Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

GRILL - Glaseret svinemørbrad i wrap

(baseret på 257 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 lille svinemørbrad
Salt og peber
1 peberfrugt
1 squash
Salat
½ dl yoghurt
½-1 fed hvidløg
4 wraps
Glasering:
½ appelsin 
1 spsk honning
½-1 tsk sambal oelek (pas på det er stærkt!)

Ingredienser

1 lille svinemørbrad
Salt og peber
1 peberfrugt
1 squash
Salat
3/4 dl yoghurt
1 fed hvidløg
6 wraps
Glasering:
3/4 appelsin
2 spsk honning
1-2 tsk sambal oelek (pas på det er stærkt!)

Ingredienser

1 svinemørbrad
salt og peber
2 peberfrugter
1-2 squash
Salat
1 dl yoghurt
1 fed hvidløg
8 wraps
Glasering:
1 appelsin
2-3 spsk honning
1-2 tsk sambal oelek (pas på det er stærkt!)

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1. Pres saften af appelsinen og rør ingredienserne sammen til glaseringen.
2. Fjern sølvsenen på mørbraden. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Grill mørbraden i ca. 20 min.i alt. Vend mørbraden jævnligt. Pensl kødet med glaseringen i sidste halvdel af grilltiden. TIP: Du kan også tilberede mørbraden i ovn, tænd ovn på 200 g varmluft - steg mørbrad ca. 20 min. pensl med glasering undervejs.
3. Skær imens peberfrugten ud i kvarte og grill dem. Hvis skindet bliver sort, skal det bare fjernes. Grill squash i ½-1 cm tykke skiver.
4. Pluk salaten. Smag yoghurten til med revet hvidløg, salt og peber.
5. Lun forsigtigt wrappene på grillen. Skær kødet i skrå skiver ved servering. Del evt. wrappen og læg fyld på.

(Tip: Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65 grader. Så er kødet let rosa).

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1. Pres saften af appelsinen og rør ingredienserne sammen til glaseringen.
2. Fjern sølvsenen på mørbraden. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Grill mørbraden i ca. 20 min.i alt. Vend mørbraden jævnligt. Pensl kødet med glaseringen i sidste halvdel af grilltiden. TIP: Du kan også tilberede mørbraden i ovn, tænd ovn på 200 g varmluft - steg mørbrad ca. 20 min. pensl med glasering undervejs.
3. Skær imens peberfrugten ud i kvarte og grill dem. Hvis skindet bliver sort, skal det bare fjernes. Grill squash i ½-1 cm tykke skiver.
4. Pluk salaten. Smag yoghurten til med revet hvidløg, salt og peber.
5. Lun forsigtigt wrappene på grillen. Skær kødet i skrå skiver ved servering. Del evt. wrappen og læg fyld på.(Tip: Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65 grader. Så er kødet let rosa).

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:
1. Pres saften af appelsinen og rør ingredienserne sammen til glaseringen.
2. Fjern sølvsenen på mørbraden. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Grill mørbraden i ca. 20 minutter i alt. Vend mørbraden jævnligt. Pensl kødet med glaseringen i sidste halvdel af grilltiden. TIP: Du kan også tilberede mørbraden i ovn, tænd ovn på 200 g varmluft - steg mørbrad ca. 20 min. pensl med glasering undervejs.
3. Skær imens peberfrugterne ud i kvarte og grill dem. Hvis skindet bliver sort, skal det bare fjernes. Grill squash i ½-1 cm tykke skiver.
4. Pluk salaten. Smag yoghurten til med revet hvidløg, salt og peber.
5. Lun forsigtigt wrappene på grillen. Skær kødet i skrå skiver ved servering. Del evt. wrappen og læg fyld på.

(Tip: Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65 grader. Så er kødet let rosa).

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 1931 kJ (462 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 830 198 43
Kulhydrat 618 148 32
Fedt 483 115 25

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu