Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Kyllingekrebinetter med estragondip — kikærtesalat og kartofler

(baseret på 318 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g kartofler
Frisk estragon
Salt og peber 
300 g hakket kylling
Olie 
2 dl creme frisk 9 % 
1 spsk sød sennep
40 g babyspinat
½ dåse kikærter
2 spsk citrusvinaigrette


TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

600 g kartofler
Frisk estragon
Salt og peber 
400 g hakket kylling
Olie 
2 dl creme frisk 9 % 
1 spsk sød sennep
40 g babyspinat
½ dåse kikærter
2 spsk citrusvinaigrette

TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

1 kg kartofler
Frisk estragon
Salt og peber 
400 g hakket kylling 
Olie
3 dl creme frisk 9 % 
1½ spsk sød sennep
60 g babyspinat
1 dåse kikærter
3 spsk citrusvinaigrette 



TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

1 kg kartofler
Frisk estragon
Salt og peber 
600 g hakket kylling 
Olie
3 dl creme frisk 9 % 
1½ spsk sød sennep
60 g babyspinat
1 dåse kikærter
3 spsk citrusvinaigrette 



TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

1,2 kg kartofler
Frisk estragon
Salt og peber 
600 g hakket kylling 
Olie 
4 dl creme frisk 9 % 
2 spsk sød sennep
75 g babyspinat
1 dåse kikærter
4 spsk citrusvinaigrette


TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

1,2 kg kartofler
Frisk estragon
Salt og peber 
800 g hakket kylling 
Olie 
4 dl creme frisk 9 % 
2 spsk sød sennep
75 g babyspinat
1 dåse kikærter
4 spsk citrusvinaigrette


TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

1,2 kg kartofler
Frisk estragon
Salt og peber 
800 g hakket kylling
Olie 
6 dl creme frisk 9 % 
3 spsk sød sennep
125 g babyspinat
2 dåser kikærter
6 spsk citrusvinaigrette 


TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca.  i 14 min. under låg.
  2. Skyl estragon og hak fint (gem halvdelen til dippen). Rør kylling med estragon, salt og peber, og form 4 små flade krebinetter.
  3. Varm olie op på en pande, brun krebinetterne, ca. 5 min på hver side
  4. Rør creme fraiche, estragon og sød sennep sammen, smag til med salt og peber.
  5. Hæld væden fra kikærterne. Skyl babyspinat og kikærter grundigt, vend med citrusvinaigrette.
  6. Servér kyllingekrebinetterne med kartofler, salat og dip.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. i 14 min. under låg.
  2. Skyl estragon og hak fint (gem halvdelen til dippen). Rør kylling med estragon, salt og peber, og form 4 små flade krebinetter.
  3. Varm olie op på en pande, brun krebinetterne, ca. 5 min på hver side
  4. Rør creme fraiche, estragon og sød sennep sammen, smag til med salt og peber.
  5. Hæld væden fra kikærterne. Skyl babyspinat og kikærter grundigt, vend med citrusvinaigrette.
  6. Servér kyllingekrebinetterne med kartofler, salat og dip.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. i 14 min. under låg.
  2. Skyl estragon og hak fint (gem halvdelen til dippen). Rør kylling med estragon, salt og peber, og form 6 små flade krebinetter.
  3. Varm olie op på en pande, brun krebinetterne, ca. 5 min på hver side.
  4. Rør creme fraiche, estragon og sød sennep sammen, smag til med salt og peber.
  5. Hæld væden fra kikærterne. Skyl babyspinat og kikærter grundigt, vend med citrusvinaigrette.
  6. Servér kyllingekrebinetterne med kartofler, salat og dip.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. i 14 min. under låg.
  2. Skyl estragon og hak fint (gem halvdelen til dippen). Rør kylling med estragon, salt og peber, og form 6 små flade krebinetter.
  3. Varm olie op på en pande, brun krebinetterne, ca. 5 min på hver side.
  4. Rør creme fraiche, estragon og sød sennep sammen, smag til med salt og peber.
  5. Hæld væden fra kikærterne. Skyl babyspinat og kikærter grundigt, vend med citrusvinaigrette.
  6. Servér kyllingekrebinetterne med kartofler, salat og dip.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. i 14 min. under låg.
  2. Skyl estragon og hak fint (gem halvdelen til dippen). Rør kylling med estragon, salt og peber, og form 8 små flade krebinetter.
  3. Varm olie op på en pande, brun krebinetterne, ca. 5 min på hver side.
  4. Rør creme fraiche, estragon og sød sennep sammen, smag til med salt og peber.
  5. Hæld væden fra kikærterne. Skyl babyspinat og kikærter grundigt, vend med citrusvinaigrette.
  6. Servér kyllingekrebinetterne med kartofler, salat og dip.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. i 14 min. under låg.
  2. Skyl estragon og hak fint (gem halvdelen til dippen). Rør kylling med estragon, salt og peber, og form 8 små flade krebinetter.
  3. Varm olie op på en pande, brun krebinetterne, ca. 5 min på hver side.
  4. Rør creme fraiche, estragon og sød sennep sammen, smag til med salt og peber.
  5. Hæld væden fra kikærterne. Skyl babyspinat og kikærter grundigt, vend med citrusvinaigrette.
  6. Servér kyllingekrebinetterne med kartofler, salat og dip.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. i 14 min. under låg.
  2. Skyl estragon og hak fint (gem halvdelen til dippen). Rør kylling med estragon, salt og peber, og form 12 små flade krebinetter.
  3. Varm olie op på en pande, brun krebinetterne, ca. 5 min på hver side.
  4. Rør creme fraiche, estragon og sød sennep sammen, smag til med salt og peber.
  5. Hæld væden fra kikærterne. Skyl babyspinat og kikærter grundigt, vend med citrusvinaigrette.
  6. Servér kyllingekrebinetterne med kartofler, salat og dip.

Næringsindhold pr. person

Energi: 4033 kJ (964 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 1077 257 27
Kulhydrat 1944 465 48
Fedt 1012 242 25

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu