Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

BBQ-kyllingekøller og bådkartofler — med birkes og rå bolsjebeder

(baseret på 299 kunders bedømmelse)

Ingredienser

500 g kyllingekøller med bbq-marinade
3 bagekartofler
1½ spsk blå birkes
250 g bolsjebeder eller rødbeder
2 spsk hindbærvinaigrette
Rucola
Salt og peber
Olie

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

750 g kyllingekøller med bbq-marinade
4-5 bagekartofler
2½ spsk blå birkes
375 g bolsjebeder eller rødbeder
3 spsk hindbærvinaigrette
Rucola
Salt og peber
Olie
 

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

1 kg kyllingekøller med bbq-marinade
6 bagekartofler
3 spsk blå birkes
500 g bolsjebeder eller rødbeder
4 spsk hindbærvinaigrette
Rucola
Salt og peber
Olie

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

1½ kg kyllingekøller med bbq-marinade
8 bagekartofler
4 spsk blå birkes
750 g bolsjebeder eller rødbeder
6 spsk hindbærvinaigrette
Rucola
Salt og peber
Olie

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader. Åbn posen med kyllingekøller. Læg dem på en bageplade med bagepapir og sæt i ovnen med det samme. De skal have ca. 20 min, tjek de er gennemstegte.
  2. Skær kartoflerne i tynde både. Læg dem i en stor bradepande med bagepapir, Vend dem godt med salt, birkes og lidt olie. Sæt dem i ovnen sammen med kyllingekøllerne i ca. 17 min.
  3. Skræl bederne. Skær dem i supertynde skiver, evt. med en tyndskræller eller på mandolinjern.
  4. Skyl rucola. Læg de tynde bedeskiver ovenpå rucolaen. Hæld hindbærvinegraitten over, smag til med salt og peber.
  5. Servér kyllingekøllerne med kartofler og salat. 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader. Åbn posen med kyllingekøller. Læg dem på en bageplade med bagepapir og sæt i ovnen med det samme. De skal have ca. 20 min, tjek de er gennemstegte.
  2. Skær kartoflerne i tynde både. Læg dem i en stor bradepande med bagepapir, Vend dem godt med salt, birkes og lidt olie. Sæt dem i ovnen sammen med kyllingekøllerne i ca. 17 min.
  3. Skræl bederne. Skær dem i supertynde skiver, evt. med en tyndskræller eller på mandolinjern.
  4. Skyl rucola. Læg de tynde bedeskiver ovenpå rucolaen. Hæld hindbærvinegraitten over, smag til med salt og peber.
  5. Servér kyllingekøllerne med kartofler og salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader. Åbn posen med kyllingekøller. Læg dem på en bageplade med bagepapir og sæt i ovnen med det samme. De skal have ca. 20 min, tjek de er gennemstegte.
  2. Skær kartoflerne i tynde både. Læg dem i en stor bradepande med bagepapir, Vend dem godt med salt, birkes og lidt olie. Sæt dem i ovnen sammen med kyllingekøllerne i ca. 17 min.
  3. Skræl bederne. Skær dem i supertynde skiver, evt. med en tyndskræller eller på mandolinjern.
  4. Skyl rucola. Læg de tynde bedeskiver ovenpå rucolaen. Hæld hindbærvinegraitten over, smag til med salt og peber.
  5. Servér kyllingekøllerne med kartofler og salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader. Åbn posen med kyllingekøller. Læg dem på en bageplade med bagepapir og sæt i ovnen med det samme. De skal have ca. 20 min, tjek de er gennemstegte.
  2. Skær kartoflerne i tynde både. Læg dem i en stor bradepande med bagepapir, Vend dem godt med salt, birkes og lidt olie. Sæt dem i ovnen sammen med kyllingekøllerne i ca. 17 min.
  3. Skræl bederne. Skær dem i supertynde skiver, evt. med en tyndskræller eller på mandolinjern.
  4. Skyl rucola. Læg de tynde bedeskiver ovenpå rucolaen. Hæld hindbærvinegraitten over, smag til med salt og peber.
  5. Servér kyllingekøllerne med kartofler og salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2824 kJ (675 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 929 222 33
Kulhydrat 887 212 31
Fedt 1008 241 36

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu