Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
FamilieRet

Stegt kylling med ovnbagte rødbeder — og sauce verte

(baseret på 842 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 stk kyllingebryst
225 g rødbeder
1 lime
Frisk timian
Sauce verte:
Frisk basilikum
Persille
Frisk dild
1 fed hvidløg
1 tsk sennep
1 dl græsk yoghurt
Olie
Salt og peber
175 g ris

Ingredienser

3 stk kyllingebryst
225 g rødbeder
1 lime
Frisk timian
Sauce verte:
Frisk basilikum
Persille
Frisk dild
1 fed hvidløg
1 tsk sennep
1 dl græsk yoghurt
Olie
Salt og peber
175 g ris

Ingredienser

3 stk kyllingebryst
325 g rødbeder
1 lime
Frisk timian
Sauce verte:
Frisk basilikum
Persille
Frisk dild
1½ fed hvidløg / ½ solo
1½ tsk sennep
1½ dl græsk yoghurt
Olie
Salt og peber
Tilbehør:
250 g ris

Ingredienser

4 stk kyllingebryst
325 g rødbeder
1 lime
Frisk timian
Sauce verte:
Frisk basilikum
Persille
Frisk dild
1½ fed hvidløg / ½ solo
1½ tsk sennep
1½ dl græsk yoghurt
Olie
Salt og peber
Tilbehør:
250 g ris

Ingredienser

4 stk kyllingebryst
450 g rødbeder
2 lime
Frisk timian
Sauce verte:
Frisk basilikum
Persille
Frisk dild
2 fed hvidløg / 2/3 solo
2 tsk sennep
2 dl græsk yoghurt
Olie
Salt og peber
350 g ris 

Ingredienser

6 stk kyllingebryst
450 g rødbeder
2 lime
Frisk timian
Sauce verte:
Frisk basilikum
Persille
Frisk dild
2 fed hvidløg / 2/3 solo
2 tsk sennep
2 dl græsk yoghurt
Olie
Salt og peber
350 g ris

Ingredienser

6 stk kyllingebryst
600 gram rødbeder
2 lime
Frisk timian
Sauce verte:
Frisk basilikum
Persille
Frisk dild
3 fed / 1 solo hvidløg
3 tsk sennep
3 dl græsk yoghurt
Olie
Salt og peber
500 g ris 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde både på ½ cm. Vend dem med saft fra lime, plukket timian og 1 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og kom stanniol over. Bag rødbederne i ovnen i 20-25 minutter.
  2. Kog risene under låg i 3 dl vand i 12 minutter tilsat 1 tsk salt og lad dem derpå trække.
  3. Kom alle ingredienserne til sauce verte i en skål eller gryde og blend dem med 3 spsk olivenolie til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør det sammen med græsk yoghurt og krydr med salt og peber. Lun saucen (må endelig ikke koge, da den vil skille) eller server den kold til kødet.
  4. Varm lidt olie på en pande, brun kyllingefileterne ved høj varme på begge sider, skru lidt ned og steg dem derpå 3-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og server med de ovnbagte rødbeder.

    Tip: Evt. overskydende sauce kan også anvendes til dip f.eks. med stængler af agurk og gulerødder.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde både på ½ cm. Vend dem med saft fra lime, plukket timian og 1 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og kom stanniol over. Bag rødbederne i ovnen i 20-25 minutter.
  2. Kog risene under låg i 3 dl vand i 12 minutter tilsat 1 tsk salt og lad dem derpå trække.
  3. Kom alle ingredienserne til sauce verte i en skål eller gryde og blend dem med 3 spsk olivenolie til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør det sammen med græsk yoghurt og krydr med salt og peber. Lun saucen (må endelig ikke koge, da den vil skille) eller server den kold til kødet.
  4. Varm lidt olie på en pande, brun kyllingefileterne ved høj varme på begge sider, skru lidt ned og steg dem derpå 3-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og server med de ovnbagte rødbeder.

TIP: Evt. overskydende sauce kan også anvendes til dip f.eks. med stængler af agurk og gulerødder.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde både på ½ cm. Vend dem med saft fra lime, plukket timian og 1½ spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og kom stanniol over. Bag rødbederne i ovnen i 20-25 minutter.
  2. Kog risene under låg i 4 dl vand i 12 minutter tilsat ½ tsk salt og lad dem derpå trække.
  3. Kom alle ingredienserne til sauce verte i en skål eller gryde og blend dem med 4½ spsk olivenolie til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør det sammen med græsk yoghurt og krydr med salt og peber. Lun saucen (må endelig ikke koge, da den vil skille) eller server den kold til kødet.
  4. Varm lidt olie på en pande, brun kyllingefileterne ved høj varme på begge sider, skru lidt ned og steg dem derpå 3-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og server med de ovnbagte rødbeder.

    Tip: Evt. overskydende sauce kan også anvendes til dip f.eks. med stængler af agurk og gulerødder.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde både på ½ cm. Vend dem med saft fra lime, plukket timian og 1½ spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og kom stanniol over. Bag rødbederne i ovnen i 20-25 minutter.
  2. Kog risene under låg i 4 dl vand i 12 minutter tilsat ½ tsk salt og lad dem derpå trække.
  3. Kom alle ingredienserne til sauce verte i en skål eller gryde og blend dem med 4½ spsk olivenolie til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør det sammen med græsk yoghurt og krydr med salt og peber. Lun saucen (må endelig ikke koge, da den vil skille) eller server den kold til kødet.
  4. Varm lidt olie på en pande, brun kyllingefileterne ved høj varme på begge sider, skru lidt ned og steg dem derpå 3-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og server med de ovnbagte rødbeder.

Tip: Evt. overskydende sauce kan også anvendes til dip f.eks. med stængler af agurk og gulerødder.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde både på ½ cm. Vend dem med saft fra lime, plukket timian og 1 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og kom stanniol over. Bag rødbederne i ovnen i 20-25 minutter.
  2. Kog risene under låg i 6 dl vand i 12 minutter tilsat 2 tsk salt og lad dem derpå trække indtil retten serveres.
  3. Kom alle ingredienserne til sauce verte i en skål eller gryde og blend dem med 3 spsk olivenolie til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør det sammen med græsk yoghurt og krydr med salt og peber. Lun saucen (må endelig ikke koge, da den vil skille) eller server den kold til kødet.
  4. Varm lidt olie på en pande, brun kyllingefileterne ved høj varme på begge sider, skru lidt ned og steg dem derpå 3-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og server med de ovnbagte rødbeder.

    Tip: Evt. overskydende sauce kan også anvendes til dip f.eks. med stænger af agurk og gulerødder.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde både på ½ cm. Vend dem med saft fra lime, plukket timian og 1 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og kom stanniol over. Bag rødbederne i ovnen i 20-25 minutter.
  2. Kog risene under låg i 6 dl vand i 12 minutter tilsat 2 tsk salt og lad dem derpå trække indtil retten serveres.
  3. Kom alle ingredienserne til sauce verte i en skål eller gryde og blend dem med 3 spsk olivenolie til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør det sammen med græsk yoghurt og krydr med salt og peber. Lun saucen (må endelig ikke koge, da den vil skille) eller server den kold til kødet.
  4. Varm lidt olie på en pande, brun kyllingefileterne ved høj varme på begge sider, skru lidt ned og steg dem derpå 3-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og server med de ovnbagte rødbeder.

Tip: Evt. overskydende sauce kan også anvendes til dip f.eks. med stænger af agurk og gulerødder.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Skræl rødbederne og skær dem i tynde både på ½ cm. Vend dem med saft fra lime, plukket timian og 3 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og kom stanniol over. Bag rødbederne i ovnen i 20-25 minutter.
  2. Kog risene under låg i 7½ dl vand i 12 minutter tilsat 3 tsk salt og lad dem derpå trække.
  3. Kom alle ingredienserne til sauce verte i en skål eller gryde og blend dem med 6 spsk olivenolie til en ensartet grøn masse. Spar lidt på hvidløg og sennep, hvis du ikke ønsker en stærk sauce. Rør det sammen med græsk yoghurt og krydr med salt og peber. Lun saucen (må endelig ikke koge, da den vil skille) eller server den kold til kødet.
  4. Varm lidt olie på en pande, brun kyllingefileterne ved høj varme på begge sider, skru lidt ned og steg dem derpå 3-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og server med de ovnbagte rødbeder.
     

Tip: Evt. overskydende sauce kan også anvendes til dip f.eks. med stængler af agurk og gulerødder.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3598 kJ (860 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 712 170 20
Kulhydrat 1517 363 42
Fedt 1369 327 38

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu