Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Grillet kalkun med tzatziki — og krydrede ris

(baseret på 1063 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 kalkunschnitzler
3 tomater
Olie
Salt og peber
200 g basmati ris
Salt og peber
3-4 forårsløg
Kørvel
200 g tzatziki

Ingredienser

3 kalkunschnitzler
4 tomater
Olie
Salt og peber
300 g basmati ris
Salt og peber
4 forårsløg
Kørvel
300 g tzatziki

Ingredienser

4 kalkunschnitzler
5 tomater
Olie
Salt og peber
400 g basmati ris
Salt og peber
5-6 forårsløg
Kørvel
400 g tzatziki

Ingredienser

6 kalkunschnitzler
8 tomater
Olie
Salt og peber
500 g basmati ris
Salt og peber
8-9 forårsløg
Kørvel
400 g tzatziki

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd grillen.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Rens forårsløg, snit fint. Kom dem i gryden med risene i de sidste 3 min. af trækketiden.
  4. Halvér tomaterne. Pensl schnitzlerne med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill dem 3-4 min. på hver side. Læg tomaterne med skærefladen nedad på grillen, vend dem efter ca. 2 min. TIP: Læg tomaterne på et stykke staniol hvis du vil være sikker på de ikke hænger fast i grillristen.
  5. Snit kørvel fint, vend det med de kogte ris. 
  6. Servér schnitzlerne med grillede tomater, tzatziki og ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd grillen.
  2. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Rens forårsløg, snit fint. Kom dem i gryden med risene i de sidste 3 min. af trækketiden.
  4. Halvér tomaterne. Pensl schnitzlerne med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill dem 3-4 min. på hver side. Læg tomaterne med skærefladen nedad på grillen, vend dem efter ca. 2 min. TIP: Læg tomaterne på et stykke staniol hvis du vil være sikker på de ikke hænger fast i grillristen.
  5. Snit kørvel fint, vend det med de kogte ris.
  6. Servér schnitzlerne med stegte tomater, tzatziki og ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd grillen.
  2. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Rens forårsløg, snit fint. Kom dem i gryden med risene i de sidste 3 min. af trækketiden.
  4. Halvér tomaterne. Pensl schnitzlerne med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill dem 3-4 min. på hver side. Læg tomaterne med skærefladen nedad på grillen, vend dem efter ca. 2 min. TIP: Læg tomaterne på et stykke staniol hvis du vil være sikker på de ikke hænger fast i grillristen.
  5. Snit kørvel fint, vend det med de kogte ris.
  6. Servér schnitzlerne med stegte tomater, tzatziki og ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd grillen.
  2. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Rens forårsløg, snit fint. Kom dem i gryden med risene i de sidste 3 min. af trækketiden.
  4. Halvér tomaterne. Pensl schnitzlerne med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill dem 3-4 min. på hver side. Læg tomaterne med skærefladen nedad på grillen, vend dem efter ca. 2 min. TIP: Læg tomaterne på et stykke staniol hvis du vil være sikker på de ikke hænger fast i grillristen.
  5. Snit kørvel fint, vend det med de kogte ris.
  6. Servér schnitzlerne med stegte tomater, tzatziki og ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2869 kJ (686 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 850 203 30
Kulhydrat 1586 379 55
Fedt 433 103 15

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu