Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Sprød kuller med grov broccoli-kartoffelmos

(baseret på 578 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 bagekartofler
½ broccoli
1 spsk olivenolie
275 g kullerfilet (eller tilsvarende hvid fisk)
1 bæger pasteuriseret æggehvide
½ dl rasp
1 tsk fennikelfrø
½ tsk paprika
1-2 spsk olie  
Salt og peber
 

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges. 

Ingredienser

2 bagekartofler
½ broccoli
1 spsk olivenolie
415 g kullerfilet (eller tilsvarende hvid fisk)
1 bæger pasteuriseret æggehvide
½ dl rasp
1 tsk fennikelfrø
½ tsk paprika
1-2 spsk olie  
Salt og peber
 

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.
 

Ingredienser

3 bagekartofler
1 broccoli
1 spsk olivenolie
415 g kullerfilet (eller tilsvarende hvid fisk)
1 bæger pasteuriseret æggehvide
1 dl rasp
1½ tsk fennikelfrø
1 tsk paprika
1½-2 spsk olie  
Salt og peber 


Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

3 bagekartofler
1 broccoli
1½ spsk olivenolie
550 g kullerfilet (eller tilsvarende hvid fisk)
1 bæger pasteuriseret æggehvide
1 dl rasp
1½ tsk fennikelfrø
1 tsk paprika
1½ spsk olie  
Salt og peber 

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

4 bagekartofler
1 broccoli
2 spsk olivenolie
550 g kullerfilet (eller tilsvarende hvid fisk)
2 bægre pasteuriseret æggehvide
1½ dl rasp
2 tsk fennikelfrø
1 tsk paprika
2-2½ spsk olie
Salt og peber 

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges. 

Ingredienser

4 bagekartofler
1 broccoli
2 spsk olivenolie
825 g kullerfilet (eller tilsvarende hvid fisk)
2 bæger pasteuriseret æggehvide
1½ dl rasp
2 tsk fennikelfrø
1 tsk paprika
2 spsk olie  
Salt og peber 

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

6 bagekartofler
2 broccoli
3 spsk olivenolie
825 g kullerfilet (eller tilsvarende hvid fisk)
2 bæger pasteuriseret æggehvide
2 dl rasp
3 tsk fennikelfrø
1½ tsk paprika
4-5 spsk olie  
Salt og peber  

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern og kog dem i en gryde lige dækket med vand ca. 20 min. under låg. Efter 12 min. tilsættes broccolien skåret i grove stykker.
  2. Hæld æggehvide i en skål og vend fisken heri.
  3. Hak fennikelfrø fint. Hæld rasp i en plasticpose og tilsæt fennikelfrø og paprika. Vend fisken i paneringen i posen – ryst posen.
  4. Steg fisken i olie 3-4 min. på hver side ved mellemhøj varme.
  5. Hæld vandet fra kartofler og broccoli og pisk (med elpisker) igennem med olivenolie. Smag til med salt og peber.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern og kog dem i en gryde lige dækket med vand ca. 20 min. under låg. Efter 12 min. tilsættes broccolien skåret i grove stykker.
  2. Hæld æggehvide i en skål og vend fisken heri.
  3. Hak fennikelfrø fint. Hæld rasp i en plasticpose og tilsæt fennikelfrø og paprika. Vend fisken i paneringen i posen – ryst posen.
  4. Steg fisken i olie 3-4 min. på hver side ved mellemhøj varme.
  5. Hæld vandet fra kartofler og broccoli og pisk (med elpisker) igennem med olivenolie. Smag til med salt og peber.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern og kog dem i en gryde lige dækket med vand ca. 20 min. under låg. Efter 12 min. tilsættes broccolien skåret i grove stykker.
  2. Hæld æggehvide i en skål og vend fisken heri.
  3. Hak fennikelfrø fint. Hæld rasp i en plasticpose og tilsæt fennikelfrø og paprika. Vend fisken i paneringen i posen – ryst posen.
  4. Steg fisken i olie 3-4 min. på hver side ved mellemhøj varme.
  5. Hæld vandet fra kartofler og broccoli og pisk (med elpisker) igennem med olivenolie. Smag til med salt og peber.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern og kog dem i en gryde lige dækket med vand ca. 20 min. under låg. Efter 12 min. tilsættes broccolien skåret i grove stykker.
  2.  Hæld æggehvide i en skål og vend fisken heri.
  3. Hak fennikelfrø fint. Hæld rasp i en plasticpose og tilsæt fennikelfrø og paprika. Vend fisken i paneringen i posen – ryst posen.
  4. Steg fisken i olie 3-4 min. på hver side ved mellemhøj varme.
  5. Hæld vandet fra kartofler og broccoli og pisk (med elpisker) igennem med olivenolie. Smag til med salt og peber.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern og kog dem i en gryde lige dækket med vand ca. 20 min. under låg. Efter 12 min. tilsættes broccolien skåret i grove stykker.
  2. Hæld æggehvide i en skål og vend fisken heri.
  3. Hak fennikelfrø fint. Hæld rasp i en plasticpose og tilsæt fennikelfrø og paprika. Vend fisken i paneringen i posen – ryst posen.
  4. Steg fisken i olie 3-4 min. på hver side ved mellemhøj varme.
  5. Hæld vandet fra kartofler og broccoli og pisk (med elpisker) igennem med olivenolie. Smag til med salt og peber.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern og kog dem i en gryde lige dækket med vand ca. 20 min. under låg. Efter 12 min. tilsættes broccolien skåret i grove stykker.
  2. Hæld æggehvide i en skål og vend fisken heri.
  3. Hak fennikelfrø fint. Hæld rasp i en plasticpose og tilsæt fennikelfrø og paprika. Vend fisken i paneringen i posen – ryst posen.
  4. Steg fisken i olie 3-4 min. på hver side ved mellemhøj varme.
  5. Hæld vandet fra kartofler og broccoli og pisk (med elpisker) igennem med olivenolie. Smag til med salt og peber.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern og kog dem i en gryde lige dækket med vand ca. 20 min. under låg. Efter 12 min. tilsættes broccolien skåret i grove stykker.
  2. Hæld æggehvide i en skål og vend fisken heri.
  3. Hak fennikelfrø fint. Hæld rasp i en plasticpose og tilsæt fennikelfrø og paprika. Vend fisken i paneringen i posen – ryst posen.
  4. Steg fisken i olie 3-4 min. på hver side ved mellemhøj varme.
  5. Hæld vandet fra kartofler og broccoli og pisk (med elpisker) igennem med olivenolie. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2407 kJ (575 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 686 164 29
Kulhydrat 1088 260 45
Fedt 633 151 26

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu