Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Stegt kylling med ovnbagte rødbeder — og sauce verte

(baseret på 844 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 stk kyllingebryst
225 g rødbeder
Saft fra 1 lime
Timian
Olie
Salt og peber
175 g basmati ris
1 dl græsk yoghurt
Sauce verte:
Basilikum
Persille
Dild
1 fed hvidløg
1 tsk sennep
2 spsk olivenolie

Ingredienser

3 stk kyllingebryst
225 g rødbeder
Saft fra 1 lime
Timian
Olie
Salt og peber
175 g basmati ris
1 dl græsk yoghurt
Sauce verte:
Basilikum
Persille
Dild
1 fed hvidløg
1 tsk sennep
2 spsk olivenolie

Ingredienser

3 stk kyllingebryst
325 g rødbeder
Saft fra 1 lime
Timian
Olie
Salt og peber
250 g basmati ris
1½ dl græsk yoghurt
Sauce verte:
Basilikum
Persille
Dild
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ tsk sennep
3 spsk olivenolie

Ingredienser

4 stk kyllingebryst
325 g rødbeder
Saft fra 1 lime
Timian
Olie
Salt og peber
250 g basmati ris
1½ dl græsk yoghurt
Sauce verte:
Basilikum
Persille
Dild
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ tsk sennep
3 spsk olivenolie

Ingredienser

4 stk kyllingebryst
450 g rødbeder
Saft fra 2 lime
Timian
Olie
Salt og peber
350 g basmati ris 
2 dl græsk yoghurt
Sauce verte:
Basilikum
Persille
Dild
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 tsk sennep
4 spsk olivenolie

Ingredienser

6 stk kyllingebryst
450 g rødbeder
Saft fra 2 lime
Timian
Olie
Salt og peber
350 g basmati ris
2 dl græsk yoghurt
Sauce verte:
Basilikum
Persille
Dild
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 tsk sennep
4 spsk olivenolie

Ingredienser

6 stk kyllingebryst
600 g rødbeder
Saft fra 2 lime
Timian
Olie
Salt og peber
500 g basmati ris
3 dl græsk yoghurt
Sauce verte:
Basilikum
Persille
Dild
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
3 tsk sennep
6 spsk olivenolie

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne, skær i tynde både på ½ cm. Vend med limesaft, timian, olie, salt og peber. Læg dem i et ildfast fad, kom stanniol over og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Blend alle ingredienserne til sauce verte til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør sammen med græsk yoghurt, smag til  med salt og peber. 
  4. Varm lidt olie på en pande. Brun kyllingen ved høj varme på begge sider, skru ned og steg 3-5 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  5. Servér kyllingen med rødbeder, ris og sauce verte.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne, skær i tynde både på ½ cm. Vend med limesaft, timian, olie, salt og peber. Læg dem i et ildfast fad, kom stanniol over og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Blend alle ingredienserne til sauce verte til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør sammen med græsk yoghurt, smag til med salt og peber.
  4. Varm lidt olie på en pande. Brun kyllingen ved høj varme på begge sider, skru ned og steg 3-5 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  5. Servér kyllingen med rødbeder, ris og sauce verte.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne, skær i tynde både på ½ cm. Vend med limesaft, timian, olie, salt og peber. Læg dem i et ildfast fad, kom stanniol over og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Blend alle ingredienserne til sauce verte til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør sammen med græsk yoghurt, smag til med salt og peber.
  4. Varm lidt olie på en pande. Brun kyllingen ved høj varme på begge sider, skru ned og steg 3-5 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  5. Servér kyllingen med rødbeder, ris og sauce verte.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne, skær i tynde både på ½ cm. Vend med limesaft, timian, olie, salt og peber. Læg dem i et ildfast fad, kom stanniol over og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Blend alle ingredienserne til sauce verte til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør sammen med græsk yoghurt, smag til med salt og peber.
  4. Varm lidt olie på en pande. Brun kyllingen ved høj varme på begge sider, skru ned og steg 3-5 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  5. Servér kyllingen med rødbeder, ris og sauce verte.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne, skær i tynde både på ½ cm. Vend med limesaft, timian, olie, salt og peber. Læg dem i et ildfast fad, kom stanniol over og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Blend alle ingredienserne til sauce verte til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør sammen med græsk yoghurt, smag til med salt og peber.
  4. Varm lidt olie på en pande. Brun kyllingen ved høj varme på begge sider, skru ned og steg 3-5 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  5. Servér kyllingen med rødbeder, ris og sauce verte.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne, skær i tynde både på ½ cm. Vend med limesaft, timian, olie, salt og peber. Læg dem i et ildfast fad, kom stanniol over og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Blend alle ingredienserne til sauce verte til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør sammen med græsk yoghurt, smag til med salt og peber.
  4. Varm lidt olie på en pande. Brun kyllingen ved høj varme på begge sider, skru ned og steg 3-5 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  5. Servér kyllingen med rødbeder, ris og sauce verte.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne, skær i tynde både på ½ cm. Vend med limesaft, timian, olie, salt og peber. Læg dem i et ildfast fad, kom stanniol over og bag i ovnen 20-25 min.
  2. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Blend alle ingredienserne til sauce verte til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør sammen med græsk yoghurt, smag til med salt og peber.
  4. Varm lidt olie på en pande. Brun kyllingen ved høj varme på begge sider, skru ned og steg 3-5 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  5. Servér kyllingen med rødbeder, ris og sauce verte.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3598 kJ (860 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 712 170 20
Kulhydrat 1517 363 42
Fedt 1369 327 38

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu