Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetQuick

Græske hakkebøffer med tzatziki — og bulgursalat

(baseret på 695 kunders bedømmelse)

Ingredienser

175 g grov bulgur
2 græske hakkebøffer
(med feta, persille og hvidløg)
10 g smør eller olie
2 tomater
½ agurk
100 g tzatziki
Salt og peber

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

175 g grov bulgur
3 græske hakkebøffer
(med feta, persille og hvidløg)
10 g smør eller olie
2 tomater
½ agurk
100 g tzatziki
Salt og peber

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

275 g grov bulgur
3 græske hakkebøffer
(med feta, persille og hvidløg)
15 g smør eller olie
3 tomater
½ agurk
150 g tzatziki
Salt og peber

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

275 g grov bulgur
4 græske hakkebøffer
(med feta, persille og hvidløg)
15 g smør eller olie
3 tomater
½ agurk
150 g tzatziki
Salt og peber

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

350 g grov bulgur
4 græske hakkebøffer
(med feta, persille og hvidløg)
20 g smør eller olie
4 tomater
1 agurk
200 g tzatziki
Salt og peber

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

350 g grov bulgur
6 græske hakkebøffer
(med feta, persille og hvidløg)
20 g smør eller olie
4 tomater
1 agurk
200 g tzatziki
Salt og peber

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

500 g grov bulgur
6 græske hakkebøffer
(med feta, persille og hvidløg)
30 g smør eller olie
6 tomater
1 agurk
300 g tzatziki
Salt og peber

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring en gryde med 4 dl vand og ½ tsk salt i kog til bulgur. Tilsæt bulgur og lad det koge 10 min. under låg. Sluk for varmen, og lad det trække mens resten af retten laves.
  2. Brun bøfferne hurtigt i smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl og skær imens tomater og agurk i tern.
  4. Hæld evt. overskydende vand fra bulguren, bland den med tomat og agurk og server med tzatziki og hakkebøffer.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring en gryde med 4 dl vand og ½ tsk salt i kog til bulgur. Tilsæt bulgur og lad det koge 10 min. under låg. Sluk for varmen, og lad det trække mens resten af retten laves.
  2. Brun bøfferne hurtigt i smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl og skær imens tomater og agurk i tern.
  4. Hæld evt. overskydende vand fra bulguren, bland den med tomat og agurk og server med tzatziki og hakkebøffer.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring en gryde med 6 dl vand og ½ tsk salt i kog til bulgur. Tilsæt bulgur og lad det koge 10 min. under låg. Sluk for varmen og lad det trække mens resten af retten laves.
  2. Brun bøfferne hurtigt i smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl og skær imens tomater og agurk i tern.
  4. Hæld evt. overskydende vand fra bulguren, bland den med tomat og agurk og server med tzatziki og hakkebøffer.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring en gryde med 6 dl vand og ½ tsk salt i kog til bulgur. Tilsæt bulgur og lad det koge 10 min. under låg. Sluk for varmen, og lad det trække mens resten af retten laves.
  2. Brun bøfferne hurtigt i smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl og skær imens tomater og agurk i tern.
  4. Hæld evt. overskydende vand fra bulguren, bland den med tomat og agurk og server med tzatziki og hakkebøffer.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring en gryde med 7 dl vand og 1 tsk salt i kog til bulgur. Tilsæt bulgur og lad det koge 10 min. under låg. Sluk for varmen og lad det trække mens resten af retten laves.
  2. Brun bøfferne hurtigt i smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl og skær imens tomater og agurk i tern.
  4. Hæld evt. overskydende vand fra bulguren, bland den med tomat og agurk og server med tzatziki og hakkebøffer.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring en gryde med 7 dl vand og ½ tsk salt i kog til bulgur. Tilsæt bulgur og lad det koge 10 min. under låg. Sluk for varmen, og lad det trække mens resten af retten laves.
  2. Brun bøfferne hurtigt i smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl og skær imens tomater og agurk i tern.
  4. Hæld evt. overskydende vand fra bulguren, bland den med tomat og agurk og server med tzatziki og hakkebøffer.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Bring en gryde med 1 ltr vand og 1½ tsk salt i kog til bulgur. Tilsæt bulgur og lad det koge 10 min. under låg. Sluk for varmen og lad det trække mens resten af retten laves.
  2. Brun bøfferne hurtigt i smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl og skær imens tomater og agurk i tern.
  4. Hæld evt. overskydende vand fra bulguren, bland den med tomat og agurk og server med tzatziki og hakkebøffer.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2833 kJ (677 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 653 156 23
Kulhydrat 1110 265 39
Fedt 1070 256 38

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu