Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Okseklump a la osso buco med bulgur — og spændende gulerodssalat

(baseret på 373 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Okseklump a la Osso Buco, ca. 300 g
175 g bulgur
½ bouillonterning
200 g gulerødder 
1 peberfrugt
1½ spsk sukker 
2 spsk riseddike
30 g salte mandler

Ingredienser

Okseklump a la Osso Buco, ca. 450 g
275 g bulgur
1 bouillonterning
300 g gulerødder 
1-2 peberfrugt
2 1/4 spsk sukker 
2½ spsk riseddike
40 g salte mandler


  

Ingredienser

Okseklump a la Osso Buco, ca. 600 g
350 g bulgur
1 bouillonterning
350 g gulerødder 
2 peberfrugter
3 spsk sukker
4 spsk riseddike
50 g salte mandler

 

Ingredienser

Okseklump a la Osso Buco, 900 g. 
500 g bulgur
1½ bouillonterninger
500 g gulerødder 
3 peberfrugter
4 spsk sukker 
5 spsk riseddike
70 g salte mandler


 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld varmt vand i en gryde og læg posen med okseklump i, bring i kog og lad det simre under låg i 15 min.
  2. Bring 3½ dl vand i kog i en gryde og opløs ½ bouillonterning i det kogende vand. Tilsæt bulguren og lad den stå under låg i 10 min. for svag varme.
  3. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skrå skiver. Skyl peberfrugten og skær den i tynde strimler – vend med gulerødderne.
  4. Pisk riseddiken og 1½ spsk sukker sammen, tilsæt dråber af kogende vand, så sukkeret opløses, krydr med peber. Hæld dressingen over gulerodssalaten
  5. Hak mandlerne groft og hæld dem over salaten.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld varmt vand i en gryde og læg posen med okseklump i, bring i kog og lad det simre under låg i 15 min.
  2. Bring 5 dl vand i kog i en gryde og opløs ½ bouillonterning i det kogende vand. Tilsæt bulguren, og lad den stå under låg i 10 min. for svag varme.
  3. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skrå skiver. Skyl peberfrugt og skær i tynde strimler – vend med gulerødderne.
  4. Pisk riseddiken og 2 1/4 spsk sukker sammen, tilsæt dråber af kogende vand så sukkeret opløses, krydr med peber. Hæld dressingen over gulerodssalaten
  5. Hak mandlerne groft og hæld dem over salaten.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld varmt vand i en gryde og læg posen med okseklump i, bring i kog og lad det simre under låg i 15 min.
  2. Bring 7 dl vand i kog i en gryde og opløs 1 bouillonterning i det kogende vand. Tilsæt bulguren og lad den stå under låg i 10 min. for svag varme.
  3. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skrå skiver. Skyl peberfrugt og skær i tynde strimler – vend med gulerødderne.
  4. Pisk riseddiken og 3 spsk sukker sammen, tilsæt dråber af kogende vand så sukkeret opløses, krydr med peber. Hæld dressingen over gulerodssalaten
  5. Hak mandlerne groft og hæld dem over salaten.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld varmt vand i en gryde og læg posen med okseklump i, bring i kog og lad det simre under låg i 15 min.
  2. Bring 1 ltr vand i kog i en gryde og opløs 1½ bouillonterninger i det kogende vand. Tilsæt bulguren og lad den stå under låg i 10 min. for svag varme.
  3. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skrå skiver. Skyl peberfrugt og skær i tynde strimler – vend med gulerødderne.
  4. Pisk riseddiken og 4 spsk sukker sammen, tilsæt dråber af kogende vand, så sukkeret opløses, krydr med peber. Hæld dressingen over gulerodssalaten
  5. Hak mandlerne groft og hæld dem over salaten.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2875 kJ (687 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 823 197 29
Kulhydrat 1269 303 44
Fedt 783 187 27

Godt at vide om opskriften

APPETITVÆKKENDE ITALIENSK RET

Osso buco stammer fra Italien og betyder noget med ”ben med hul”, fordi kødet sidder på et stykke ben, hvor hullet bliver udfyldt af marven, som er en vigtig kilde til selve smagen i kødet. Den traditionelle osso buco er en simreret, der gerne skal stå i nogle timer for at få den bedste smag frem. Her på siden har vi dog valgt at skære det ned til at tage kun 20 minutter, og det gør retten yderst velegnet til de travle hverdage, hvor du ikke gider bruge en evighed på madlavningen. Og bare rolig, selvom det tager meget kort tid at følge vores opskrift her, så betyder det ikke, at retten er hverken kedelig eller smagløs – tværtimod. Vi har nemlig sørget for at gøre vores bud på osso buco spændende og lækker, og den er derfor også ideel at servere for hele familien, både store og små. Tillad dig selv at vælge den nemme udvej engang imellem og brug vores populære opskrift på osso buco her.

Her hos os har vi fokus på at kreere gode, sunde og ikke mindst nemme opskrifter, der gør det muligt for alle at få fantastisk mad på selv ugens aller travleste dage. Det behøver nemlig hverken være tidskrævende eller dyrt at spise lækkert, så hvis du også er ved at være træt af kedelige rugbrødsmadder i tide og utide, så find dine opskrifter her hos os. Osso buco er den skønneste ret især om efteråret og vinteren, hvor gryderetter og simreretter hører sig til. Men vores bud her på siden kan du med stor succes lave hele året rundt, da det er en noget lettere udgave end de traditionelle. Som du kan se i opskriften her er vores bud på osso buco ikke ligefrem en gryderet, men en mere simpel ret. Og det er netop det, der gør, at det ikke tager særlig lang tid.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu