Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Kebab med yoghurtsauce — og kartoffelsalat

(baseret på 286 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svin/kalv
Salt og peber 
½ spsk mel 
½ spsk koncentreret tomatpuré 
½ skalotteløg 
1½ spsk purløg 
½ spsk koldt vand
4 træspid
Sauce 
1½ dl græsk yoghurt
½ tsk sennep
1 knsp sukker
½-1 spsk purløg
Kartoffelsalat
½ kg kartofler 
125 g cherrytomater
1 peberfrugt
1 spsk koncentreret tomatpuré
Resten af purløget

Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
Salt og peber
½ spsk mel 
½ spsk koncentreret tomatpuré 
½ skalotteløg 
1½ spsk purløg 
½ spsk koldt vand
4 træspid
Sauce 
1½ dl græsk yoghurt
½ tsk sennep
1 knsp sukker
½-1 spsk purløg
Kartoffelsalat
½ kg kartofler 
125 g cherrytomater
1 peberfrugt
1 spsk koncentreret tomatpuré
Resten af purløget

Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
Salt og peber
3/4 spsk mel
1 spsk koncentreret tomatpuré
3/4 skalotteløg
2 spsk purløg
3/4 spsk koldt vand
6 træspid
Sauce
2 dl græsk yoghurt
1 tsk sennep
1½ knsp sukker
1 spsk purløg
Kartoffelsalat
750 g kartofler
175 g cherrytomater
1½ peberfrugt
1 spsk koncentreret tomatpuré
Resten af purløget

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
Salt og peber
3/4 spsk mel 
1 spsk koncentreret tomatpuré 
3/4 skalotteløg 
2 spsk purløg 
3/4 spsk koldt vand
6 træspid 
Sauce 
2 dl græsk yoghurt
1 tsk sennep 
1½ knsp sukker
1 spsk purløg
Kartoffelsalat 
750 g kartofler 
175 g cherrytomater 
1½ peberfrugt
1 spsk koncentreret tomatpuré
Resten af purløget

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
Salt og peber
1 spsk mel 
2 spsk koncentreret tomatpuré 
1 skalotteløg 
2½ spsk purløg 
1 spsk koldt vand
8 træspid
Sauce 
3 dl græsk yoghurt
2 tsk sennep
2 knsp sukker
1½ spsk purløg
Kartoffelsalat 
1 kg kartofler 
250 g cherrytomater
2 peberfrugter
1½ spsk koncentreret tomatpuré
Resten af purløget

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
Salt og peber
1 spsk mel 
2 spsk koncentreret tomatpuré 
1 skalotteløg 
2½ spsk purløg 
1 spsk koldt vand
8 træspid 
Sauce 
3 dl græsk yoghurt
2 tsk sennep 
2 knsp sukker
1½ spsk purløg
Kartoffelsalat 
1 kg kartofler 
250 g cherrytomater 
2 peberfrugter
1½ spsk koncentreret tomatpuré
Resten af purløget

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
Salt og peber 
1½ spsk mel 
2 spsk koncentreret tomatpuré 
1-2 skalotteløg 
4 spsk purløg 
1½ spsk koldt vand
12 træspid
Sauce 
4 dl græsk yoghurt
3 tsk sennep
3 knsp sukker
2 spsk purløg
Kartoffelsalat
1,2 kg kartofler 
500 g cherrytomater
3 peberfrugter
2 spsk koncentreret tomatpuré
Resten af purløget

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Læg spyddene i koldt vand. Halvér kartoflerne, kom dem i en gryde med letsaltet vand så de akkurat er dækket og kog ca. 20 min. Gem lidt kartoffelvand til senere.
  2. Rør kødet med salt, peber, mel og tomatpuré. Kom revet løg, klippet purløg (husk noget skal bruges senere) og vand i kødet, ælt det sammen.
  3. Lav en kødbolle til hvert træspid, tril dem til 8-10 cm lange stykker og stik et spid gennem hver. Læg spiddene på grillen i ca. 6 min på hver side. De kan også steges i ovnen ved 250 grader i ca. 14 min i alt.
  4. Rør saucen sammen, smag den til med salt og peber.
  5. Skyl cherrytomaterne, skær i kvarte. Skær peberfrugt i grove tern. Rør tomatpuréen ud i lidt kartoffelvand og bland med kartofler, tomater og peberfrugt. Klip resten af purløget og drys det over kartoffelsalaten inden den serveret med kebab-spiddene.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Læg spyddene i koldt vand. Halvér kartoflerne, kom dem i en gryde med letsaltet vand så de akkurat er dækket og kog ca. 20 min. Gem lidt kartoffelvand til senere.
  2. Rør kødet med salt, peber, mel og tomatpuré. Kom revet løg, klippet purløg (husk noget skal bruges senere) og vand i kødet, ælt det sammen.
  3. Lav en kødbolle til hvert træspid, tril dem til 8-10 cm lange stykker og stik et spid gennem hver. Læg spiddene på grillen i ca. 6 min på hver side. De kan også steges i ovnen ved 250 grader i ca. 14 min i alt.
  4. Rør saucen sammen, smag den til med salt og peber.
  5. Skyl cherrytomaterne, skær i kvarte. Skær peberfrugt i grove tern. Rør tomatpuréen ud i lidt kartoffelvand og bland med kartofler, tomater og peberfrugt. Klip resten af purløget og drys det over kartoffelsalaten inden den serveret med kebab-spiddene.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Læg spyddene i koldt vand. Halvér kartoflerne, kom dem i en gryde med letsaltet vand så de akkurat er dækket og kog ca. 20 min. Gem lidt kartoffelvand til senere.
  2. Rør kødet med salt, peber, mel og tomatpuré. Kom revet løg, klippet purløg (husk noget skal bruges senere) og vand i kødet, ælt det sammen.
  3. Lav en kødbolle til hvert træspid, tril dem til 8-10 cm lange stykker og stik et spid gennem hver. Læg spiddene på grillen i ca. 6 min på hver side. De kan også steges i ovnen ved 250 grader i ca. 14 min i alt.
  4. Rør saucen sammen, smag den til med salt og peber.
  5. Skyl cherrytomaterne, skær i kvarte. Skær peberfrugt i grove tern. Rør tomatpuréen ud i lidt kartoffelvand og bland med kartofler, tomater og peberfrugt. Klip resten af purløget og drys det over kartoffelsalaten inden den serveret med kebab-spiddene.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Læg spyddene i koldt vand. Halvér kartoflerne, kom dem i en gryde med letsaltet vand så de akkurat er dækket og kog ca. 20 min. Gem lidt kartoffelvand til senere.
  2. Rør kødet med salt, peber, mel og tomatpuré. Kom revet løg, klippet purløg (husk noget skal bruges senere) og vand i kødet, ælt det sammen.
  3. Lav en kødbolle til hvert træspid, tril dem til 8-10 cm lange stykker og stik et spid gennem hver. Læg spiddene på grillen i ca. 6 min på hver side. De kan også steges i ovnen ved 250 grader i ca. 14 min i alt.
  4. Rør saucen sammen, smag den til med salt og peber.
  5. Skyl cherrytomaterne, skær i kvarte. Skær peberfrugt i grove tern. Rør tomatpuréen ud i lidt kartoffelvand og bland med kartofler, tomater og peberfrugt. Klip resten af purløget og drys det over kartoffelsalaten inden den serveret med kebab-spiddene.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Læg spyddene i koldt vand. Halvér kartoflerne, kom dem i en gryde med letsaltet vand så de akkurat er dækket og kog ca. 20 min. Gem lidt kartoffelvand til senere.
  2. Rør kødet med salt, peber, mel og tomatpuré. Kom revet løg, klippet purløg (husk noget skal bruges senere) og vand i kødet, ælt det sammen.
  3. Lav en kødbolle til hvert træspid, tril dem til 8-10 cm lange stykker og stik et spid gennem hver. Læg spiddene på grillen i ca. 6 min på hver side. De kan også steges i ovnen ved 250 grader i ca. 14 min i alt.
  4. Rør saucen sammen, smag den til med salt og peber.
  5. Skyl cherrytomaterne, skær i kvarte. Skær peberfrugt i grove tern. Rør tomatpuréen ud i lidt kartoffelvand og bland med kartofler, tomater og peberfrugt. Klip resten af purløget og drys det over kartoffelsalaten inden den serveret med kebab-spiddene.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Læg spyddene i koldt vand. Halvér kartoflerne, kom dem i en gryde med letsaltet vand så de akkurat er dækket og kog ca. 20 min. Gem lidt kartoffelvand til senere.
  2. Rør kødet med salt, peber, mel og tomatpuré. Kom revet løg, klippet purløg (husk noget skal bruges senere) og vand i kødet, ælt det sammen.
  3. Lav en kødbolle til hvert træspid, tril dem til 8-10 cm lange stykker og stik et spid gennem hver. Læg spiddene på grillen i ca. 6 min på hver side. De kan også steges i ovnen ved 250 grader i ca. 14 min i alt.
  4. Rør saucen sammen, smag den til med salt og peber.
  5. Skyl cherrytomaterne, skær i kvarte. Skær peberfrugt i grove tern. Rør tomatpuréen ud i lidt kartoffelvand og bland med kartofler, tomater og peberfrugt. Klip resten af purløget og drys det over kartoffelsalaten inden den serveret med kebab-spiddene.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Læg spyddene i koldt vand. Halvér kartoflerne, kom dem i en gryde med letsaltet vand så de akkurat er dækket og kog ca. 20 min. Gem lidt kartoffelvand til senere.
  2. Rør kødet med salt, peber, mel og tomatpuré. Kom revet løg, klippet purløg (husk noget skal bruges senere) og vand i kødet, ælt det sammen.
  3. Lav en kødbolle til hvert træspid, tril dem til 8-10 cm lange stykker og stik et spid gennem hver. Læg spiddene på grillen i ca. 6 min på hver side. De kan også steges i ovnen ved 250 grader i ca. 14 min i alt.
  4. Rør saucen sammen, smag den til med salt og peber.
  5. Skyl cherrytomaterne, skær i kvarte. Skær peberfrugt i grove tern. Rør tomatpuréen ud i lidt kartoffelvand og bland med kartofler, tomater og peberfrugt. Klip resten af purløget og drys det over kartoffelsalaten inden den serveret med kebab-spiddene.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2160 kJ (516 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 540 129 25
Kulhydrat 972 232 45
Fedt 648 155 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu