Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Teriyaki kyllingelår med sesamfrø — grøntsager og nudler

(baseret på 529 kunders bedømmelse)

Ingredienser

700 g kyllingelår
½ dl teriyaki sauce 
1 spsk limesaft
Salt og peber 
½ spsk sesamfrø
Tilbehør:
200 g nudler 
1 dl creme frisk 9%
½ dl sød chilisauce 
½ broccoli
100 g cherrytomater 
½ lime i både

Ingredienser

900 g kyllingelår
½ dl teriyaki sauce 
1 spsk limesaft
Salt og peber 
½ spsk sesamfrø
Tilbehør:
200 g nudler 
½ dl sød chilisauce 
1 dl creme frisk 9%
½ broccoli
100 g cherrytomater 
½ lime i både

Ingredienser

900 g kyllingelår
3/4 dl teriyaki sauce
1½ spsk limesaft
Salt og peber
3/4 spsk sesamfrø
Tilbehør:
300 g nudler
3/4 dl sød chilisauce
1½ dl creme frisk 9%
½ broccoli
150 g cherrytomater
3/4 lime i både

Ingredienser

1200 g kyllingelår
3/4 dl teriyaki sauce
1½ spsk lime
Salt og peber
3/4 spsk sesamfrø
Tilbehør:
300 g nudler
3/4 dl sød chilisauce
1½ dl creme frisk 9%
½ broccoli
150 g cherrytomater
3/4 lime i både

Ingredienser

1200 g kyllingelår
1 dl teriyaki sauce
1½ spsk limesaft
Salt og peber
1 spsk sesamfrø
Tilbehør:
400 g nudler
1 dl sød chilisauce
2 dl creme frisk 9%
1 broccoli
200 g cherrytomater
1 lime i både

Ingredienser

1800 g kyllingelår
1 dl teryiaki sauce
1½ spsk limesaft
Salt og peber
1 spsk sesamfrø
Tilbehør:
400 g nudler
1 dl sød chilisauce
2 dl creme frisk 9%
1 broccoli
200 g cherrytomater
1 lime i både

Ingredienser

1800 g kyllingelår
1½ dl teriyaki sauce 
3 spsk limesaft
Salt og peber 
1½ spsk sesamfrø
Tilbehør:
500 g nudler 
1½ dl sød chilisauce 
3 dl creme frisk 9%
1 broccoli
250 g cherrytomater 
2 lime i både

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom kyllingelårene i en skål. Vend i teryiaki sauce og limesaft. Lad trække 10 min. i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skyl broccoli og tomater. Skær broccoli i små buketter og tomater i halve.
  3. Fordel kyllingelårene i en bradepande med marinaden. Drys sesamfrø over. Sæt i ovnen og steg 20-25 min. til de er gennemstegt. Vend evt. 1-2 gange undervejs i stegningen.
  4. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand i 4 min. Skyl kort i koldt vand.
  5. Damp broccolibuketterne i en gryde med kogende letsaltet vand i 3 min. 
  6. Bland creme frisik med sød chilisauce og krydr med lidt salt og peber. Server dippen til kyllingelårene sammen med nudler, grøntsager og limebåde.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom kyllingelårene i en skål. Vend i teryiaki sauce og limesaft. Lad trække 10 min. i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skyl broccoli og tomater. Skær broccoli i små buketter og tomater i halve.
  3. Fordel kyllingelårene i en bradepande med marinaden. Drys sesamfrø over. Sæt i ovnen og steg 20-25 min. til de er gennemstegt. Vend evt. 1-2 gange undervejs i stegningen.
  4. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand i 4 min. Skyl kort i koldt vand.
  5. Damp broccolibuketterne i en gryde med kogende letsaltet vand i 3 min.
  6. Bland creme frisik med sød chilisauce og krydr med lidt salt og peber. Server dippen til kyllingelårene sammen med nudler, grøntsager og limebåde.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom kyllingelårene i en skål. Vend i teryiaki sauce og limesaft. Lad trække 10 min. i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skyl broccoli og tomater. Skær broccoli i små buketter og tomater i halve.
  3. Fordel kyllingelårene i en bradepande med marinaden. Drys sesamfrø over. Sæt i ovnen og steg 20-25 min. til de er gennemstegt. Vend evt. 1-2 gange undervejs i stegningen.
  4. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand i 4 min. Skyl kort i koldt vand.
  5. Damp broccolibuketterne i en gryde med kogende letsaltet vand i 3 min.
  6. Bland creme frisik med sød chilisauce og krydr med lidt salt og peber. Server dippen til kyllingelårene sammen med nudler, grøntsager og limebåde.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom kyllingelårene i en skål. Vend i teryiaki sauce og limesaft. Lad trække 10 min. i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skyl broccoli og tomater. Skær broccoli i små buketter og tomater i halve.
  3. Fordel kyllingelårene i en bradepande med marinaden. Drys sesamfrø over. Sæt i ovnen og steg 20-25 min. til de er gennemstegt. Vend evt. 1-2 gange undervejs i stegningen.
  4. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand i 4 min. Skyl kort i koldt vand.
  5. Damp broccolibuketterne i en gryde med kogende letsaltet vand i 3 min.
  6. Bland creme frisik med sød chilisauce og krydr med lidt salt og peber. Server dippen til kyllingelårene sammen med nudler, grøntsager og limebåde.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom kyllingelårene i en skål. Vend i teryiaki sauce og limesaft. Lad trække 10 min. i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skyl broccoli og tomater. Skær broccoli i små buketter og tomater i halve.
  3. Fordel kyllingelårene i en bradepande med marinaden. Drys sesamfrø over. Sæt i ovnen og steg 20-25 min. til de er gennemstegt. Vend evt. 1-2 gange undervejs i stegningen.
  4. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand i 4 min. Skyl kort i koldt vand.
  5. Damp broccolibuketterne i en gryde med kogende letsaltet vand i 3 min.
  6. Bland creme frisik med sød chilisauce og krydr med lidt salt og peber. Server dippen til kyllingelårene sammen med nudler, grøntsager og limebåde.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom kyllingelårene i en skål. Vend i teryiaki sauce og limesaft. Lad trække 10 min. i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skyl broccoli og tomater. Skær broccoli i små buketter og tomater i halve.
  3. Fordel kyllingelårene i en bradepande med marinaden. Drys sesamfrø over. Sæt i ovnen og steg 20-25 min. til de er gennemstegt. Vend evt. 1-2 gange undervejs i stegningen.
  4. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand i 4 min. Skyl kort i koldt vand.
  5. Damp broccolibuketterne i en gryde med kogende letsaltet vand i 3 min.
  6. Bland creme frisik med sød chilisauce og krydr med lidt salt og peber. Server dippen til kyllingelårene sammen med nudler, grøntsager og limebåde.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kom kyllingelårene i en skål. Vend i teryiaki sauce og limesaft. Lad trække 10 min. i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skyl broccoli og tomater. Skær broccoli i små buketter og tomater i halve.
  3. Fordel kyllingelårene i en bradepande med marinaden. Drys sesamfrø over. Sæt i ovnen og steg 20-25 min. til de er gennemstegt. Vend evt. 1-2 gange undervejs i stegningen.
  4. Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand i 4 min. Skyl kort i koldt vand.
  5. Damp broccolibuketterne i en gryde med kogende letsaltet vand i 3 min.
  6. Bland creme frisik med sød chilisauce og krydr med lidt salt og peber. Server dippen til kyllingelårene sammen med nudler, grøntsager og limebåde.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2580 kJ (617 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 697 167 27
Kulhydrat 1109 265 43
Fedt 774 185 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu