Grillede grønne hakkebøffer og salat med kartofler
25-35
5 dages holdbarhed

Grillede grønne hakkebøffer og salat med kartofler

Uanset vejret kommer man i sommerstemning med denne herlige grill-ret. Hakkebøfferne er af oksekød blandet med friske krydderurter. Salaten er med kartofler og prikken over i'et er den cremede kærnemælksdressing.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Bredbladet persille
½ pakke
Timian
½ pose
Basilikum, frisk
½ pakke
Hakket oksekød
300 g
Slikærter (sugar snaps)
75 g
Tomat
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Kærnemælk (Mælk, Laktose)
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 600 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 43 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Grønne hakkebøffer: Skyl krydderurterne og dup dem med køkkenrulle. Fjern de grove stilke og hak urterne groft. Tag lidt fra til dressingen og bland resten med kødet. Form hakkebøffer ca. 1½ cm tykke. Pensl med olie og krydr med salt og peber.
  3. Pensl grillristen med lidt olie. Grill bøfferne ca. 6-8 min. på hver side til kødet er gennemstegt. Ellers steg i lidt olie på en (grill)pande.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne. Lad dem køle af og skær i både.
  5. Skold ærterne med kogende vand, skyl derefter i iskoldt vand. Skær i små stykker. Skyl tomater og salat. Skær tomaterne i både. Bræk salat i store stykker.
  6. Dressinng: Rør mayonnaise med kærnemælk og resten af krydderurterne. Smag til med salt og peber.
  7. Bland salat, tomat, ærter, kartofler og dressing. Servér til hakkebøfferne.