg, olie, rødbeder, blommer og salat. Krydr med salt og peber.
  6. Skær kødet i skiver og anret på med salaten eller server den ved siden af..

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 2683 kJ (641 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 903 216 34
Kulhydrat 1115 266 42
Fedt 665 159 25

Er du sulten efter mere?

Aftensmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu