Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Lune tortillas med kødfyld

(baseret på 474 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Kødfyld:
300 g hakket svinekød 
ca. 100 g gulerod 
½ løg 
½ spsk olie 
1 1/4 dl tomatpuré 
1 dl bouillon (½ terning + 1 dl kogende vand) 
½ fed hvidløg 
1/4 tsk stødt spidskommen 
salt og peber
Tilbehør:
6 tortillas
ca. 200 g gulerødder 
1 peberfrugt
Salat 
1½ dl creme frisk 9% 
100 g revet ost

Ingredienser

Kødfyld:
450 g hakket svinekød 
100 g gulerod 
½ løg 
½ spsk olie 
1 1/4 dl tomatpuré 
1 dl bouillon (½ terning + 1 dl kogende vand) 
½ fed hvidløg 
1/4 tsk stødt spidskommen 
Salt og peber
Tilbehør: 
6 tortillas
200 g gulerødder 
1 peberfrugt
Lidt salat 
1½ dl creme frisk
100 g revet ost

Ingredienser

Kødfyld:
450 g hakket svinekød 
100 g gulerod 
3/4 løg 
3/4 spsk olie 
1 3/4 dl tomatpuré 
1½ dl bouillon (3/4 terning + 1½ dl vand)
3/4 fed hvidløg 
½ tsk stødt spidskommen 
Salt og peber
Tilbehør:
8 tortillas
300 g gulerødder 
1½ peberfrugt
Lidt salat 
1 3/4 dl creme frisk
125 g revet ost

Ingredienser

Kødfyld:
600 g hakket svinekød
100 g gulerod
3/4 løg
3/4 spsk olie
1 3/4 dl tomatpuré
1½ dl bouillon (3/4 terning + 1½ dl vand)
3/4 fed hvidløg
½ tsk stødt spidskommen
Salt og peber
Tilbehør:
8 tortillas
300 g gulerødder
1½ peberfrugt
Lidt salat
1 3/4 dl creme frisk 
125 g revet ost

Ingredienser

Kødfyld:
600 g hakket svinekød
100 g gulerod
1 løg
1 spsk olie 
2½ dl tomatpuré
2 dl bouillon (1 terning + 2 dl vand)
1 fed hvidløg
1 tsk stødt spidskommen 
Salt og peber 
Tilbehør:
12 tortillas
400 g gulerødder
2 peberfrugter
Lidt salat 
2 dl creme frisk
175 g revet ost

Ingredienser

Kødfyld:
900 g hakket svinekød
100 g gulerod
1 løg
1 spsk olie
2½ dl tomatpuré
2 dl bouillon (1 terning + 2 dl kogende vand)
1 fed hvidløg
1 tsk stødt spidskommen
Salt og peber
Tilbehør:
12 tortillas
400 g gulerødder
2 peberfrugter
Lidt salat
2 dl creme frisk
175 g revet ost

Ingredienser

Kødfyld:
900 g hakket svinekød 
200 g gulerod 
1½ løg 
1½ spsk olie 
3½ dl tomatpuré 
3 dl bouillon (1½ terning + 3 dl kogende vand) 
1½ fed / ½ solo hvidløg 
1½ tsk stødt spidskommen 
Salt og peber
Tilbehør: 
16 tortillas
500 g gulerødder 
3 peberfrugt
Lidt salat 
3 dl creme frisk
275 g revet ost

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl gulerødderne. Skær gulerod til kødfyldet i små tern, gem resten af gulerødderne til senere. Pil løg, hak i små tern.
  2. Kom olie i en gryde. Varm olien op og svits gulerødder, løg og kød i gryden, til kødet skifter farve.
  3. Opløs halvdelen af bouillonterningen i kogt vand. Kom tomatpuré, bouillon, presset hvidløg og spidskommen med i gryden. Kog i 15-20 min. uden låg, det skal være ret tyktflydende. Smag til med salt og peber
  4. Tænd ovnen på 175 grader. Tag tortillas ud af posen og pak dem ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 10 min. Eller varm dem i microovn (uden stanniol) ca. 20 sek. pr stk.
  5. Skær resten af gulerødderne i stave. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær i stave. Skyl salat, skær eller riv i mindre stykker.
  6. Fyld tortillas med kødfyld, cremefraiche og revet ost. TIP: Man kan også stille ingredienserne på bordet hver for sig, så hver fylder sin egen tortilla. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl gulerødderne. Skær gulerod til kødfyldet i små tern, gem resten af gulerødderne til senere. Pil løg, hak i små tern.
  2. Kom olie i en gryde. Varm olien op og svits gulerødder, løg og kød i gryden, til kødet skifter farve.
  3. Opløs halvdelen af bouillonterningen i kogt vand. Kom tomatpuré, bouillon, presset hvidløg og spidskommen med i gryden. Kog i 15-20 min. uden låg, det skal være ret tyktflydende. Smag til med salt og peber.
  4. Tænd ovnen på 175 grader. Tag tortillas ud af posen og pak dem ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 10 min. Eller varm dem i microovn (uden stanniol) ca. 20 sek. pr stk.
  5. Skær resten af gulerødderne i stave. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær i stave. Skyl salat, skær eller riv i mindre stykker.
  6. Fyld tortillas med kødfyld, cremefraiche og revet ost. TIP: Man kan også stille ingredienserne på bordet hver for sig, så hver fylder sin egen tortilla.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl gulerødderne. Skær gulerod til kødfyldet i små tern, gem resten af gulerødderne til senere. Pil løg, hak i små tern.
  2. Kom olie i en gryde. Varm olien op og svits gulerødder, løg og kød i gryden, til kødet skifter farve.
  3. Opløs halvdelen af bouillonterningen i kogt vand. Kom tomatpuré, bouillon, presset hvidløg og spidskommen med i gryden. Kog i 15-20 min. uden låg, det skal være ret tyktflydende. Smag til med salt og peber.
  4. Tænd ovnen på 175 grader. Tag tortillas ud af posen og pak dem ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 10 min. Eller varm dem i microovn (uden stanniol) ca. 20 sek. pr stk.
  5. Skær resten af gulerødderne i stave. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær i stave. Skyl salat, skær eller riv i mindre stykker.
  6. Fyld tortillas med kødfyld, cremefraiche og revet ost. TIP: Man kan også stille ingredienserne på bordet hver for sig, så hver fylder sin egen tortilla.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl gulerødderne. Skær gulerod til kødfyldet i små tern, gem resten af gulerødderne til senere. Pil løg, hak i små tern.
  2. Kom olie i en gryde. Varm olien op og svits gulerødder, løg og kød i gryden, til kødet skifter farve.
  3. Opløs halvdelen af bouillonterningen i kogt vand. Kom tomatpuré, bouillon, presset hvidløg og spidskommen med i gryden. Kog i 15-20 min. uden låg, det skal være ret tyktflydende. Smag til med salt og peber.
  4. Tænd ovnen på 175 grader. Tag tortillas ud af posen og pak dem ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 10 min. Eller varm dem i microovn (uden stanniol) ca. 20 sek. pr stk.
  5. Skær resten af gulerødderne i stave. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær i stave. Skyl salat, skær eller riv i mindre stykker.
  6. Fyld tortillas med kødfyld, cremefraiche og revet ost. TIP: Man kan også stille ingredienserne på bordet hver for sig, så hver fylder sin egen tortilla.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl gulerødderne. Skær gulerod til kødfyldet i små tern, gem resten af gulerødderne til senere. Pil løg, hak i små tern.
  2. Kom olie i en gryde. Varm olien op og svits gulerødder, løg og kød i gryden, til kødet skifter farve.
  3. Opløs halvdelen af bouillonterningen i kogt vand. Kom tomatpuré, bouillon, presset hvidløg og spidskommen med i gryden. Kog i 15-20 min. uden låg, det skal være ret tyktflydende. Smag til med salt og peber.
  4. Tænd ovnen på 175 grader. Tag tortillas ud af posen og pak dem ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 10 min. Eller varm dem i microovn (uden stanniol) ca. 20 sek. pr stk.
  5. Skær resten af gulerødderne i stave. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær i stave. Skyl salat, skær eller riv i mindre stykker.
  6. Fyld tortillas med kødfyld, cremefraiche og revet ost. TIP: Man kan også stille ingredienserne på bordet hver for sig, så hver fylder sin egen tortilla.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl gulerødderne. Skær gulerod til kødfyldet i små tern, gem resten af gulerødderne til senere. Pil løg, hak i små tern.
  2. Kom olie i en gryde. Varm olien op og svits gulerødder, løg og kød i gryden, til kødet skifter farve.
  3. Opløs halvdelen af bouillonterningen i kogt vand. Kom tomatpuré, bouillon, presset hvidløg og spidskommen med i gryden. Kog i 15-20 min. uden låg, det skal være ret tyktflydende. Smag til med salt og peber.
  4. Tænd ovnen på 175 grader. Tag tortillas ud af posen og pak dem ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 10 min. Eller varm dem i microovn (uden stanniol) ca. 20 sek. pr stk.
  5. Skær resten af gulerødderne i stave. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær i stave. Skyl salat, skær eller riv i mindre stykker.
  6. Fyld tortillas med kødfyld, cremefraiche og revet ost. TIP: Man kan også stille ingredienserne på bordet hver for sig, så hver fylder sin egen tortilla.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl gulerødderne. Skær gulerod til kødfyldet i små tern, gem resten af gulerødderne til senere. Pil løg, hak i små tern.
  2. Kom olie i en gryde. Varm olien op og svits gulerødder, løg og kød i gryden, til kødet skifter farve.
  3. Opløs halvdelen af bouillonterningen i kogt vand. Kom tomatpuré, bouillon, presset hvidløg og spidskommen med i gryden. Kog i 15-20 min. uden låg, det skal være ret tyktflydende. Smag til med salt og peber.
  4. Tænd ovnen på 175 grader. Tag tortillas ud af posen og pak dem ind i stanniol, varm dem i ovnen ca. 10 min. Eller varm dem i microovn (uden stanniol) ca. 20 sek. pr stk.
  5. Skær resten af gulerødderne i stave. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær i stave. Skyl salat, skær eller riv i mindre stykker.
  6. Fyld tortillas med kødfyld, cremefraiche og revet ost. TIP: Man kan også stille ingredienserne på bordet hver for sig, så hver fylder sin egen tortilla.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2821 kJ (674 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 677 162 24
Kulhydrat 931 223 33
Fedt 1213 290 43

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Mexicansk mad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu