Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Pitabrød med karry-kødfyld — og friske grøntsager

(baseret på 362 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svinekød 
½ løg
1 tsk karry
2 spsk sojasauce
Salt og peber
4 pitabrød
1 peberfrugt
½ agurk
Salat
Yoghurt

Ingredienser

450 g hakket svinekød 
½ løg
1 tsk karry
2 spsk sojasauce
Salt og peber
4 pitabrød
1 peberfrugt
½ agurk
Salat
Yoghurt

Ingredienser

450 g hakket svinekød
3/4 løg
1½ tsk karry
3 spsk sojasauce
Salt og peber
6 pitabrød
1 peberfrugt
1 agurk
Salat
Yoghurt

Ingredienser

600 g hakket svinekød
3/4 løg
1½ tsk karry
3 spsk sojasauce
Salt og peber
6 pitabrød
1 peberfrugt
1 agurk
Salat
Yoghurt

Ingredienser

600 g hakket svinekød 
1 løg
2 tsk karry
4 spsk sojasauce
Salt og peber
8 pitabrød
2 peberfrugter
1 agurk
Salat
Yoghurt

Ingredienser

900 g hakket svinekød 
1 løg
2 tsk karry
4 spsk sojasauce
Salt og peber
8 pitabrød
2 peberfrugter
1 agurk
Salat
Yoghurt

Ingredienser

900 g hakket svinekød 
1½ løg
3 tsk karry
6 spsk sojasauce
Salt og peber
12 pitabrød
2 peberfrugter
2 agurker
Salat
Yoghurt

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil løg og hak det fint.
  2. Lad en dyb pande eller en gryde blive varm ved høj varme. Kom kødet i og steg det, til det har skiftet farve. Tilsæt løg og karry og steg det ca. 3 min.
  3. Tilsæt sojasauce og skru ned til svag varme. Lad retten koge ca. 10 min under låg.
  4. Varm pitabrødene på brødristeren.
  5. Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i strimler. Skær agurk i tynde skiver. Bræk salaten i mindre stykker.
  6. Tag låget af gryden med kødet og kog videre nogle minutter under omrøring, til næsten al væsken er fordampet. Smag til med salt og peber.
  7. Pitabrødene kan serveres fyldte, eller tingene kan stilles i skåle og hver person kan lave sine egne pitabrød. Server yoghurt til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil løg og hak det fint.
  2. Lad en dyb pande eller en gryde blive varm ved høj varme. Kom kødet i og steg det, til det har skiftet farve. Tilsæt løg og karry og steg det ca. 3 min.
  3. Tilsæt sojasauce og skru ned til svag varme. Lad retten koge ca. 10 min under låg.
  4. Varm pitabrødene på brødristeren.
  5. Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i strimler. Skær agurk i tynde skiver. Bræk salaten i mindre stykker.
  6. Tag låget af gryden med kødet og kog videre nogle minutter under omrøring, til næsten al væsken er fordampet. Smag til med salt og peber.
  7. Pitabrødene kan serveres fyldte, eller tingene kan stilles i skåle og hver person kan lave sine egne pitabrød. Server yoghurt til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil løg og hak det fint.
  2. Lad en dyb pande eller en gryde blive varm ved høj varme. Kom kødet i og steg det, til det har skiftet farve. Tilsæt løg og karry og steg det ca. 3 min.
  3. Tilsæt sojasauce og skru ned til svag varme. Lad retten koge ca. 10 min under låg.
  4. Varm pitabrødene på brødristeren.
  5. Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i strimler. Skær agurk i tynde skiver. Bræk salaten i mindre stykker.
  6. Tag låget af gryden med kødet og kog videre nogle minutter under omrøring, til næsten al væsken er fordampet. Smag til med salt og peber.
  7. Pitabrødene kan serveres fyldte, eller tingene kan stilles i skåle og hver person kan lave sine egne pitabrød. Server yoghurt til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil løg og hak det fint.
  2. Lad en dyb pande eller en gryde blive varm ved høj varme. Kom kødet i og steg det, til det har skiftet farve. Tilsæt løg og karry og steg det ca. 3 min.
  3. Tilsæt sojasauce og skru ned til svag varme. Lad retten koge ca. 10 min under låg.
  4. Varm pitabrødene på brødristeren.
  5. Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i strimler. Skær agurk i tynde skiver. Bræk salaten i mindre stykker.
  6. Tag låget af gryden med kødet og kog videre nogle minutter under omrøring, til næsten al væsken er fordampet. Smag til med salt og peber.
  7. Pitabrødene kan serveres fyldte, eller tingene kan stilles i skåle og hver person kan lave sine egne pitabrød. Server yoghurt til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil løg og hak det fint.
  2. Lad en dyb pande eller en gryde blive varm ved høj varme. Kom kødet i og steg det, til det har skiftet farve. Tilsæt løg og karry og steg det ca. 3 min.
  3. Tilsæt sojasauce og skru ned til svag varme. Lad retten koge ca. 10 min under låg.
  4. Varm pitabrødene på brødristeren.
  5. Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i strimler. Skær agurk i tynde skiver. Bræk salaten i mindre stykker.
  6. Tag låget af gryden med kødet og kog videre nogle minutter under omrøring, til næsten al væsken er fordampet. Smag til med salt og peber.
  7. Pitabrødene kan serveres fyldte, eller tingene kan stilles i skåle og hver person kan lave sine egne pitabrød. Server yoghurt til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil løg og hak det fint.
  2. Lad en dyb pande eller en gryde blive varm ved høj varme. Kom kødet i og steg det, til det har skiftet farve. Tilsæt løg og karry og steg det ca. 3 min.
  3. Tilsæt sojasauce og skru ned til svag varme. Lad retten koge ca. 10 min under låg.
  4. VVarm pitabrødene på brødristeren.
  5. Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i strimler. Skær agurk i tynde skiver. Bræk salaten i mindre stykker.
  6. Tag låget af gryden med kødet og kog videre nogle minutter under omrøring, til næsten al væsken er fordampet. Smag til med salt og peber.
  7. Pitabrødene kan serveres fyldte, eller tingene kan stilles i skåle og hver person kan lave sine egne pitabrød. Server yoghurt til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil løg og hak det fint.
  2. Lad en dyb pande eller en gryde blive varm ved høj varme. Kom kødet i og steg det, til det har skiftet farve. Tilsæt løg og karry og steg det ca. 3 min.
  3. Tilsæt sojasauce og skru ned til svag varme. Lad retten koge ca. 10 min under låg.
  4. Varm pitabrødene på brødristeren.
  5. Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i strimler. Skær agurk i tynde skiver. Bræk salaten i mindre stykker.
  6. Tag låget af gryden med kødet og kog videre nogle minutter under omrøring, til næsten al væsken er fordampet. Smag til med salt og peber.
  7. Pitabrødene kan serveres fyldte, eller tingene kan stilles i skåle og hver person kan lave sine egne pitabrød. Server yoghurt til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2571 kJ (614 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 643 154 25
Kulhydrat 1208 289 47
Fedt 720 172 28

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu