Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Laksesteak med grøn couscous — og persilleyoghurt

(baseret på 300 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g laks med skind
½ broccoli
Olie 
1½ dl couscous
½ fed hvidløg
½ agurk
½ rødløg
25 g rosiner
Skal og saft af ½ citron
1 spsk olivenolie
Salt og peber 
Persilleyoghurt
1 dl yoghurt
Persille
½ fed hvidløg
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.
 

Ingredienser

415 g laks med skind
½ broccoli
Olie 
2 dl couscous
1 fed hvidløg
1 agurk
1 rødløg
50 g rosiner
Skal og saft af 1 citron
1½ spsk olivenolie
Salt og peber
Persilleyoghurt
1½ dl yoghurt
Persille
1 fed hvidløg
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g laks med skind
1 broccoli
Olie 
3 dl couscous
1 fed hvidløg
1 agurk
1 rødløg
50 g rosiner
Skal og saft af 1 citron
2 spsk olivenolie
Salt og peber 
Persilleyoghurt
2 dl yoghurt
Persille
1 fed hvidløg
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.
 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Del broccoli i buketter. Damp i ca. 3 min. Afdryp og blend til couscous lignende konsistens.
  2. Kom 2½ dl vand i en gryde, bring i kog. Tilsæt ½ tsk salt, presset hvidløg og couscous. Sluk for varmen, lad stå med låg i 4 min.
  3. Skær agurk i små tern, hak løg. Vend couscous med blendet broccoli, agurk, løg og rosiner. Tilsæt reven citronskal og citronsaft, dryp olivenolie over. Smag til med salt og peber.
  4. Steg laksen på en grillpande i ca. 3 min. på hver side. 
  5. Rør yoghurt med hakket persille og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. 
  6. Server laksen med grøn couscous og persilleyoghurt.

    Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Del broccoli i buketter. Damp i ca. 3 min. Afdryp og blend til couscous lignende konsistens.
  2. Kom 3½ dl vand i en gryde, bring i kog. Tilsæt ½ tsk salt, presset hvidløg og couscous. Sluk for varmen, lad stå med låg i 4 min.
  3. Skær agurk i små tern, hak løg. Vend couscous med blendet broccoli, agurk, løg og rosiner. Tilsæt reven citronskal og citronsaft, dryp olivenolie over. Smag til med salt og peber.
  4. Steg laksen på en grillpande i ca. 3 min. på hver side. 
  5. Rør yoghurt med hakket persille og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. 
  6. Server laksen med grøn couscous og persilleyoghurt.

    Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Del broccoli i buketter. Damp i ca. 3 min. Afdryp og blend til couscous lignende konsistens.
  2. Kom 4½ dl vand i en gryde, bring i kog. Tilsæt 1 tsk salt, presset hvidløg og couscous. Sluk for varmen, lad stå med låg i 4 min.
  3. Skær agurk i små tern, hak løg. Vend couscous med blendet broccoli, agurk, løg og rosiner. Tilsæt reven citronskal og citronsaft, dryp olivenolie over. Smag til med salt og peber.
  4. Steg laksen på en grillpande i ca. 3 min. på hver side. 
  5. Rør yoghurt med hakket persille og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. 
  6. Server laksen med grøn couscous og persilleyoghurt.

    Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 2653 kJ (634 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 646 154 24
Kulhydrat 1077 257 41
Fedt 930 222 35

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med fisk Opskrifter med laks

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu